33

Mariyal

преди 11 години

Браво!!! Кубрат възхищавам се на борбения ти дух и на патриотизма ти! Дано има повече българи като теб! УСПЕХ!

32

Готин

преди 11 години

Гледах мача и останах много приятно изненадан от Кобрата, очаквах по-трудно да го бие, но нямаше съмнение, че нашето момче е мнооооооооого добро!Кобра, мачкай наред! Радвам се, че съм българин!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Браво и честито!

30

Анонимен

преди 11 години

Много бих се радвал Кубрат да спечели срещу Кличко , но знаейки възможностите и на двамата везната клони малко повече към победа за украинеца. И все пак да не забравяме,че нашето момче не е никак глупаво, а и екипа който стои зад него със сигурност ще му помогнат да избере най добрата стратегия и ще бъде достоен противник на Кличко. Стискаме палци Кобра ти вече си нашият шампион !!!

29

жена

преди 11 години

Гледах го с удоволствие и страшно много му се израдвах на победата. Браво все така да продължава и да смачка Кличко.

28

Анонимен

преди 11 години

До ХА-ха-ха-хаааааааааЩо сте такива хора???Каква е тая злоба срещу българите???

27

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

БРАВО КОБРА! УСПЕХ! ТИ СИ ВЕЛИК БЪЛГАРИН!

26

x_lunatic

преди 11 години

Браво на Кобрата, много добре си изигра мача. Не беше от най-добрите му представяния, но все-пак с оглед на последните събития (отмяната на няколко противници) се представи на ниво. Това впрочем го коментираха и по ARD. А на тези, които критикуват, че не е можал да нокаутира Томсъм искам да кажа, че според мен нокаут както се видя не беше приоритет на Пулев - изхода на мача беше важен. Боксира се умно без излишни рискове и спечели. Така че пожелавам му упех, и поне още мач до Кличко.

25

Анонимен

преди 11 години

Сори ама никакъв шанс срещу Кличко...

24

браво и поклон!

преди 11 години

Не се дранете българи, има много ***, еничъри и обикновенни хейтъри и неудачници, които умират от яд, че един българин има толкова много успехи. И затова цъкат - и излививат злоба...Успех Кобра и все нагоре..Носиш името на един велик български кан, а това задължава още повече......Много ми е симпатичен Кубрат, имам чувството че е прерореден велик пра-български войн...:)

23

Анонимен

преди 11 години

Реално погледнато Кубрат не се е бил в 18-те си мача в профи бокса с наистина корав съперник. Най-силният беше този Томсън който е на 41 години и нашия не можа да го нокаутира. А Владимир Кличко тоя *** където го хване там го пребива от бой без да използва и 80% от капацитета си. За к'во си говорим????

22

ХА-ха-ха-хааааааааа

преди 11 години

***- Кличко само като кихне веднъж и т.н. кобра ще падне в НОКАУТ !

21

Анонимен

преди 11 години

Едно време имаше наистина силна конкуренция, винаги имаше по 4-5 реални претенденти. Сега е по-различно, излизаш срещу някакви дядовци и си Голямата работа.

20

Ха-ха-ха

преди 11 години

Голяма работа че си българин! Признавам само Тайсън;)=====================================

19

Анонимен

преди 11 години

Какво да ви кажа...хваща ме страх като си спомня какво направи Кличко с Тони Томсън в 6-я рунд миналата година и как нашия оня ден не можа да го нокаутира същият този цели 12 рунда.Просто съпоставям нещата и ще е цяло чудо ако нашият издържи 12 рунда срещу украинският "ненормалник".

18

Анонимен

преди 11 години

Пулев вместо да чака Владимир, по-добре да се захваща здраво да тренира, че с тази форма в която е, Кличко ще го нокаутира за 5-6 рунда. В момента Владимир Кличко е в невероятна форма...на 5 октомври ще бие Поветкин може би по точки щото онова руско добиче е бая издържливо.

17

Fifi

преди 11 години

БРАВО КОБРА! Само така! :)

16

optimist

преди 11 години

Мачкай Кобра!

.... И точно тази мрежа ще реши дали ЕВЕНТУАЛНО Кличко ще се бие с Пулев :) ;) :) Но ако бъда честен.... дори и да има такъв мач НЕ виждам как Кубрат може да го спечели! :( Ще е успех да му издържи 12 рунда и да падне достойно по точки! Украинската машина , поне според мен , е значително по силен както на ринга.... така и ИЗВЪН РИНГА.... ако се сещате какво имам предвид :) ;) :) Адски трудно някой ще му вземе световната титла ей така.... А сега ще отнесе и тоя Поветкин! Убеден съм!....

14

Анонимен

преди 11 години

Въпреки, че е боксьор и шоп ми е симпатичен!Успех, Кобра!