138

КОЙ БЕЕЕЕЕЕ

преди 10 години

ГОЛЯМ СКАНДАЛ, КЪДЕ Е ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО КОЕТО СКОЧИ СРЕЩУ ПЕЕВСКИ, ТОВА Е ДАЖЕ ПО-ЛОШО ОТ ПЕЕВСКИ

137

НИКОГА ПОВЕЧЕ

преди 10 години

ГЕРБ НА ВЛАСТ. НИКОГА ПОВЕЧЕ ТИКВИ-БАНДИТИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

136

Бивш член на БСП

преди 10 години

Може всичко да си говорим, но Вальо Танов повиши приходите на митниците до един милиард. Това обаче не се харесва на другарите от БКП-БСП-ДС. Те искат за тях да има, а Държавата и да умре не ги интересува. Това са мандраджиите или каскетаджиите или всички прости комунисти сега социалисти.. Сега всички прости комунисти реват и кълнат , но това е другари.

135

Bad Company

преди 10 години

Кранчетата започват да спират....КТБ, Южен поток, Митниците............*** ***. Червените "бизнесмени' са уплашени -те не могат да виреят в нормална конкурентна среда. Те могат само да крадат. Властта им се изплъзва-краденето също. Дано да съм лош пророк ама очаквам нещо още по-грозно от Костинброд преди изборите.. Змията като умира хапе най-силно.

134

ПЕЕВСКИ 2

преди 10 години

ТАКЪВ *** на тази длъжност е само за да служи като кукла на конци

133

Анонимен

преди 10 години

Трайте си българи, трайте си.... лошо няма - преклонена глава - сабя не я сече, само дупето боли - трайте си, имате 545 години стаж!

132

Питане

преди 10 години

В България всяка година се изпушват цигари за около 4 милиарда и половина лева. Простата сметка която направих е че от тях около 3 милиарда и половина са ДДС и акцизи, като от тях може би 2 милиарда и половина са акцизите на цигарите които трябва да влязат в хазната. Контрабандата на цигари е много важен проблем. Моля ви някой знае ли колко пари от посочените са влезли в бюджета и колко цигари е хванал господина-ГУРУ в митниците?Какво допринесе този МЕСИЯ за благото на страната ни?

131

Ай честито

преди 10 години

Първия гаф на Бойко, а още не е встъпил в длъжност :) какво ли още ни чака

130

_)_

преди 10 години

Готово ....падна турско-българската граница за дрога ...........вход свободен ! Но чакайте има и плюсове .....по евтини цигари на дроб ще има !

129

ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ ГЕРБ

преди 10 години

"АЛО, ВАНЬО....НЕ Т*ВА Е ЕГН, НЕ Е НОМЕРА".... КОЙ СПРЯ ПРОВЕРКАТА В ПИВОВАРНАТА НА НА МИХАИЛ МИХОВ/Т.НАР. ОТ МУТРАТА МИШО БИРАТА/.КОЙ УБИ МИШО БИРАТА,ЗАРАДИ НЕЛИЦЕПРИЯТНИТЕ ИСТИНИ ЗА ГЕРБ И ЛИЧНО ЗА БОРИСОВ.КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ, НАТИСК И РЕКЕТ, ОПЕРАЦИИ СЪС СМЕХОТВОРНИ ИМЕНА И ЧЕРЕШКАТА НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ "АЛО ВАНЬО",КОЙТО СЕ ПОКРИ ПРИ РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА МИХАИЛ МИХОВ,РЕВИЗИЯТА И УБИЙСТВОТО МУ-НА НЕГО И НА ЖЕНА МУ. И Т*ВА НЕЩО ЩЕ ОСИГУРЯВА ПАРИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ ЧРЕЗ МИТНИЦИТЕ. ДА ВИ ГО..

128

бмб

преди 10 години

Ало,Ванююююю......

127

Анонимен

преди 10 години

"платена мрежа" мълчи, защо ли хихихихихи,....... неееее тя не е на Бойко , нееееее

126

Бойко глупако

преди 10 години

Нещо ми намирисва на гражданска война!

125

:)))))

преди 10 години

Егати скандала , ужас ! Това е също като Пеевски! Кой бе , кой, а , кой?

124

Анонимен

преди 10 години

Кой го върна, кой го върна, кой, кой, кой.......

123

До избирателите

преди 10 години

Какво разбрах аз, нов бърдак със стари крантри. Ура да живее бъдещето.Скъпи съотечественици.Вие и аз сме първите хора които пътуват назад във времето, това вече е възможно. Ще видите отново същите лица отпреди няколко години водени от вожда Винету. Въпрос? Кои са глупавите.Аз и вие, защото позволяваме това. Възможно ли е да се върнете назад във времето? Вижте се в огледалото и ще разберете, че не можете. Аз искам БЪДЕЩЕ, а не минало и ще направя всичко възможно за да го имам. Надявам се че и вие

122

Анонимен

преди 10 години

Абе тия от "Протестна ***" защо си мълчат като бити *** за това скандално назначение? Къде ги сега да пуснат сигнали за зулумите на това ченге Ваньо Танов?

121

Анонимен

преди 10 години

Близнашки.... ку*рво тиквена!

120

Анонимен

преди 10 години

Няма прошка шайката се завръща

119

Анонимен

преди 10 години

" Мафията се завръща" български игрален филм 2 серия, 2 сезон хахахахахахахаха