34

с.

преди 10 години

Естетсвено,че е смъртоносно зависима от Русия!За това от десетилетия работи така наречената 5-та колона от русофили ***!А Русия братски се възползва от тази зависимост!Продава ни газ 2 пъти по-скъпо от тази на германците!Нищо,че ние сме братя славяни,а с ония воюваха!И на финала Ханс си живее екстра,а братята българи не могат да си платят парното и съдия-изпълнителите направиха гуши като пеликани!И това е най-малкото следствие от тия неща!Жалка история!

33

Анонимен

преди 10 години

България е най-бедна в ЕС именно заради зависимостта си от Русия. Незабавно трябва да скъсаме всякакво връзки с Русия, да се изгонят руските туристи и да дойде Шеврон да ни разработи шистовия газ. Така едновременно ще си осигурим енергийна независимост и туристическия бизнес няма да е зависим от руките пияни *** а ще печелим от богати западни туристи и България ще стане Швейцария на Балканите.

32

101% Анти ЕС*

преди 10 години

До АнонименКойто обича ЕС*,му пожелавам един ден ако е мъж,да види сина си как тъпче жена му - собствената си майка,а ако е жена да види как дъщеря й лашка мъжа й - собствения си баща.Според либерастите от ЕС*,това са нормални семейни взаимоотношения,а инцеста/кръвосмешението,основно човешко право и една от свободите на личността.

31

Анонимен

преди 10 години

Санкциите ще ни докарат ли Лукановата зима,а Виденовата.Ще изпразнят ли магазините ,ще въведат ли купонна система.Тъй,че все тя какво ни говорят комунистите-капиталисти.Първо не им вярваме,а и" мокър от дъжд се не бои."

30

Бобчо

преди 10 години

Нали искаме да сме развита европейска държава. Еми тогава ще трябва да сме в добри отношения с европейския съюз (от който сме част), Нато и америка. Ако България е на страната на Русия нашето положение ще се влоши.Време е да сме по-малко зависими от Русия. Както се казваше навремето.... 50 години стигат.

29

АНТИМУТРА

преди 10 години

И СЕ ИЗКАЗВА местник-председателят на Българо-Руската търговско промишлена палата :DТО ОСТАВА ДА КАЖЕ НЕЩО ДРУГО!! :DЗНАЕМЕ САМО, ЧЕ СТОКИ МОГАТ ДА СЕ КУПУВАТ ОТ ВСЯКЪДЕ!!!!!!!ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ С ГАЗА И НЕФТА АКО РУСИЯ ГИ СПРЕ НО *** ГО ЧАКА СМЪРТНА ПРИСЪДА И БЕЗ ТОВА ВЕЧЕ!

28

Анонимен

преди 10 години

"ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ХАРЕСВА КАКВОТО СИ ИСКА. ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСИЯ, КЪДЕТО ЗА ПРЕДПОЧИТАНИЯТА ТИ, АКО НЕ СА ОФИЦИАЛНИ СЕ ВЛИЗА В ЗАТВОРА ИЛИ ТЕ ГРЪМВАТ, ДОРИ ДА СИ ПОПУЛЯРЕН ЖУРНАЛИСТ"Един швейцарски журналист, писател, преводач - Юрген Граф. Къде е получил политическо убежище и къде живее в момента защото е осъден на затвор в Европа заради книгите си. Провери в уикипедия.

27

До 19

преди 10 години

Алооооооооооо ти добре ли си?Осъзнаваш ли какво си написал? Ами те тези както ги наричаш " нашите приятели от развитите цивилизации " на Берлинския конгрес,разцепват земите които всички българи смятат изконно за свои.Една част режат директно а друга оставят под турско управление.В следствие на тази "помощ" са Съединението и Независимостта.Паради това се водят и балканските войни в ,които са дадени толкова много жертви.Хората са се биели за българските земи.Но може би ти не си българин.

26

Анонимен

преди 10 години

Путин се вкара в тази игра, от която всеки изход за него е губещ. Ако продължи, санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Така Русия ще бъде задушена икономически, и пари за водка няма да имат мужиците. А тогава става страшно! Русия ще бъде съсипана само за 6 месеца! Първата стъпка на България да подкрим нашите приятели от ЕС и Америка е да спрем достъпа на руски туристо до черноморието, държават трябва да анулира всички договори на туроператори с руснаци.

