129

Кико

преди 10 години

До АнонименГолям смях пада,от кой тръби ще дойде Иранския газ?

128

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 140 Айде,айде оправдания за провала. Видя се тази година кой цени живота,и кой убива 100 човека,само и само да упрвлява

127

Анонимен

преди 10 години

Американците ценят човешкия живот и не виждат смисъл да свалят самолета. Те не са комунистически ***. Ако беше въоръжен със сигурност да е свален. Защо тогава въоръжения самолет не посмя да доближи кораба я кажете ?

126

Христо

преди 10 години

До АнонименТи къде искаш да го видиш,да не би искаш САЩ да си признаят срама че един от най скъпите кораби е обезоръжен от ремонтиран Су-24 без оръжие!?

125

Анонимен

преди 10 години

Куковцииии...... нали идеята е внос на газ на едро за целия евросъз,на една цена с еднакви условия и т.н.Какво само ми ревете като *** за или против Русия.А и Русия като не е САЩ да не си мисли че може да прави като нея.И тя се е насрала, и то яко.И те бая хора избиха ама никои за това нищо не кйазва.Затова аре сиктир и на защитниците на Русия .

124

Анонимен

преди 10 години

Иран ще ни захранва с газ. Кремълския *** да се гръмне от яд.

123

пешко

преди 10 години

Не,"сърове" и "джентълмени",тези "мерки" целят трета световна война.Такива "мерки"донесоха участие на Япония във Втората световна.Държавата се притиска,подтиквайки се към военни действия вследствие "преса"от страна на световните колонизаторски и пиратски икономики,т.нар."икономическа хунта".Новия играч в нея е Германия,а богатствата на Русия са старите.Това е.А и Русия взе да пречи на плячкосването от страна на "белите страни",и особено на оная,дето черния президент е като за контраст.

122

Асен

преди 10 години

По нашите медии цари тотална цензура за истината в Киев и Украйна,от посолството на САЩ са спуснати опорни точки до медиите и са заплашвани че ако отразяват истината,няма да видят визи за САЩ или финансиране от фондацията на ЦРУ-Америка за България!!!

121

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 123Абе ти си много тъпо парче. Оборваме те от всякъде и ти измисляш поредната глупост. За шистовият газ вземи прочети какво става в Полша. Така също виж последният доклад на МАЕ. САЩ имат залежи едва за 10 години,ако не и само за 3 години

120

До 124

преди 10 години

Личи си, че се специалист по лапане на бахур!Защо обаче искаш и другите да са като теб?

119

Русия напред!

преди 10 години

Да живее Русия, предателите и русофобите да ходят да мият тоалетните и дупетата на аристократите на Запад и да не се връщат! България винаги е страдала заради такива *** като Иво Инджев, такива предатели ни вкараха в две световни войни и след това техните бащи първи паднаха на колене и станаха комунисти и доносници какъвто беше и този *** под псевдонима Инджев под псевдонима: секретен сътрудник, Ивайло, (1983-1989).

118

Анонимен

преди 10 години

И къде е тоя срам че само по руските форуми го виждат. Когато го направят това с въоръжен самолет тогава да приказват. Защо им е на американците да убият човек само заради едната позьорщина. В Русия ясно че човешкия живот не се цени но на запад е друго.

117

До 123

преди 10 години

Ако в България почне да се добива Шистов газ той трябва да е като В Венецуела бензина Смятате ли че това е възможно при факта че компанийте които ще копат са Американски????

116

Анонимен

преди 10 години

kvi sankcii bre lajci cela evropa se moli rusia da ne i spre gaza..

115

Анонимен

преди 10 години

До 123: Пълен слабоумник, даже не коментирам

114

Пепи

преди 10 години

До АнонименСлед срама който понесе уж най модерния кораб на САЩ, от един Су-24 хората го кръстиха кораба- Доналд Дък......

113

Анонимен

преди 10 години

Хайде *** колко американски кораба потопи съветската свинска *** СУ 24. Тя е толкова опасна колкото и москвич.

112

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 119 Стига да е практически възможно. Щото ако трябва да мине от Германия,през Полша и Украйна няма само германците да си сложат надценка я .И поляците ще ни друсат и тия от Киев и току виж цената стигнала 600 $ и тогава ни очаква нещо страшно. А за петрола не ми се и мисли. Такъв бахур ще лапнем,че ще е страшно Та с подобна политика,след 10 години,я има я няма 2 млн.останали,щото всеки ще се спасява,кой която наша съседка му е по-близка,не само в западна европа

111

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 118Наистина за каква икономика говорим, ако запада блокира изтока индекса на американският долар ще падне до 60 пункта и сами американците ще ни отърват от доларите. На правителството на САЩ му е необходимо точно такова свиване на приходите. Голямо добро ще ни направят.

110

Анонимен

преди 10 години

Та колко американски кораба бяха потопени от съветската барака . Като са толкова смели руснаците да изпратят въоръжен самолет а не такъв без ракети .