15

Анонимен

преди 10 години

нищо нищо, до довечера има време, малко избързвате с новината :)

14

Анонимен

преди 10 години

Много е важно партиите да си преразгледат пустите му кадри. Особенно ГЕРБ. В ГЕРБ за голяма жалост са събрани изключително прости индивиди. Да погледнат към младежите си, там може да намерят по-образовани и с нови идеи хора, отколкото да събрат тези ***. Чудно ми е, Борисов, на кое ли кръщовище е намерил точно пък този.

13

Анонимен

преди 10 години

До 2А другите партии да не би да са нещо по-различно?

12

гнус

преди 10 години

егати плужека, да те е гнус и да го настъпиш....

11

???

преди 10 години

botevgrad/news/55444/Nov-obrat-Daniel-Georgiev-stana-oficialno-chast-ot-Balgariya-bez-cenzura/

10

Perko

преди 10 години

Малко са го били. Такива, дето не знаят кога с кого са, всички трябва да ги пердашат.Депутат ?! Като му гледам тъпата физиономия ми е жал за тези дето са го избирали.А още по-жалко е, че не е само той, ами са още много такива

9

Пфу

преди 10 години

Тоя *** ще има ли партия, която да го включи на следващите избори в листата си? Всъщност съм убеден, че ще има такава. В една нормална държава подобен субект би бил един политически труп. Не сме народ, а *** докато има скотове дето пускат бюлетина без да знаят за какво...

8

Анонимен

преди 10 години

добре де,Додука се е объркал.а кой господинчо се е объркал да подаде молбата за напускане и след това я оттегля.на тоя ако му бръкнат в гащите пак няма да рязбере нищо,апък ако му ги свалят ще е най добре.ПИКЛЬО.

7

Анонимен

преди 10 години

Подал молба за напускане, после я оттегля, тъй де подал я без да иска. Ходи при Бареков но не били близки. Последно остава в ГЕРБ. Алооооу Даниел Георгиев ти нас за какви ни вземаш. Тези обяснения са за първолаци или ***.Овърташ защото си ***. Кой те направи депутат бе ***?Защо го предаваш? За пари и власт ли? Като ти набиха обръчите друга песен запя. Естествено че са те били и заплашвали, ти какво си очаквал.Но вече си белязан-ПРЕДАТЕЛИТЕ са и си остават предатели!Те предават вски!

6

Анонимен

преди 10 години

На това се казва "Да си въртиш г*за наляво-надясно."

5

Анонимен

преди 10 години

*** като *** ! Верно тия гербери са най -тъпата партия управлявала до сега лошото е ,че другите умните крадът като за световно и пак не е добре .

4

Анонимен

преди 10 години

Не си нито от ГЕРБ, нито от Бюрек-партията - ти си ***, с к отпред!

3

Анонимен

преди 10 години

ей,айде стига сте правили циркове само,ами вместо да държите толкова на доверието вътре в партията,се погрижете да си върнете доверието на нас хората,мизерия и беззаконие цари,някави дудуци ще стават политици,*** ни се хачиха на главата,плащат ни се мизерни заплати,няма нищо европейско в тая държава,а вие се занимавате само с глупости в това народно събрание

2

Пешко

преди 10 години

Трагикомедия

1

Анонимен

преди 10 години

В ГЕРБ има около десетина души, които са лицето на партията. Всички други са абсолютен пълнеж, откъде са ги събирали не знам. И Бойко ми говори идиотизми, че ГЕРБ били ковачница на кадри. Толкова прости хора събрани на едно място в тази партия, няма никъде другаде.