353

ХИЛЪРИ ДО РЕЙГЪН

преди 11 години

АЗ ПЪК МИСЛЯ, ЧЕ НЕ ВИ ТРЯБВА ВЪОБЩЕ УПРАВЛЕНИЕ- КАКВО УПРАВЛЯВАТЕ, КАТО НИЕ ВЗИМАМЕ РЕШЕНИЯТА ?

352

Анонимен

преди 11 години

накрая ще взема цялата власт и всички ще ни управлява софтуера изкуствен интелект от си би ме. ха да видим как мафията ще отвлече дъщеря му или ще му даде подкуп

351

ДО ГОСТ

преди 11 години

А КАКВА РАБОТА СВЪРШИ- НАЛИ ТИКВАТА Й ДАДЕ 20 ДНИ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА- КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ?

350

Гост

преди 11 години

И какво,ако не е висшистка? Може пък да върши повече работа от някой задръстен чук, завършил магистратура с пълна шестица, а иначе не знаещ дори закона на Ом.

349

абв

преди 11 години

забравила е да си купи

348

Анонимен

преди 11 години

Тези политици прекаляват. нарочно поставиха човек без диплома и сега нищо. хора време е колелото да се завърти. Какво чакате. Днес стена долу а утре горе. от вас зависи.

347

ДО ВОЛЯ НА НАРОДА

преди 11 години

ЗА МЕН ВИНОВНИ СА ВИНАГИ ПОСЛЕДНИТЕ, БИЛИ НА ВЛАСТ. НЯМА КАК ДА ПРЕТЕНДИРАШ, ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН, А ДА НЕ СИ ПРОМЕНИЛ НИЩО И ДА ПРАВИШ СЪЩИТЕ НЕЩА, КОИТО И ТЕЗИ ПРЕДИ ТЕБ.

346

Мераклия

преди 11 години

Харесва ми Юлиана,чаровна е искам да спя с нея

345

Анонимен

преди 11 години

До справедливост Те и техните кадри са си такива ,но само дребнавите се занимават с кодущлуци .Превърнаха се на селски клюкарки ,но какво да правят като нищо смислено не могат да обещаят.От БСП паднаха на много ниско ниво.Ако искат да управляват да кажат какво ще направят за да подобрят положението.Откритието ,че тая нямала диплома нищо няма да ни помогне.Правят си евтин пиар,но само глупавите се хващат на тази въдица.

344

Неразбрал

преди 11 години

Симеоновския яхър брои ли се за више? Абе друго си е да си професор по тичане.

343

ВОЛЯ НА НАРОДА

преди 11 години

ИМАМ ЕДНА МЕЧТА : ДА ВИДЯ МАНИФЕСТАЦИЯ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ И ВСЕКИ ОТ ТЯХ ДА НОСИ ПЛАКАТ С ИМЕТО И ЛИКА НА ВСИЧКИ ВИНОВНИ ЗА ПРЕХОДА И ДА ИЗИСКВАМЕ ОТ БГ СЪД ВСИЧКИ ТЕЗИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ , Е НА ТАКЪВ ПРОТЕСТ ЩЕ ОТИДА С УДОВОЛСТВИЕ . ВЪРНЕМ ЛИ СИ ОТКРАДНАТОТО ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО ЦАРСКИ. . . . . . ТОВА ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЕ ВСЕКИ БЕДЕН БГ

342

Анонимен

преди 11 години

Когато беше шеф на МВР наглите най спокойно си отвличаха ,а Миков беше безпомощен.Сега е много добър да открива кой има и кой няма дипломи.

341

Аз

преди 11 години

Какъв ценз искаме като и държавата ни е такава.Имаше време когато за да си човек трябваше да си комунист,сега пък трябва да си вишист.Нали до сега ни управляваха вишисти-резултата е на лице.

340

djon

преди 11 години

Ха не е първата

339

Анонимен

преди 11 години

Тепърва ще ви тъпче червения ботуш.Миков каза по Панорама,че еврофондове не ни трябват.

338

СМЕШЕН ПЛАЧ

преди 11 години

От едно време завършилите ПУЦ се лансираха.Да му мислим ние - кой с едно , кой с две висши ,но на улицата.

337

Анонимен

преди 11 години

Дърта калинка!

336

Кольо - дядо ми

преди 11 години

Червената енергийна мафия се уплаши от намаляване цената на тока и започна да търси телета под вола. Червения лигльо - Миков, с "р" като "Л" (това му е останало от близане на *** още в пионерска възраст) се яви като говорител на Румен Овч. и цялата енергийна мафия, изработвала и подписвала заробващи договори в енергетиката. Прав беше снощи Мамалев по телевизията. Тази мафия е планирала печалбите си предварително и не можа да преглътне факта че меката зима доведе до по-ниска консумация на ток

335

Димитър

преди 11 години

А хора с висше по 2 3 години не могат да си намерят работа..... Това е държава. Имаш образование умираш от глад. Нямаш ставащ шеф.

334

Анонимен

преди 11 години

Тя Златка Църната има образование и диплома, пък става само за ***, тъка че у нас царува "царица - парица"/ едва ли Златето ще се досети на кого е цитата /85251