56

до Одисей

преди 9 години

Ако Путин искаше да го ликвидира, щеше да го е направил преди кризата в Украйна, или след нея, а не точно когато е на мушката. Включи си главния мозък и започни да го използваш. Освен това Немцов е кадър на Елцин, а Путин лично е избран от Елцин за негов наследник. Това знаеш ли го? А знаеш ли защо Путин уважава Елцин?

55

Анонимен

преди 9 години

Точно в най-удобния момент, когато всички са настръхнали срещу Путин, умира негов опозиционер. Аз не виждам какво печели Путин от нагнетяване на напрежение в Русия.

54

Анонимен

преди 9 години

Тук нещата вече загрубяха няма недосегаеми полужението е казвам ти дъще сещай се снахо

53

Анонимен

преди 9 години

Немцов работеше срещу своята държава, сучейки от едно посолство и работейки за Украйна, което признава олигарха евреин Вальцман (президент Перушанко) !Той беше предател .Той си отиде по поръчение на една далечна държава, за да бъде демонизирана Русия .И у нас има предатели, каква ще бъде тяхната участ ?

52

ХАХАХА

преди 9 години

80% доверие е малко - Ким Чен Ун има 99,9998 !

51

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Като не могат отвън да разрушат Русия, ще се опитат отвътре чрез преврат сащ и цру. Дай боже да не се стигне до гражданска война.

50

Анонимен

преди 9 години

Немцов бил заплаха за Путин. Какви ли не простоти могат да се прочетат вече. Путин се ползва с повече от 80% от населението на страната си. Дано и при нас това някога да се случи.

49

Анти САЩ

преди 9 години

Путин не е толкова *** да убива опозиционен лидер и то в този момент и то по такъв начин. КГБ убива тайно (обикновено с отрова), тихомълком и с добре прикрити следи. И далеч от Москва. Показните убийства са типични за ЦРУ - Кенеди, Мартин Лутър Кинг, 9/11, Немцов.

48

Анонимен

преди 9 години

s fashagite samo taka i v bg triabva po sashtia nahin shte im podnesem svetia...

47

Анонимен

преди 9 години

То Путин ще си го премести фара от другата страна на борда, че укрофашистите и тези, които ги подкрепят го хулят. Дано има здрави нерви и да не им се върже на болните мозъци и да дръпне шалтера.

46

Анонимен

преди 9 години

Немцов го убиха, тия дето измислиха партенката с малайзийския самолет над Украйна, уж свален от сепаратистите. По цял ден умуват в ЦРУ как да омаскарят Путин и Русия. Голям трън им е в очите.

45

капитан Блъд

преди 9 години

Момче - елцинче ... Нека запазим сълзите си за по-достоен гроб!

44

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

Eврейските хранилки дето гушат кинти от Сорос и други ционистки организации - Ст.Гамизов, О.Минчев, И.Инджев, Х.Александров лаят като бесни *** как Путин убил Немцов. Колко е лесно да манипулираш народа. ЦРУ чакалите добре очистиха с приятелски огън агента си в Москва. От тук следва лесното - обвиняваш Путин като диктатор и подготвяш следващата цветна революция в името на Илюминати и Новият Световен Ред.

43

Анонимен

преди 9 години

KOI UBI NEMZOV?OTGOVORAT E IASEN NA 100%.PORSHENKO.

42

Анонимен

преди 9 години

До 40/В Русия царяло микродемокрация. Вдигни си задните части от компа и се разходи да видиш какъв е животът в Русия-стандарт и всичко. Тогава ще се убедиш на какво дередже сме и защо на последната дупка на кавала не само в европейския, но и в африканския свят.

41

Анонимен

преди 9 години

С това умело убийство ЦРУ нагнетява напрежение и дава "хляб" на русофобите, което е и целта на убийството !

40

Анонимен

преди 9 години

Сирия гори,Украйна гори,човешки животи се заличават за секунди!Защо не сте потресени от това евроатлантици?

39

Анонимен

преди 9 години

До сега обикновените европейци може би не знаеха кой е Немцов,но сега ще разберат благодарение на бясната пропаганда.Правокации само и само да провалят минските споразумения.

38

Сандо

преди 9 години

*** гнусното самоубойство

37

?

преди 9 години

Възможно е убиецът да е някой *** путинист, чиято чугунена глава е пълна с мантри за война и антимайдан