37

Анонимен

преди 9 години

До extremistИмаше и ДЗУ Стара Загора с производство 7% от световното производство на информационни носители. Продаден на времето за 500 000$ на унгарска фирма.

36

Анонимен

преди 9 години

Стига тъпизми!КТБ --централизирано се готвеше да финансира "южен поток"!Всички червени гяволи се беха наредели в Банката КТБ---ЗА КОМИСИОННИ ОТ БАНИЦАТА С "патока"!Пръв беше Пеевски ...ама не би---ЕС ги отреза ката краставици!РУСИЯ СИ ИЗТЕГЛИ ПАРИТЕ БЕЗ ЗАГУБИ-----БЪЛГАРИТЕ КАТО "братски ЩАРАНИ"....сега плащат ПАРСАТА---- НА РУСКИТЕ МАСРАФИ!КВО ОЩЕ , НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...СМУТЛЬОВЦИ!??/...О.Октай ви го каза още през януари --ЛАНИ.../

35

Анонимен

преди 9 години

Бойко,батка, да ти кажа ,че сивата икономика и слабата съдебна система я правят едни 240 човека дето се събират от време на време на едно място за да забъркат още по голяма каша.240 ,които си мислят само за джобчето и не ги е еня за народа. А се праскат за народни представители.

34

Анонимен

преди 9 години

Като ви казвам аз,че и Бойко е с тях и е комунист,някои заблудени овце ми слагат минуси!Абе щом лъже и краде и прави монопол по системата(свои хора)значи си е чист комунист!Комуниста обича монопола и гарантираната печалба!Конкуренция не допуска!А ГЕРБ е точно това!Не са демократи ГЕРБ!

33

х

преди 9 години

Мутрон 4 години поддържаше Василев ,Пеевски и КТБ,наливаше парите на държавата и чакаше да делят по равно откраднатото от хората.Но когато с ПЕвски видяха,че Цветан не смята да дели с тях и особено като си създаде партия те го удариха.Нали никой не вярва че Боко не знае кой е купил Бтк,Дунарит и др и то когато той е управлявал аааа?

32

Анонимен

преди 9 години

Мафиот!

31

Анонимен

преди 9 години

Цветанов: Партията трябва да бъде гръбнакът на държавността15:57 | 29.03.2015 | 39 прочитания Някой да има съмнения,че ни управляват комунисти,които искат да върнат чл.1 от Конституцията?

30

А , СТИГА ,БЕ....

преди 9 години

ЩОМ МОЖЕ ОТ РУСКИЯ МОНОПОЛИСТ "ЛУКОЙЛ"---да не плашат данъци и да немат измервателни уреди ...ЗАЩО ПА , АЗ ...ДА ПЛАЩАМ ..ХА,ХААААААААААААААААОНИЯ РУСКИ ВЪШКАРИ ---ДА НЕ СА ПО-УМНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ ,БЕ....??!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Оооо Тикве Тиквеееееимаш ли пааариимаш ли париииихубави жени...

28

АЙДЕ БОКО....

преди 9 години

....СТИГА СИ СЕ ПЛЮНЧИЛ ЗА "СИВАТА ИКОНОМИКА"-----да не би да си въобразяваш ,че ще бачкам на монополистите от БКП.....за по 300-лв/заплата??!!!!ЗАБРАВИ БОКО!!!!ОТ ТАЯ ТРЪНКА НЕМА ДА ИЗСКОЧИ ЗАЕК ...С ПАРИ!!!!!ИСТИНАТА Е ЕДНА:"ЧАС-ПРОМ НА ЧЕРНО" -----И "ВЕСЕЛ ДОМ" на СЛЪНЧИЦЕ....ха,ха,хаааааааааааа"неплащането на данъци"------НАЦИОНАЛЕН СПОРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 9 години

трябва да има натиск върху русия дива и гадна империя на злото и пишештите комунисти по долу в сибир в концлагер има ги още

26

Анонимен

преди 9 години

Яяяяя колко много критици има тук г-н Борисов!!! А пък колко много българи гласуват за него!!! Тролчета, не ви ли дават неделна почивка?

25

радио Ереван

преди 9 години

Като ви чета тъпите коментари установявам за пореден път, че има защо да сте бедни!

24

до 30

преди 9 години

Проблем нр 1 е бедноста и стандарта на живот в България тикво-Проблем 1 е ниският БВП на глава от населеннието, т.е. народът не произвежда достатъчно стоки и услуги. Те се произвеждат от хората, не от премиерите. Народът е беден, защото е мързелив, ***, непредприемчив, мошеник, тарикат, крадец и т.н. Малко са почтените и можещите хора в България.

23

Анонимен

преди 9 години

Проблем нр 1 е бедноста и стандарта на живот в България тикво

22

Анонимен

преди 9 години

Така е...

21

Анонимен

преди 9 години

Рекета е в пълна сила

20

anonimen

преди 9 години

"Не се подвеждайте по Румъния", призова Бойко Борисов. По думите му България е правила това, което сега става в северната ни съседка, поне три пъти - бяха арестувани министри, премиери дори - Стефан Софиянски, вследствие на което се оказаха чисти. -licemerieto mu nqma granici na toq 4ovek Borisov

19

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Каквото го изкомандват от Запад и Тиквата го повтаря като папагал ...Корупцията, сивата икономика ... дрън-дрън !Тази песен я слушаме вече 26 години !Тикво проста, България е държава БЕЗ ПРОИЗВОДСТВО благодарение на твоите западни господари !Ако ликвидираш сивия сектор ще оставиш без доходи хиляди семейства у нас.Благодарение именно на сивия сектор те съществуват.Само добре развитите икономически държави, които имат силна социална политика могат да си позволят да посегнат на сивия сектор.

18

леле

преди 9 години

Този престъпник, който е символ на престъпността в България. Този престъпник, който прибира процент от всичко което се върши в държавата, сочи сивата икономика, която е той. Отвратително. Това и Живков дори и Сталин не са правили.