93

Анонимен

преди 9 години

Май, май, нещата отиват към нови избори през януари. Особено като додат първите герберастки честитики - сметките за тока.

92

Винету

преди 9 години

Коментарът ми от 106 вече се оказа, че е 89, защото трият ли, ли трият.

91

Анонимен

преди 9 години

Единственият мъж, политик и патриот се оказа Волен. Колко прав е бил за всичко.

90

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее САЩ, да живеят всички русофоби, долу русия, путин, евразийския съюз, комунизма и русофилията!!!

89

Анонимен

преди 9 години

Ченгетата се прегърнаха. Те са си свои хора от ДС, ще се разберат.

88

Анонимен

преди 9 години

От това нищо няма да се случи,просто очаквам избори на пролет.

87

Анонимен

преди 9 години

Фронта не е клякал на мутрите, той е бил винаги от тях.

86

Анонимен

преди 9 години

Прав е бил Волен Сидеров. Измислените патриоти на СКАТ, които ежедневно бълваха хули против Бойко се наведоха заради мазното кокалче. Смешници жалки. НФ за спасение на Бойко в действие.

85

Анонимен

преди 9 години

Проституиращия Фронт клекна на Мутрите, жалко за излъганите избирители. Едно от най-ярките предизборни послания беше, че няма да се коалират с българоубийците от ГЕРБ.Следващия път - под чертата.

84

Анонимен

преди 9 години

Докато в България политиката е препитание, а здравето и образованието - стока, оправия в държавата няма и не може да има.

83

Анонимен

преди 9 години

Преди малко стана ясно, че ще се ограничат помощите за семейства с над 3 деца, което трябваше да се направи от много време. Дано да го спазят

82

Анонимен

преди 9 години

ДА ВИДИМ С НОВОТО МИН. НА ТУРИЗМА КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ.ЗАЩОТО ЕДИН ТУРИЗЪМ НИ ОСТАНА ЗА ПРЕД СВЕТА!

81

Винету

преди 9 години

До 92 фалшив Винету. Пич, не ми взимай ника. А тези разшифровки на абревиатури са елементарни и стари. За всяка абревиатура могат да се измислят хиляди комбинации, така че просто не си интересен.

80

Честито ви

преди 9 години

Aгент Ивaн-КaрaкaчaновAгент Гоце -ПървaновAгент Будa-БорисовA зaд тях водещия им офицер от ДС-Aгент Сaвa-ДогaнЧестито Бългaри

79

Хм...

преди 9 години

политиката на Симеонов е: всеки си говори каквото иска по ТВ-то /малки изключения/, но накрая симеонов взема крайното решение какво ще е ? :))) Като крайно решение е да се направи се онова което Симеонов каже! :пп. онова което не оздобрявам в СКАТ е крайните им изказвания, т.с нямат мекотата на изказът, което ги довежда до конфуз и рязка смяна политиката в дадени моменти. Пр е позицията им за Крим, за ДПС, за ... ! не е случ. че при бойни изт. изкуства е важна, мекотата, а твърдостта я пречупв

78

ИСТИНАТА

преди 9 години

ПФ коалиция от 13 партии всяка от които има около 0.5%.Основните в тях бяха НФСБ на Симеонов- винкела,ГОРД на мутрата Слави Бинев и ВМРО на агента на ДС с псевдоним Иван- Кр.Каракачанов. Добре че купуваха масово в Бургаско с парите на Симеонов от порно каналите му,Герб им купуваше в много градове за да влязат и да им бъдат патерица. АТАКА участва самостоятелно без коалиции и има 4.6% а всяка от партиите в ПФ по 0.5%. Това са фактите!

77

Милена

преди 9 години

ПФ- Доказа се като патерица на Бойко!Хахаха "Патриотичен фронт" били? Ауууууууууууууууу ,и патриоти се пишат!Национален патриотичен фронт за спасение на Бойко от затвора за престъпленията му!

76

Наблюдател

преди 9 години

Като гледам масовата и неистова омраза към тези лица от снимката се обзалагам че няма да изкарат до месец март! А след това вън на бунището на историята,а няма да се учудя като дойде АТАКА на власт и да ги вкара в затвора! ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!

75

ИСТИНАТА

преди 9 години

СЕГА УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ КОЛКО Е БИЛ ПРАВ ВОЛЕН СИДЕРОВ? КАКТО ВПРОЧЕМ Е БИЛ ПРАВ ЗА ВСИЧКО! КАКВИ ""ПАТРИОТИ"" СА ТЕЗИ? КОИ СА- ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВИНКЕЛА С ПОРНО КАНАЛИТЕ ОТ НФСБ, СЛАВИ БИНЕВ МУТРАТА СВОДНИК ОТ ГОРД И КАРАКАЧАНОВ С ПСЕВДОНИМА ОТ ДС АГЕНТ ИВАН ОТ ВМРО! ПРАВ БЕШЕ СИДЕРОВ- НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БУДА/НФСБ/

74

до отвратен

преди 9 години

абсолютно си прав.