80

Анонимен

преди 9 години

Сега ще видите как Волен Сидеров ще сложи Местан на мястото му! Само търпение. Търпение де ! А така-търпение.

79

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИли да станат за смях

78

Анонимен

преди 9 години

"Той припомни и думите на здравния министър, който определи ромите като хора, избрали да живеят като скотове, заради което ще бъдат третирани като скотове."Не един, всички министри трябва да са такива. А Местан и партията му са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ.

77

бе-ге

преди 9 години

И Местан е хубав и Бойко е хубав и Миков е хубав,все харесвани хубавци!

76

Анонимен

преди 9 години

искайте вот на недоверие да си видите резултата

75

бг хирург

преди 9 години

До бг лекарКолега, обясни моля те като махнеш ДПС, което е странно защо никой не го прави, нито ГЕРБ нито БСП, при положение че е анти-конституционна, как точно ще върнеш лекарите в България?Те напускат защото заплатите са аборигенски, ТОЧКА !Как като махнеш ДПС ще вгинеш доходите?Длъжен съм да те обява за неконструктивен и заблуден, щом по толкова жалък начин изместваш и деформираш проблема!

74

местан

преди 9 години

Другари посланници , ние най-демократично защитаваме насилието и беззаконието , а един здравен министър най-ксенофобски ни пречи !

73

ами сега?

преди 9 години

Ако някой ми отговори , кога Българите са били побългарени аз ще кажа кога Турците в България са били потурчени

72

до 73

преди 9 години

Ако нещата са така, както казва Местан, значи в правителството има хора, които нямат нивото да ни управляват.

71

ер

преди 9 години

Тук се откриват двама-трима *** Соросоида, които вярват, че ДПС свали правителството на оня *** Орешарски, за да бъде днес изолирано от властта..Това разбира се е драстично наивно и неадекватно втърдяванеСамия генезис на Бойко е до такава степен свързан с Доган и Първанов и ЦРУ, да не говорим с медиите на Пеевски, че повече няма на къде

70

бг лекар

преди 9 години

Стана ми ясно коя партия е против нас.Изберете си -лекари работещи в България или ДПС!

69

Анонимен

преди 9 години

Владимир Зидаров сега Лютви Местанкога почвате да режете глави, да взривявате бомби и да убивате деца и майките им както го правехте в миналото?

68

дo: кой кой е?

преди 9 години

ти не си разбрал те Манипулативно бъркат българските турци с помаците само и само за не се употребява думата турци

67

до 52 турчина

преди 9 години

Това дело ще влезе, но питал ли си се как ще излезе? Освен да плашите с "делото" и с *** с какво още ще ни плашите.

66

бе-ге

преди 9 години

Кой,обаче, дърпа конците?

65

Tina

преди 9 години

Единственият начин да се спре ДПС е българите масово да гласуват, докато все още са мнозинство... Без оправдания - няма за кого! Всеки българин носи отговорност за България - тя е Родина на всеки един...Местните избори са от изключителна важност! Който контролира областите и големите градове - той контролира столицата... Излезте и гласувайте на местните избори! Оттам започва спасението или унищожението на България...А "лидерите" - на високо нива действат заедно и са комбина.

64

Некой си

преди 9 години

Недоверие по-скоро към вътрешния министър за негодните статистически данни, които развява МВР.Но пък нали, от друга страна секторът "Сигурност" отдавна е под политическото влияние на ...ДПС!?

63

Анонимен

преди 9 години

Агента доносник павел е добре да знае,че няма ден без поне едно от следните престъпления, да е извършено от ***, по няколко пъти:-кражба,грабеж,нападение над лекар,обиди на полицай,убийство,влизане с взлом, кражба на ток,вода,управление на МПС без свидетелство и застраховка. Така че да не се пени толкова тоя доносник.

62

кой кой е?

преди 9 години

Местане първо оправете История на България че кой решил писал та писал глупости на търкалета , продалжават да бъркат Турците в България с Помаците-мохамедани , не знаят кой е бил потурчен и кой не е бил потурчен , можем ли да кажем за Българина че е бил побългарен естественно че не

61

Ха ха ха

преди 9 години

На агент Павел му се изкриви мутрата от злоба.