113

Анонимен

преди 11 години

Друго е ,че РУСИЯ ни изкупуваше ***,които произвеждахме,полуумрелите бройлери,мотокари и т.н.Но човешката памет е много къса!

112

до 138

преди 11 години

Брат, не обръщай внимание на хамериканските промити мозъци. Днес Русия ни освободи от ***, а не хамериканците!Велика Русия!Велик руски народ!А сега химна им слушам на тези бясове!Най-великият!Наздаровя, братя руснаци!

111

7

преди 11 години

Омръзна ми цял ден да чета простотиите на хора,мразещи Русия.Не ние освободила,поробила и докарала комунизма!ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ,ДА ПЛАЧЕШ ЛИ-*** ***!Като сте толкова умни-защо нени освободиха американците,чийто *** днес лижете за жълти стотинки?А СЕТИХ СЕ-тогава са били заети да отстрелват индианците!Кой оряза територията на БЪЛГАРИЯ НА бЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС-Дизрели,виконт Биконтсфийлд-англлвънш.министър

110

До 129

преди 11 години

Имаш ли проблем с руснаците?Аз НЯМАМ и ги ОБИЧАМ!

109

дО 134

преди 11 години

Спри да пишеш ПРОСТОТИИ БЕ,***! 200 000 000 СТРАНА да я изхранва една 8 000 000 страничка!Спрете се бе, *** НЕБЛАГОДАРНИ!ТИКВИ ИЗКУФЕЛИ!

108

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 130,те затова помаците се считат за турци, щото не си ги претопили!Естествено е да сме с руснаците именно заради християнската вяра и близкия език!

107

до 126

преди 11 години

Тъпан, казах го иронично бе...*** това че ние българите сме хранили руснаците по време на войната. Но Ти си от онези ***, които са уверени че без продоволствията и военната техника на САЩ и Англия доставена през беринговия проток по времето на втората световна, руснаците мса нямали да спечелят войната с немците и че едва ли не руснаците да се благодарят на САЩ и Англия за тази помощ...дето никакви го нямаше първите 2 години на войната *** жалък...нямам друго определение за теб

106

Анонимен

преди 11 години

Нашата ВАРНА е като Сталинград!Браво ВАРНЕНЦИ,да сте живи и здрави,останалите сме ***!

105

Анонимен

преди 11 години

na gilotinata i my otrejete glavata.drygia pat da ne krade.

104

Анонимен

преди 11 години

Свободата е илюзия, с която ви захранват от времето на Френската революция, докато ви точат кръвчицата без да се усещате!

103

Питам

преди 11 години

Прави впечатление, че почти всички медии "мощно разтръбяват" като "протестен митинг" всяко събиране на група хора, пък били те и двадесет-тридесет. Нещо повече, на практика участват в организирането им, като публикуват предварително сборните им пунктове и часове и подканят всички да се присъединят към тях. Не е ли необичайна тая "медийна активност" в сравнение с толкова други граждански протести, провеждани по време на управлението на крадливата тройна коалиция ? Съвсем спонтанно човек започва да се пита, кой поръчва музикта на медиите в България ?

102

7

преди 11 години

До Анонимен 115 Ти бил ли си роден тогава,за да пишеш тъпизми!Една от лъжите,които се разпространяваше преди 89 год,беше ,че храним руснаците-такава нелепост-колко сме ние ,колко произвеждаме и колко са те?И друго -паметта много услужливо ви изневерява,че ние бяхме съюзници на Германия,т.е.от отбора на губещите и затова плащахме до средата на 70-те години репарации на Гърция и Сърбия

101

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен до 126,А ти какво искаш след война бе? Черен хайвер и ягоди ли? И на всичкото отгоре си от страната на губещите войната!!!

100

ама че народ

преди 11 години

Айде бе Днес.бг ... актуализирайте инфото и пишете, че Кирил Йорданов е подал преди минути оставка !!!

99

Анонимен

преди 11 години

Аре, пак се улисахте да триете хаотично и се загуби нишката на диалога!

98

Анонимен

преди 11 години

Е па по-добре от турско робство под руско!И никога под американско!

97

Анонимен

преди 11 години

Днес е Трети март- националния празник на България, ден дал началото на нашата свобода. Днес по улиците и площадите трябва да са достойни, честни, работливи и умни хора. Но не са

96

до 115

преди 11 години

Кажи сега че по време на войната сме хранили гладните мизерстващи руснаци и тъпотията ти да приеме потресаващо огромни размери.

95

един шоп

преди 11 години

До какво става хора? На София не се надявай-кога е била начело?Само когато се плаща за нещо!Тиквеници,които имат колосални сметки за ток,седят пред компютрите,чешат се по г.за,обясняват се в любов на Бойко и плюят комунистите и руснаците-това правят цял ден!

94

Кръстника на прасета

преди 11 години

да не пасе днес прасетата на Карагьозова, че го няма на празника