68

Анонимен

преди 10 години

Щели да работят като оператори на банкомати, ау ужас :))))Ами, ако един оператор на банкомат там взима повече от един банков директор тук и живее добре, почива в годината по два пъти в чужбина и т.н., а децата му са сити, кво от това, че щял да работи оператор на банкомат?

67

с.

преди 10 години

Безспорно българите в по-голямата си част са *** и оскотяла пасмина,която тъпо и безучастно гледа какво се случва!Допуснахме червената *** да си разиграва спатиите и в резултат България стана най-големия *** в цяла Европа!А темповете на топене на българската нация са най-големите на планетата!Отделно се допуска смрадливата *** паразитираща *** да парви каквото си пожелае и да цоцкат помощи!Какво да кажа!?Жалка история!

66

бнр

преди 10 години

България е такава какъвто е народа и!!!Кой допусна 24г.кражби и разруха,кой изгони 2.5 млн българи от родината им,кой *** България?Скоро политическата олигархия няма от кой да краде,защото останаха само ***!!!

65

с.

преди 10 години

И да добавя,че ако не бяха емигрантите,които ежегодно да пращат свежи пари *** отдавна да е фалирал!Но скоро и това ще свърши защото наистина,който не ритне бакърчето от хубав живот в *** ще се изнесе и причината за изпращане на въпросните пари ще изчезне!А "бизнесмените" да се оправят с ***!Преди време нали се пънеха,че ще вкарват работна ръка от чужбина щом българите не искали да бачкат за тия пари!Дойдоха виетнамци и като видяха за какво иде реч се изнесоха след 2 месеца!Смех!

64

Анонимен

преди 10 години

До KAKWO;Ние не сме го свалили бай тошо,свалиха со го неговите другари Луканов,Станишев,Лилов,Джуров и пр.Това беше преврат организиран от КГБ СССР с прякото командване на др.Горбачов,и после уж щяха да правят Демокрация,а се получи Перистройката на Горбачов!!!Народа вярваше и протестираше и мечтаеше за Американската(мечта) Демокрация,но уви милиони бяха излъгани.ДС и неините агенти ни докараха до тук и занапред пак ще е така.Хубавото е че се отвориха границите и се даде шанс на хората...

63

с.

преди 10 години

Че на кой нормален човек ще му се живее в ***!И да бачка за червени *** дерибеи назначени за "бизнесмени" от ДС,които плащат мизерн заплати!Най-ниската средна работна заплата не само в ЕС,но и на Балканите е в ***!Най-високи лихви в цяла Европа!Единствената страна-членка на ЕС без закон за фалита на физическите лица,която допуска стотици хиляди нейни граждани да са заложници на банките и да са зверски тормозени от съдия-изпълнители,събирачи на дългове и подобни!Закривай!

62

Анонимен

преди 10 години

Герберасите мислят да емигрират . Свърши им краденето на държавни пари и вият на умряло сега

61

аз

преди 10 години

Ох, кефят се на изпратените пари, ама нали след няколко години близките на тия хора я умрат, я излязят и те вече.... И ще имаме милиони емигрянти, без изпратени пари, без работна ръка и само бай *** ще изръшка всичко останало и хайдеее...

60

Анонимен

преди 10 години

На хората просто им омръзна да живеят зле. 20 години надежди, колко още? *** миели... ситият не вярва на гладния.

59

Анонимен

преди 10 години

До Пито платеноТака е. Хората са готови да мият *** и да си дават *** само и само да не живеят в държавата на червените ***. Да благодарим на другарите Станишев, Орешарски и другарката Манолова.

58

11

преди 10 години

Доколкото мога да смятам 1.7 млрд евро са около 4% от БВП на България.Значи некадърните ни политици изпратиха половината ни народ в трудоспособна възраст навън, за да изпращат по 4% от БВП. Е, някой да каже после, че не ни управляват предатели.

57

Пито платено

преди 10 години

Да така е, но какво работят знаете ли? В Гърция и Италия работят жени с ниско образование и са ибрикчийки - подмиват задниците на старци.Млади жени има в Германия, Холандия, Австрия и Швейцария и пак в Италия - ***.... който не верва да провери . . . .

56

@

преди 10 години

До АнонименЕ, и!?Който си ходи на театър и концерти, навсякъде ще одите, особено за концерт на любим изпълнител и до съседна страна ще отиде.Пенсионните осигуровки *** ***. Видяхме, какво се случи с пенсионните осигуровки на бабите ни и на родителите ни!

55

Сър Пичук

преди 10 години

Статията удобно пропуска да отбележи, че 1600 евро са точно 5.33 пъти повече от средния доход у нас 300 евро. 500 000 хил. са около 20% от работещите у нац, загубата им би била катастрофална за икономиката ни.

54

Анонимен

преди 10 години

Повечето от българите навън са самонаети, което означава не се плащат пенсионни и здравни осигуровки.Пари за храна има, но за театър, концерт не.Колата е с български номер, защото застраховката и данака навън са високи.

53

Анонимен

преди 10 години

До Пидалкато *** и сестра ти ли

52

Пидал

преди 10 години

Нова вълна от банкомат оператори и нощни труженички ще залее Европа. Вах вах вах, горките европейци - бай *** и байовица Ганка идат!

51

53

преди 10 години

Хаха, ами ако щеш вярвай, *** дърт :) Впрочем, преди 25 години не съм бил роден, и такива вехти *** като теб са една от основните причини хората от моето поколение да бягат от смрадливата България. Разни издухали клоуни, които все изкат да се "доказват", за да се отличат от неграмотната маса...еми сори, и ти си част от масата, то ти личи. Просто си чиновник, а не мияч :)

50

МЕЕСТЕН СЪМ

преди 10 години

Вървете и пращайте повече парички. Червеното котило расте всеки ден. Братята бързо го увеличават.Ще играем кръшни кЮЧеци,ще пием бира с кебапчета и ще величаем БЪЛГАРИЯ. Да живее България.

49

dp

преди 10 години

53 - "до 34 " . Лесно ти е да говориш празни приказки, евтин агитатор си.Не вярвам, че си живял извън БГ но и да си най-много да си се доказал като обслужващперсонал.Гледал съм ги такива - типа "обслужващ персонал" - още от преди 25 години талесно мога да разпозная, че лъжеш за това какъв си а навярно и за това къде си.