91

Справки_13

преди 11 години

До Анонимен 68Бас хващам, че сватбата на родителите е протекла така: - Давам 500 тухли 4 - ки, за построяването на клозет в края на двора! За баня и дума не става:)

90

РАЗЕДИНЕНИЕ

преди 11 години

Хайдее, пак познатата схема за разделение: този път на пушачи-непушачи. Допреди седмица този въпрос беше потулен, защото тогава имахме друга тема за разединение: за-против АЕЦ. Колкото народа е по-разединен и хората настроени един срещу друг, толкова по-лесно се манипулира и управлява. А важните неща като демографската катастрофа, дефицита в НОЙ, ромите, милиардните бюджети на някои министерства остават в сянка. Дори и не в сянка, те никога не идват на дневен ред..политиците нямат изгода от това

89

от 88 до 97

преди 11 години

грешка до 97

88

от 88 до 77

преди 11 години

:)))) Споделям мненето ти

87

Def

преди 11 години

До ПУШАЧ, Пич, вредно или не, не искам някой друг да ми дава наклон на оная работа. Искам аз сам да си определям дали да пуша или не, кога и къде. С тая пропаганда в САЩ са я докарали до там че хероиново зависимите *** да гледат с презрение на пушачите. Айде стига тъпотии.

86

681

преди 11 години

Тази тема излезе за да отклони вниманието от Премиера-предател , може би.Веднага непушачите и пушачите се "сдъвкаха" и забравиха всички други проблеми.Аз съм непушач и наистина ми е по-приятно без тютюнев дим , но заведенията са частна собственост и не е редно така наречената държава да се меси в частният бизнес. Да забранят цигарите изобщо и тогава да се правят на копои.

85

Bob

преди 11 години

Ето едно соц.проучване, без да съм питал никой-От 2 милиона души, които пушат, ако се намерят 10 хил заблудени, да гласуват за герп.От 2 млн пенсионери, които не са получили индексации, както е ПО ЗАКОН, не мисля , че ще има заблудени..От работещите в държавни предприятия, на мин. заплати, колко ще се спънат, да гласуват за герп,От младите, на които само им се вменяват задължения- ваксинации, и задължително присъствие в ДГ- колко ще гласуват за герп...Правете си сметката,михлюзи гербави.

84

Анонимен

преди 11 години

Аз не разбирам смисъл-а на тази статистика. Какво значение имат процентите? И 5% да са против забраната, може да се намери компромисно решение без да се ограничават правата.

83

иха...

преди 11 години

каква статистика само са направили:)))))))))"Сред симпатизантите на ГЕРБ 64% са против цигарения дим, сред поддръжниците на БСП - 72%, сред избирателите на ДПС - 62 на сто, а сред подкрепящите "България на гражданите" - 57%."Остана да определят и процентите на членовете и сме готови за избори

82

Valeri

преди 11 години

Вчера една моя приятелка (бивша пушачка- не пуши от 10 години) мръзна с мен под найлоните за да мога аз да пуша при нашата среща. Абе с тези найлони заприличахме на *** катуни. Ако имаше заведения само за пушачи срещата ни ще ше да е там.

81

ПУШАЧ

преди 11 години

Абе хора погледнете какво става по нормалния свят. Аз всеки ден се боря да откажа цигарите и винаги съветвам по-младите да не пушат, защото цигарите са отрова. Вие всичко друго ви наред та остана това дали да се пуши в кръчмата, чудо голямо че не се пуши по-добре за нас.Стига вече с това мислене като *** винаги да сме наобратно!!

80

Анонимен

преди 11 години

До 88Безмислено е да питаш хора на които все нещо им пречи :)Те например вижда табелка "зала за пушачи" влиза вътре и почва да мрънка че се е опушил, ти му викаш "е ходи в залата за непушачи почти празна е" той обаче пак седи до тебе и мрънка :)))На такива няма угодия, ако се съгласиш с него след 3 месеца ще почнат да мрънкат за нещо друго, туку виж са поискали и забрана на безжичния и-нет в заведенията, щото вълните на рутерите му пречели :))))

79

A3

преди 11 години

Аз никога не съм пушил и няма, но това е погазване на свободата. Махнете забраната, всеки има право на своя избор. Критикуваме гейовете, тези, онези, не се прави така, грешно е, лошо е... няма свобода докато не уважавате правото на различия...

78

Анонимен

преди 11 години

за 881000х +

77

Ъъъ, моля ?!

преди 11 години

"Забраната е подкрепяна по-често от жените, хората на възраст над 59 години"Мдааа, склерозирали баби, живеещи на село са против да се пуши в заведението в града. Не че те ще стъпят вътре, ама ей така - да им е гадно на другите. Скапан, завистлив и злобен народ сме.

76

ДО 89

преди 11 години

АБЕ *** ДАСКАЛИЦА ЛИ Е.ТУКА ДА НЕ Е КОНТРОЛНО БЕ РЪБ/правилно ли го написах/ Оценка:.....................

75

Пушач

преди 11 години

Защо "драскачи" такива, пускате такива измислени статии.. ?! От 1000 човека - 61 % били "за" ... Мен защо никой не ме питал ? Нека аз да направя едно проучване, да излезне, че от 100 човека ще са "против" 85 ... И до всички, който са "за" тази забрана, явно нямате приятели, познати или близки, който да работят в заведение, което е фалирало, заради тази забрана !!! РАЗДЕЛИХА НИ КАТО НАРОД !!! Остана да ни забранят и с*кса заедно с пиенето !!!

74

Справки_13

преди 11 години

До хахаОпа, още един ***!Или как да оправдая, че 5 години се учи за "в и във" и ти се хилиш ?За, "че" и запетайката, какво ти е оправданието?Да бе знам, даскалите са виновни! Родителите ти нямат вина, малко са пили, виждам!

73

Анонимен

преди 11 години

Никой непушач не може да отговори на въпроса "КАКВО ВИ ПРЕЧАТ НА ВАС ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ПУШАЧИ?" А отговора е *** "злобата и завистта"

72

пушач

преди 11 години

И аз съм за да не се пуши на закрито!!