61

Анонимен

преди 11 години

Да уволни себе си първо тоя, края на ГРОБ иде още малко ще ни тъпчете.

60

Анонимен

преди 11 години

ЦИРКАДЖИИ!!!Как ли ги позна Станишката от първия път.

59

Анонимен

преди 11 години

Голям цирк е всичко. Отговорността се носи от този,който прави нещо,т.е. екипа. А това,че са взели снимка от сайта на Балкантурист е чисто тяхна отговорност и избор.По същия начин можеха да влязат в Нешънъл Джиографик или в сайта на Бундестага и да качат нещо интересно от там.И кого щяха да обвинят? Смешници и неграмотници,които въобще не са наясно какво работят.

58

Анонимен

преди 11 години

Майната и на снимката. По гейска реч не бях и сънувал!

57

Анонимен

преди 11 години

И какво е виновна чистачката за тънкото му гласче на тоя келнер.

56

zamislen

преди 11 години

Da mahne6 onova govedo ot stenata Koio govedo??????? Ni6to li4no star vic ot vremeto kogato na6ia prezident e bil komsomolski sekretar i dokazatelstvo kak prosta6tinata moje da bade vkarana v Prezidenskata institucia vav vid na magare stiga VOJDA da kaje Mislete kak da mahnete govedoto ot stenata

55

Анонимен

преди 11 години

По жалко обръщение към нацията не бях гледала. Обстановката, "презентацията" със снимки свалени от сайтове, самото обръщение, осветление направо .... всичко беше ужасно и не на място.

54

Костов е виновен !

преди 11 години

Според последните новини от Президентството, Костов е в дъното на поредния ГЕРБ провал. Лошият Костов сменил картинките 3 минути преди великата реч на Президента. Костов е виновен !!! САТАНА !!!!

53

Анонимен

преди 11 години

Имаме си президент американец.Избрахме си го ,сега пък лошия матерял не го харесва.

52

stalker33

преди 11 години

Напълно съм съгласен с N42 ,че това правителство е един голям гаф и пълно с клоуни, най вече премиера и неговата кукла с конци (ПлевнЯлиев), дано изборите да бъдат честни ,че тия не се търпят вече.

51

ww

преди 11 години

Айде сега служителката да опере пешкира... По тази логика да издирят фотографа и да го обвинят в подривна дейност. Или направо фирмата производител на апарата, с който е снимана?

50

ин друг

преди 11 години

Всеки уважаващ народа си президент щеше да е прав при произнасяне на речта-това изисква елементарно уважение към избирателя!А тоя седнал като американски сенатор във вилата си на чаша уиски и си говори с прислугата!Обстановката беше твърде тежкарска на фона на бедноста на обикновените хора но поне едно попадение имаше-беше тъмно като в душите на народа!

49

Анонимен

преди 11 години

Или е виновен Станишев или Балкантурист,но никога гербераста неук!

48

ЦКнаДКМС

преди 11 години

тоа на връзано куче леб не мое даде

47

наблюдател

преди 11 години

Е видяхте ли сега защо Първанов изкара 2 мандата а тоя миш се изложи от първи път?Иначе това да бе проблема на сегашните управници всички щяхме да простим-ама НЕ.Трябва час по скоро да ги изгоним и като избираме този път да мислим-видяхме че като говориш по достъпно с хората дова не е защото ги обичаш а защото толко си можеш-*** пожарникар как да говори.

46

чичо Коце

преди 11 години

А президента президент на Държават ли е? И що не се обръща към Държавата -сиреч Нацията си пред символите на Държавата, както подобава , а кръсти кълки пред Скалистите планини ?!? И кат се е заровил в библиотеката, колко от томовете зад него е изчел или да спомене автора поне на един от тях ?!? Некадърността почва от тук не от каката в Балкантурист

45

WTF?????

преди 11 години

Значи не е виновна герберската Калинка, дето е подготвила "презентацията" с крадени картинки, а бачкатора в Балкантурист ????

44

тцЪ

преди 11 години

То добре уволнена, ама тоя дето е "сглабял" кадрите също трябва да падне от поста. Онази - за некомпетентност, този/тази - заради още по-голям дебилизъм. НЕ може да правиш правителствена/президентска реч и да не си сверяваш данните.

43

Анонимен

преди 11 години

Напишете и името, да не се обърка някой да я наеме пак в някоя друга туристическа фирма

42

Българин

преди 11 години

Мля,Всички Ви не плюоте по Пианиста,Пардон Президента Той толкова си Може