181

rustam

преди 9 години

До 454 истината в цифри

180

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 458УКРАИНСКА ФАШИСТСКА ПРОПАГАНДА

179

rustam

преди 9 години

До 448 русия анексира територи колко е анексирала не става ясно и кой води в анексирането между щати и русия и цифри ако може

178

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 456в украйна се провеждат масови убийства на опозицията!

177

антиЕС

преди 9 години

на НАТО и запада им се преака

176

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен450 Ако наемат толкова много работници значи става въпрос за ниско технологично производство. Явно никога не си работил в този бранш и пишеш това което ти подадат.

175

Анонимен

преди 9 години

Джуджето много иска да е хубаво. Непрекъснато си прави пластични операции на лицето. Вижте го само какво пътче си е спретнало на плешивата чутура.

174

Анонимен

преди 9 години

До rustamИСТИНАТА!!!

173

rustam

преди 9 години

КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО . НЕ ЗНАМ В РУСИЯ ДА СА ТРЕНИРАЛИ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НО МАЙДАНОВЦИТЕ ГИ УЧЕХА В ПОЛША И БАЛТ. ДЪРЖАВИ КОЛКОТО ДО КРИМ ТАМ НЯМА УБИТИ ЗА РАЗЛИКА ОТ УКРАЙНА И ПОЧТИ ВСИЧКИ УКРАИНЦИ ОСТАНАХА ДА ЖИВЕЯТ В КРИМ А НЕ СЕ ВЪРНАХА В УКРАЙНА

172

Язе

преди 9 години

Одисейчо, а ми да бомбардират Турция и да направят държава на кюрдите, че са 24 милиона. А на САЩ и НАТО им дреме за албанците в Косово. Сега като видя ново "независимо" Косово, оня с шала Ругова, взе да съжалява за Югославия. Не че съм почитател на Тито или Сърбия но това в Косово си беше манипулация отвсякъде. Първо насъскаха албанците срещу сърбите и когато Милошевич езе мерки се случи каквото се случи. Не забравяйте, че ние имаме поне 2 територии подходящи за ново Косово.

171

Анонимен

преди 9 години

До Анонименти си укропски пропагандист!

170

Истината е Горчива!

преди 9 години

В Украйна сега е като при нас... олигархия крадци мутренски бизнесмени и Война... А бе ние 25 г. На разруха 40 000 души годишно се изпаряват... Кво са 6000 души на фона на 40 000 хил. Украйна е 45 мил. Души. България е 7 203 467 души което ме съмнява... Абе с две думи ТОТАЛНА ЩЕТА... А какъв Заговор има против България Няма да ни се привярва... Жалка история... ТУКА ВСЯКА НАДЕЖДА ОСТАВЕТЕ..

169

Анонимен

преди 9 години

До киро порати си нормален ли?

168

Анонимен

преди 9 години

Добре съгласен съм че Русия размахва ядрената карта. НО в момента ученията които провежда НАТО са кок се използва ядрено оръжие. Само преди два дни завърши учението на американските ядрени сили като се разигра сценария за частичен ядрен удар с високо точни оръжия срещу Русия. Какви са резултатите които иска маже да ги намери в нета. Още преди година бе публикувана американската доктрината за изпреварващ локален ядрен конфликт . С кого ли ?

167

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 429В Украйна се провеждат масови убийства на опозицията!

166

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

***, много страшни работи пишеш! *** руснаците плашели с ядрено оръжие НАТО и САЩ, и теа се оплакват, като оная вдовица! Ми, чий го дирят в балтийските републики, оня самолет с изключени транспондери е трябвало да го свалят, а не да мине рашана на 20 см. с 2000 км./ч от него, ми след като САШ похарчиха 5 милрд. $ и извършиха фашисткия преврат в Украйна, Путин да им се усмихва ли! Ама и аз понякога почвам да ви разбирам, то външния ни министър Митов е служител на Демократическата партия в САЩ, т

165

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 415Леле горкият .Все нещо ти сърби. Ходи в "Спартакус" ще ти изчешат.

164

*/*

преди 9 години

До Ялта Нека припомним какво заявява от този повод на 19 октомври 1939г. американският посланик Уилям Дод на президента-масон от еврейски произход Франклин Д. Рузвелт: ,,Днес повече от сто американски фирми притежават тук съдружнически дружества, с които си сътрудничат. ,,Дюпон" имат три съюзника в Германия, които подпомагат сделките му в областта на въоръженията. Главният съюзник е ,,ИГ Фарбен" - правителствена организация, занимаваща се с пропагандна дейност и обработването на американското обществено мнение. Стандарт Ойл'' (филиал на нюйорската фирма) през декември 1933г. е превела

163

до 408

преди 9 години

Къде се сравняваш ти с онези в Сащ?! То и мой приятел е в Хюндай в София, ама не се е преработил, пък и парите му са колкото да преживява с колата си.

162

Анонимен

преди 9 години

До киро пора Прав си Киро . В Киев са най-демократичните хора,продължители на Бандера. Е вярно трепат опозицията и журналисти ама какво да се праи "демокрацията" иска жертви.Пък и тези в последните дни вместо да се "самоубият" като предишните чакаха да ги убият. То е то Радата прие закон за реабилитиране на бандеровци. Е поляците малко се обидиха щоти тези са изтрепали около 100 хиляди поляци ама ще им мине като им нареди чичо Сам. Тъй че фашисти в във властта на Украйна няма-има бандеровци.