367

Щерев

преди 9 години

Русия любитть Българии как католическии свештник маленкие дети.

366

Анонимен

преди 9 години

такава глупост и боци не би изръсил. Пастирката е драматично смахнат!

365

Нанорусия

преди 9 години

Санкциите в народното творчество на московитяните:"Вдоль по Питерский пошел,нигде водку не нашел!"

364

Анонимен

преди 9 години

Няма на кого да се опре ***. Пудела сидлеров е дресиран ако не му подхвърлиш една шепа копеики няма да подскача. Тук нямат вече никои . БСП не е изцяло техен превърженик и защитник верен до гроб както някога .И това е исторически поврат във цялата ни нова история руснаците никога не са бели толкова слаби във България . Маиката ще им разкатаем ако не спрат да ни провокират . На кои разчитат на една шепа бабички и старци ли .

363

Анонимен

преди 9 години

Москва да се ... отзад!

362

681

преди 9 години

До Щерев ти за кого жалиш при извършването на атентата в църквата ?За палачите на убитите без съд и присъда и безследно изчезналите хиляди българи през 23г?

361

Щерев до 536

преди 9 години

Да сега не е 1925,сега е същото.Кой уби Андрей Луканов?Русия е "националистическа и агресивна държава"-Идеальный ИСТИНА

360

паметен

преди 9 години

Помня как баце го щипкаше по бузката,като стара мома, след избора му за президент!А роско се наака от кеф!Е това ми даде много отговори кои е шефа!Как стана така че мутрите управляват родината ни!?

359

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да направиме рожденият ден на другарят Путин национален празник на България!+ДА-НЕ

358

33333

преди 9 години

ЩЕРЕВ, СЕГА НЕ Е 1925Г. ОСВЕН ТОВА СССР И ЛЪЖИТЕ НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ МУ КАТО ТАЗИ ЗА УКРАЙНА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ИСТИНА НЕ ОТ РУСИЯ, А ОТ НОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО- САЩ, КОЯТО ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА РАЗПАДАЩИЯ СЕ СССР.

357

Щерев

преди 9 години

Така действа Москва с неудобните български водачи:Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият

356

Анонимен

преди 9 години

И по-нататък от Вазов:Вий някога знаме Христоворазвяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко,А ДНЕСКА НИ НОСИТЕ НОВО!........................О, колко ви, братя, жалея!О, как би ЖЕЛАЛ, БРАТЯ КЛЕТИ,СВОБОДА И ВАМ и за неякат нас да живейте и ***!Има за какво да се чете Вазов. Не е кон с капаци, който не си сменя мнението независмо от очевидната истина.

355

Анонимен

преди 9 години

tolkoz verno pse e Pliunko, 4e me e strah sa kat bat Boik zavzeme vlastta i pokani nekoi prezident da mu pokaze izvora v Banka i da se zalise i da podari pudela Pliufko na toz prezident i nie da ostanem bez pastirka koto sme stado sha zemimi da izmrem po drumite kan svetloto budestemolim da se pripomni na Buda 4e Pliufko ne e pufi a pleZiden, bez T

354

681

преди 9 години

До Анонимен 508 А бе, гов.ньо колко от тази България гласуваха за твоята европа дето хич не й дреме на оная работа за нас,защото ако беше така щеше да ви взема на работа с дипломите ви за инжинери, лекари, а не за миячи на чинии и варджии !Над 75% са негласувалите, а само 25% успяха да ви купят за по петдесетачка от герб дпс пф и рф!Айде, ходи се спасявай на запад и гледай да олижеш там където бачкаш, щото да не те изритат!

353

Анонимен

преди 9 години

До никДа бе, така е писал Вазов, но малко по-късно гледайки какво правят руснаците е писал и това:О, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука? Защо стедошли на полята балканскинемили, неканени гости?Желали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с китки...Но идете вий настървени,на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнеми тоз път сърдечно, горещо.Но взорът ви свети зловещо...Как ръце сега да разгърнем?.......и т.н. С други думи, Вазов е разбрал какви са руснаците..

352

Анонимен

преди 9 години

До никВазов бързо стига до истината за "братска" Русия.ИВАН ВАЗОВНа руските воиниО, руси! Аз друг път ви славяхза подвиг велик и чудесен,високо ви ликът поставяхвъв мойта душа, в мойта песен!И пак не ви мразим (не крия:обича ви още народа);но любим и свойта свобода,стократно п любим я ния.Вий някога знаме Христоворазвяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко,а днеска ни носите ново!Колко точно го е казал Вазов ! Русия не ни желае доброто.

351

ник до 519

преди 9 години

Много дълго и аргументирано изричение си написал ва!

350

Анонимен

преди 9 години

негласувалите несме русофили не ни дреме за сащ и раша ама хич

349

Щерев

преди 9 години

ТАКА МОСКВА ПРЕМАХВА НЕУДОБНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВОДАЧИ:Убийството на Стефан Стамболов е атентат, извършен на 15 юли (3 юли стар стил) 1895 г. в София.Нападението е извършено от група проруски ориентирани българи, начело с Наум Тюфекчиев, извършили няколко терористични акта през предходните години.

348

Анонимен

преди 9 години

И какво невярно е казал Плевнелиев ? Не е ли Русия на Путин агресивна и националистическа държава ? С ограничени свободи и права на гражданите, с процъфтяваща корупция, бюрокрация, нетърпимост към различните,омраза и ксенофобия. Държана, която се управлява от ФСБ на Путин и се разграбва от близките му олигарси.