76

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Ключови думи - БКП /БСП/:Партизанлък, атентати, диверсии, саботажи, манипулации, демагогия, корупция, шуробаджанащина, кьорсофра, мафия, корупция, властолюбие, свинщина...

75

$

преди 11 години

200 човека ! Смешно ми е колко голям и многолюден протест се е заформил. Смях в залата !

74

Атакист

преди 11 години

Хайде прибраха 5-6 *** в момента!The Show Must Go On!

73

GiveMeFive

преди 11 години

Проституиращите поне днес да си бяха били пауза. Заради делото на Левски, заради чистата и свята република, чиято работа те повече от месец се опитват да саботират. Поклон Апостоле, добре че не можеш видиш днешните "борци" за свобода!!!

72

СВОБОДА!!!

преди 11 години

БСП = 2 НАЦИОНАЛНИ ФАЛИТА (ВИДЕНОВ И ЛУКАНОВ ) И СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ !!! АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН РЕКОРД :))))))))))))))))))))))

71

Атакист

преди 11 години

Голямо шоу настава...няколко *** провокират сбирщината от овце , а полицията ги пази.

70

Popai9

преди 11 години

До СТРАНДЖАТА original500 години не сме успели да се освободим сами, за разлика от цитираните от тебе народи.Като виждаш как се освобождаваме след 40 години социализъм и 25 години преход как мислиш, дали щяхме да се освободим сами от турско робство?

69

Атакист

преди 11 години

Явно барека го няма, а само репортерчетата му от тв 7.

68

Kaleko Aleko

преди 11 години

Златанова е свързвана с Моника Йосифова, съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев. Тя е член на борда на директорите на "Юропроджектс пойнт" ЕАД, която участва в "Консорциум за диалог с администрацията" на Моника Станишева. През 2007 г. този консорциум печели обществена поръчка за 1 млн. лв. от министерството на държавната администрация при тройната коалиция за популяризиране на Оперативна програма Административен капацитет. Моника явно има доста приятели и все ще им намери място :D

67

колко си прав

преди 11 години

До Popai9:...само,така е ,това е истина...но кой да ти очаква в ония славни времена,че ще попаднем под руско-турска окупация...преди това под хамериканска за кратко...хора,не ви ли писна кой от къде се пръкне,все от нас да граби...защо се правите на слепи,популизъм и нищо друго....всички гледат собствените си интереси и се подчиняват сляпо на задкулисието...ще мине време,ние сами ще разберем,че никой от досегашните няма място където и да било във властта..

66

случаен

преди 11 години

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

65

123

преди 11 години

ДА *** ИМА .... НО ТЕ НЕ СА НА УЛИЦАТА . ТАМ СА ИСТИНСКИТЕ И ЧИСТИ ХОРА ! ПЛАТЕНИТЕ *** СА ТУК ПЛАТЕНИ ОТ БКП , ВОДЕНИ ОТ КУТЕВ ..... ДНЕС СЕ Е РОДИЛ ЛЕВСКИ ... ПОНЕ ДНЕС НЕ ПИШЕТЕ !!!

64

случаен

преди 11 години

КОНСТИТУЦИЯ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯГлава първа.ОСНОВНИ НАЧАЛАЧл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

63

ПОР но ГРАФ

преди 11 години

В 2 млн.-на София, 200 пръдльовци-безделници ще ми блокират централните улици!Кога полицията ще си влезе в ролята и ще измете тази пасмина?

62

Атакист

преди 11 години

до 61Странджо, сами ли щяхме да се освободим? Както с Априлското въстание?Кефиш с тъпотията си!

61

ViturStSt

преди 11 години

Абе що не направим един референдум за южен поток?

60

HCDV!

преди 11 години

До Протестада не зaбравяме че Васил Левски е предаден от свои , тоест Българин....Стига спекулации с Левски. Никой не го е предал. Турците първоначално въобще не са знаели кого са арестували. Но нали ние българите много обичаме да говорим за себе си като за предатели, роби и т. н.

59

7

преди 11 години

ГЕРБ смаза българските пенсионери и майки.БСП ,ЧЕ НЕ СТРУВА Е ФАКТ,но все пак истинатрябва да има във всичко.

58

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

сводни да се чете - СВОБОДНИ...

57

ЛЕВСКИ

преди 11 години

Днес Левски се е родил . Нека казваме истината !!БСП = Спрени Еврофондове и донорство към Русия ( АЕЦ Белене) , които българският народ плаща , изсечени гори , отвличания ...2 умишлени фалита (СВЕТОВЕН РЕКОРД !!!) на държавата при Виденов и Луканов , пирамиди , Мултигруп ...ГЕРБ (по време на световна криза ) - Доверие в Европа , завършва се първата българска магистрала , Дунав мост 2 , Метро , Спортни зали , Детски градини ,поддържани паркове , красив Бургас , красива София .........