74

Успокоих се.

преди 10 години

Ето видяхте ли. От ЦРУ отрекоха участие в спецоперацията в Украйна. Там няма нито един американец. Е има няколко по-черни, ама то е от слънцето.

73

Анонимен

преди 10 години

До Бънди Няма добро и лошо в случая - има изгодно и не-изгодно. Шистовия газ може като пари да е изгоден, но феновете му пропускат факта че държавите които ползват технологията добиват този газ в блатисти или полупустинни райони, а в България вероятните находища (дори не е гарантирано че има, само се смята че е възможно) са точно в най-плодородните земи.

72

Петрофф

преди 10 години

Шефа на ЦРУ не е бил в Украйна. Беше пастор Джон от адвентиската църква в Брендовил. Каза ми го лично Обама вчера по телефона. И ми каза още да не имвярваме на комунистите, щото са русофили като афроамериканците и афроафриканците.

71

Бънди

преди 10 години

По-добре Газпром от Шеврон. Но тъпите американофили никога няма да разберат защо.

70

Анонимен

преди 10 години

До ДА ХАХАХАТова с "добровлците" и "самоотбраната" е стара практика - за "китайските доброволци" по време на корейската и виетнамската война какво ще кажеш, даже Кожедуб е бил "китайски доброволец"? Това си е стара практика - още от колониалните войни. Ако някой си мисли че това което става в Украйна е спонтанно и случайно - значи е доста наивен и вярва на една от двете пропаганди.

69

xxx

преди 10 години

Тоя наглец , на *** с автомати дето превземат обществените сгради, демонстронти ли им вика??? И после разправяйте, че не били нагли лъжци!!!

68

Анонимен

преди 10 години

Г-н Лавров, като цяло съм съгласен с вас, но моля ви, не говорете по американски - човек с оръжие в ръка - НЕ Е ДЕМОНСТРАНТ, а когато не е част от официалните власти в една държава - той е или терорист или престъпник - а не трябва да се делят на наши и ваши защото рано или късно се обръщат срещу тоя дето ги спонсорира (най често когато спре кранчето).

67

съветник

преди 10 години

Вие, които драскате в този форум нали разбирате че сте пълни ***, в това число и аз който ви чета. Оставете си комплексите и оскъдните познания от основното и средното си образование и по-добре идете поне малко да поспортувате.

66

Анонимен

преди 10 години

Приятелска е трудно, но възможно. Другото е невъзможно.

65

ДА ХАХАХА

преди 10 години

До АнонИМЕН Абе за руските агенти незнаем__това трябва да се докаже, Ама за американските наемници цял свят знае. А шефа на ЦРУ какво правеше в Киев----борш и пирожки ли лапаше???

64

Анонимен

преди 10 години

До До 53В момента се намесва в нашата.Основният капитал в КТБ е руски, Цветан Василв притежава всички медии на Пеевски.Всички медии на Пеевски не се спряха да бичат проруска пропагадна.Бареков е креатура на същата хранилка.Цялата работа да се изпъди Шеврон от България и да се уреди Газпром

63

Анонимен

преди 10 години

Все едно слушам нашите комунисти.... "няма криза....няма да ни засегне хич кризата" ... Вари го печи го...червения *** си е червен ***. Що ли се учудвам че в Русия *** са още по големи...то все пак оттам си ги внасяме нашите.

62

Галичина

преди 10 години

Поддържам Бандера, Петлюра, Махно, Разин и атаман Петко. Това са истинските украинци-майдановци.

61

Анонимен

преди 10 години

До Без име."До Анонимен55, никой освен финансовия министър и един дълъг списък с родни производители. Я като научиш кирилицата, седни и виж какво е перото на туризма в бюджета. "Ti shto ne nauchish latinicata :)Ot chernomorieto edna stotinka ne vliza v dyrzavnia biudzet, osven edna grupa mutri nikoi drug niama polza.

60

Анонимен

преди 10 години

Русия иска цяла и единна Украйна, но за всеки случай анексира Крим :))) Нагъл, по нагъл, руснак! :))

59

Анонимен

преди 10 години

Най-големите длъжници в света-САЩ,Германия,Англия,Франция ЖИВЕЯТ НАЙ-ДОБРЕ И ИЗНАСЯТ ДЕМОКРАЦИЯ!!!Те ИКОНОМИКИТЕ на страните си не могат да си оправят,ТРЪГНАЛИ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ ДА ПРАВЯТ!!!Дълговете им превишават 2-3 пъти БВП!!!За чий тогава България и българите ТРЯБВА ДА СА ОТЛИЧНИЦИ???Като ни учат на ДЕМОКРАЦИЯ И КАК ДА ЖИВЕЕМ КАКТО НА ЗАПАД,ще правим като ТЯХ 100-150 МИЛИАРДА ДЪЛГ ЗА ПОВИШАВАНЕ ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!

58

Съпричастен

преди 10 години

Аз пък няма да им пия водката на руснаците. Ще я бойкотирам и ще пия само украинска горилка и полска водка. Може и със сланина и чесън.

57

В БЪЛГАРИЯ САЩ

преди 10 години

вече има отгледани НПО, твърдо завързани на държавния бюджет. Докато дойдат на власт ги хранеха от американски пари. Сега вече сами храним местните предатели

56

До 53

преди 10 години

Я ако обичаш покажи ми къде руската държава за последните 25 години се е намесила във вътрешните работи на чежда страна? НАТО има над 180 бази по света. От кого се пази? Само се разширява, от държава на държава. И то със сила. Не щеш демокрация - на ти малко крилати ракетки и бомбички. Лицемери нещастни!

55

Анонимен

преди 10 години

Лавров очевидно не прави разлика между протестиращите . На Мадана искаха демокрация и европейско развитие , а проруските протестиращи искат да разкъсат страната и да я подарят на Русия. За какво приятелство става на дума , след като вече анексираха украинска терит6ория и се оглеждат за още. Лицемерие лавровско и путиновско.