135

Анонимен

преди 9 години

Нещата в милата ни родина не вървят на добре ...

134

КОЛЬО

преди 9 години

БОКО ПРОКЛЕТ ДА СИ И ТИ И ДЕЦАТА ТИ ,ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,*** ПРЕДАТЕЛСКА,БЕЗРОДНИК С ТИЯ ПАРИ ДЕКА ГИ КРАДЕШ СВЕЩИ ДА СИ КУПУВАШ

133

Биг Боко

преди 9 години

На снимката: Боко в изповедалнята, отзад иконата на св. мъченица Меркел и други подобни светци.

132

Бакал Петко

преди 9 години

Хора- учени и прости,вгледайте се в подредбата на кабинета на този дето ни го натрапвате и си направете изводи за неговия мироглед,увлечевия, хоби и най-вече за възможностите на мащаба на неговото мислене.Така правят децата в детските градини и начални класове.Кой подреди кабинета му .Тези около него са същите.Сравнете го с кабинетите на Путин,Обама.О, свещена простота.

131

Анонимен

преди 9 години

tapanar si i ti palen

130

2014

преди 9 години

ГЕРБ, БСП, АТАКА, ПФ, ББЦ, АБВ, ДПС и т. н. Това са политици и електорат. Това е българският народ. Трябва да се обеденим. Трябва да я има БЪЛГАРИЯ. Трудности има по_цял свят. Болести, войни, природни катаклизми. Това не ви ли говори,че всичко е плод на човешкото мислене, на човешката алчност. Идват избори, преди всичко да мислим повече позитивно. Да спрем омразата. Тя ще ни доведе до гибел. Разединението не води никога до добро.

129

преводач на говеда

преди 9 години

чудя се след седмица турски меджилис ли ще избираме

128

Все Още Българин

преди 9 години

Браво другарю Борисов! Просто трябваше да изиграете театъра уж по отстраняване на ДПС от властта и да продължите да управлявате само с БСП!!!Ами това трябваше да направите много по-рано, че наистина да изядете камъните на стачкуващите на улицата!!! Защо се оправдавахте, че заради разлятата кръв сте сдали властта? Ами как мислите, че ще вземете властта заедно с БСП? Та вие ще повторите най-големия панаир ако го направите! Защо трябва да гоните нормалните българи за да останете само червените??!!!

127

Иванов

преди 9 години

Изобщо всеки разчита на всичко, само за да е ТАМ !!! Чудя се само, на гласуващите маймуни къде им е акъла?

126

Анонимен

преди 9 години

Новата управляваща коалиция след изборите: БСП - ГЕРБ - ДПС! Олигархията на власт!

125

гледач на зарчета

преди 9 години

След спасителната мисия за Христо Бисеров ДПС се огьзи на ГЕРБ. Имаше лебедово езеро с БСП и гено инженерство с ГЕРБ, ДПС има амбиция за около 50 бройки лукави чорбари останалото от герб за дьльг срок за вимето от дьржавни порьчки. Решение един и сьщ краен собственик не може безкрайни проекти и порьчки да спечели и да диктува дневния ред на малка Бьлгария

124

избирател

преди 9 години

Ей тикво,щом разчиташ на БКП-БСП не разчитай на моят глас.Пфууууу ! ББ е бил член на БКП...*** !

123

кк

преди 9 години

Браво, другарю Борисов! Винаги съм вярвал, че сме сложили правилното момче на правилното място...Никога няма да ни предаде!!!!!!!!

122

Kit Chelin

преди 9 години

Такава непоследователност в думите и действията на др. Борисов показва, че той в никакъв случай не бива да става отново премиер на България. Човек, който обвинява другите, лъже и манипулира, обижда всички прослойки от народа няма място в политиката. Вся паника с изказванията си за състоянието на държавата, КТБ. Повтаря 100 пъти една лъжа за спирането на еврофондовете, за което е виновно неговото управление и това няма да стане истина.

121

Тъмничаря от СЗ

преди 9 години

Боце, като дойдеш на власт, кога ще вкараш Цецо в затвора да си излежи присъдата ?

120

...

преди 9 години

Никъде по света няма ДЕМОКРАЦИЯ РАЗБЕРЕТЕ ГО !!! И на ПУТИН И НА ОБАМА ИМ НАРЕЖДАТ :)))))Все едно ХИТЛЕР да е тръгнал сам....

119

Анонимен

преди 9 години

Изборите ще са точно за байряма,това не е случайно.

118

АК-47

преди 9 години

Наглият *** би се коалирал и с дявола, само и само да ни ликвидира като нация.

117

АК-47

преди 9 години

Тъпият мутрафон би се коалирал и с дявола, само и само да е на власт.Огън!

116

ПОП

преди 9 години

ЛЕЛЕ МАЛЕ , СМРАД ГЕРБ ескааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!