25

До Експертни Мнения

преди 10 години

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ХАРЕСВА КАКВОТО СИ ИСКА. ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСИЯ, КЪДЕТО ЗА ПРЕДПОЧИТАНИЯТА ТИ, АКО НЕ СА ОФИЦИАЛНИ СЕ ВЛИЗА В ЗАТВОРА ИЛИ ТЕ ГРЪМВАТ, ДОРИ ДА СИ ПОПУЛЯРЕН ЖУРНАЛИСТ, ТУК МОЖЕШ ДА ПРИКАЗВАШ КАКВОТО СИ ИСКАШ И ДА ИЗБИРАШ КОЙТО СИ ИСКАШ ДА ТИ Е ПРИМЕР. САМО ПИТАМ, КАКВО ПРАВИШ ТУК? ХОДИ СИ В РУСИЯ, ЩОМ ТАМ ТИ ХАРЕСВА, ЗАЩО СТОИШ В ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. В РУСИЯ ПЪК ИМА И МНОГО ДОБРИ АНТИ ЦИОНИСТКИ И НАЦИСТКИ ДВИЖЕНИЯ МОЖЕШ ДА ЧЛЕНУВАШ В ТЯХ.

24

Анонимен

преди 10 години

проблема не е в руснаците и те в по голямата си част са един измъчен и изтормозен народ ..ПРОБЛЕМА е в такива дебели,гнусни,арогантни,прости и продажни кагебисти и десари като този на снимката глиган ...който на всичкото отгоре си мисли ,че без него и неговите приятелчета(бсп и пр.) ние останалите нормални Българи ще измрем от глад и студстига сте давали на такива измамници гласност

23

Запасен

преди 10 години

Ей, ***! Пак изтрихте коментар! Предния ми пост беше за сегашния (вече )Анонимен 24

22

Анонимен

преди 10 години

Путин е политически труп - факт. Стотици хиляди руснаци излязат в Москва да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

21

Запасен

преди 10 години

До Анонимен 26Иди в някой наш черноморски курорт и го кажи това на хотелиерите там. Гарантирам ти, че до вечерта ще си от "третия", нов европейски пол.

20

цар симеон велики

преди 10 години

До Анонимен ;има лесно за да несме зависими от русия;няма да копуваме газ от русия-ще копуваме от ес-опс те пак нямали такъв,ще продаваме стоките си на западния пазар-опс те не искат наши стоки защото техните трябва да се продават,няма да копуваме резервни части за нашите самолети и оръжия от русия-опс ще копуваме самолети 5ръка от сащ и то на цените на нови та нали са от сащ.

19

Стършел

преди 10 години

Георги Минчев - зам.председателят на Българо-Руската търговско промишлена палата....е, какво очаквате да каже, обратното ли? От ясно, по ясно е, че г-на е зависим от руските интереси и негативите са преди всичко за него от такива санкции.

18

БГто

преди 10 години

Айдеее, платени специалисти почнаха да ни плашат с русия.

17

Анонимен

преди 10 години

ЕС ще ни поткреки като наложим санции, а УСА и шеврон ще ни разработат шистовио и няма да сме завидими от русия а ще живеем като швейцарци на балканите, тоя "експерт" нищо не разбира

16

До 25

преди 10 години

Първо, в Русия не е ясно колко и какви ГМО-та има, защото за разлика от нас и цивилизацията тези неща се крият, или поне не им се дава гласност. Второ, щем или не щем шиистите ще дойдат, защото манипулацията, че това е ужаса за природата отече. Много скоро, Румъния ще добива шиистов газ на 40 километра от границата ни, а ние на 400 километра организирани от руските служби ще плачем за природата. А ако добиваме нефт и газ, не е ли същото срешу природата???

15

Анонимен

преди 10 години

КАКЪВ Е ИЗВОДА, ТЪЙ КАТО ЗАВИСИМ ОТ РУСИЯ, РУСИЯ МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ДОМА ТИ, ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ЖЕНА ТИ И ДА ТЕ ИЗХВЪРЛИ, А ТИ ТРЯБВА МНОГО ДА ВНИМАВАШ, ЗАЩОТО СИ ЗАВИСИМ ОТ НЕЯ, Е, ХАЙДЕ ЧЕСТИТО, ВЕРОЯТНО ТОВА Е ГОРДОСТТА НА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ И АТАКА, НИЩО ЧЕ Е БЕЗУМНО ЗА ДЪРЖАВА, КОЯТО ИМА ДОСТОЙНСТВО.