65

Наблюдател!

преди 11 години

До АлександърАлександре, кой си ти, Александре? Вие май станахте народ без душа и без история, много боли! Със срамът ще свикнете, но няма как да живее тяло без душа! Може цял живот да крадете история, но погледнато от страни навявате някакво болезнено чувство на отчаяност. По този начин и една крачка напред няма да направите, за вас (такива като теб визирам, а не целия македонски народ) дърпат всички назад. Сякш сте някако малко дете което незнае каква посока да поеме по широкият свят!

64

ддд

преди 11 години

и тоца крокодила е македонка

63

Даола

преди 11 години

Днес в Софийския университет започна своята работа Третият международен конгрес по българистика и ще има доклани посветени на глаголицата и кирилицата от сериозни български и чужди учени / не и от Македония/.Македонските управници попречиха вече на поколения да разберат истинската история на своята държава. А народ, който не познава своето минало трудно връви към бъдещето.Да превръщаш историографията в пропагнада е нещо опасно и вредно.

62

пол

преди 11 години

Кирил и Методий не са създателите на глаголицата; те са били избрани да я доставят. Маките като албани и др. са дошли на тоя континент далеч след като тук е кипял развит живот. Учудващо е поведението на куп шовинисти по света; да изкарат себе си най-велики? А от всеки народ е дошло по нещо за света. И сред маките има не един дал полезно в общото развитие на света. Но пък ако не бяха германци, англичани, още щяха да яздят катъри

61

До Тъп та тъп

преди 11 години

Човек, бъди мил към българи, които са ги учили, че не са българи и скоро ще имат много сериозни проблеми с албанци в собствената си държва. Т.е. това са българи, които хвърлят всичките си усилия да се разграничат от нас ( като нас това не ни интересува), а скоро ще имат много сериозни проблеми с много по-важен враг. Не виждат, че там ще са само албанци и когато това се случи, сигурно ще имат полза от това да не се наричат българи? Какво да ги праиш? Българска му работа!

60

Анонимен

преди 11 години

До гочевБраво гочев истински се развеселих от твоя коментар.Тея *** и историци имали,ама нямат история.

59

Сроден с македонка

преди 11 години

откъм баща.Той е от гранично с БЮРМ село. Генетични сбърканяци, характерни с акъл на тинейджър, който не пораства. Комплексари, които ако не дразнят човек 20 % от деня, изпадат в амок. Когато им помагаш ти се мазнят, а ако не е по тяхному ще те заколят. Характеризират се с непознаване посоки, факти, цифри и събития, като го компенсират с измислени такива. Съвет: избягвайте контакт. БГ има история, но 99.7 % от нея е писана от враговете и. БЮРМ няма история, но за 90% от липсата разчита на нас.

58

до 68

преди 11 години

Македония е била област във римската империя ,както тракия ,горна и долна мизия . Византия е наречена источната римска империя чак през 16 век за нашите царе и владетели те са биле ромеи. Не гърци нито византиици .

57

До МК доналдс

преди 11 години

Добре спокоино ,разбрахме ви ,не се претесняваите всичко ще се оправи. Само да ви питам защо във Скопие на всякъде пише на ЛАТИНСКИ и защо по форумите си вие пишете на ЛАТИНСКИ .Шандор ,Ландор да не ми ръси простотии отказаха ви преговори от ЕС и пак започнахте със простотиите си

56

ВВВ

преди 11 години

ТИЯ НЕ СЕ ЛИ НАПРОСТЯХА НЕ ЗНАМ

55

екс

преди 11 години

Всичко е много по-просто: древна Македония е била област във Византия (днешна Гърция). Ако фиромците произхождат от древните македонски византийци, би трябвало да говорят ГРЪЦИ, а не български!!! От това по-голям аргумент НЯМА!

54

Анонимен

преди 11 години

Вече дори не е смешно.

53

Турчин

преди 11 години

Първия хомосапиенс е бил Македонец, с жълти *** и червена мъжка прашка !

52

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ТЕЗИ ТАМ ОТ КОНЕВРЪЗА МНОГО ДА НЕ ЗНАЯТ!!!! ИСКАТ БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОДИЙ! ЗАЩО НЕ ИСКАТ ТАКЪВ ПАТРИОТ КАТО БОЛЕН СИДЕРОВ ! ВЕДНАГА ИМ ГО ОТСТЪПВАМЕ ДАЖЕ И ЗЕСТРА ЩЕ МУ ДАДЕМ!

51

Анонимен

преди 11 години

Президентите на Франция за българите:Шарл де Гол: БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ЛЮЛКАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ 1962 г.Франсоа Митеран : БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА НАШАТА ПЛАНЕТА.

50

Анонимен

преди 11 години

Към Милош Линдро - прочети малко истинска история - tribak2007/mythology/bulgaria-history.htm

49

Анонимен

преди 11 години

Макетааа. България е вашата майка. Но вече само вашите дядовци го знаят. Утре никой от вас няма да може да го повярва. Но щом така е решила историята, нека така да бъде.

48

Анонимен

преди 11 години

Не има се смейте все пак са Българи макар и да ги манипулират.

47

Анонимен

преди 11 години

Саше,1. Вие сте държава от 10, о, извинете от 12 години.2. Ние ви признахме първи за държава, но това, че нашите политици са го направили не означава, че и ние сме съгласни.3. Ние сме славяни, както и вие, на около 80% минимум, а сме българо-татари на 20% само, което е за съжаление. Отбележи си го! Защото носим точно това име. 4. Македонската музика ни харесва, само докато е създадена в границите на България!5. Воювате не с истинските си врагове, както и всички българи, а с въображаемите си

46

Анонимен

преди 11 години

Сръбските мекерета промиха мозъка на 2 милиона българи в Македония измисляйки им безумна идентичност. Последните 120 години се опитаха с войни да асимилират българите и не успяха, но успяха използвайки родната ни простотия. Точно или не чак толкова, но историята на Европа и в частност на Балканския полуостров е написана от античността до наши дни и приета от всички народи. Изведнъж се появяват сръбски *** с титли "македонски професор" в 20 годишна държава и пренаписват световната история