49

Анонимен

преди 11 години

Ако не бяхме построили военни бази на САЩ, можеше и в България да се появят родопски бойци за независимост - подобни на косовските.

48

Вирджиния до 56

преди 11 години

Има много *** по света, събрани с американски пари и пари на запада от цял свят-Турция, Афганистан, Пакистан, Либия, Катар, Саудитска арабия, Индонезия и т.н. и т.н. Крайни ислямисти с лопата да ги ринеш...например само Индонезия има население от 238 милиона човека, Пакистан-165 милиона, Саудитска арабия-30 милиона, Турция-75 милиона и т.н.

47

Анонимен

преди 11 години

Асад има достатъчно химически оръжия и трябва непременно да ги пусне над изрел ,ако продължават ционистите да плащат платените терористи в Сирия с племето на дявола - юдейте трябва да се действа кардинално

46

Анонимен

преди 11 години

бе тука пубери ли пишат или пълни *** какви 10 000 терористи , тоз човек представя ли си как изглеждат 10 000 , аре малко по полека с фантазиите.

45

ХАДЖИЯ

преди 11 години

КАТО ХОДИХ НА БОЖИ ГРОБ ПОЧЕТОХ ИСУСА ХРИСТА А НЕ ЕВРЕЙТЕ КОИТО СА ГО РАЗПНАЛИ. ПРОСТО МАЛКО ИСТОРИЯ ГОВОРИТЕ ЗА ВАНГА И АЗ КАЗВАМ КАКВО ПИШЕ В БИБЛИЯТА НА ИЗРАЕЛТЯНИТЕ! АНТИХРИСТА ЩЯЛ ДА Е ЕВРЕИН- ТАКА ПИШЕ ПРОРОКА!

44

Анонимен

преди 11 години

Роска , като падне Асад и като се разкрия какво е правил полседните 2 години пак ли няма да повярваш.

43

Анонимен

преди 11 години

58 отбор спецове сте , как така не сте във вуншно

42

Росен

преди 11 години

Няма режим в света който да издържи на такъв терор,ислямски терористи колят и бесят мирни граждани, взривяват бомби реки от кръв текат в Сирия,с помощта на САЩ,Турция но по нашите медии това не се показва!по заповед от САЩ, оказва се че и ни я сме съюзници с терористи.......

41

Анонимен

преди 11 години

Джина ти не си ли се подвизавала тук и с дриги никове , приличаш ми по писанията ти на друга

40

до 53

преди 11 години

После следва яко източване на природни ресурси (както в Либия), изграждане на военни бази срещу Иран и т.н. Сценарият е ясен и не се е променил през последните 50 години.

39

Анонимен

преди 11 години

54 те много терористи и наемници бе 42 000 , ня бях чувал за такава инвазия от паравоенни формирования в света.

38

Анонимен

преди 11 години

51 ти като ходи на Божи гроб на хадж , кого почиташе там

37

Анонимен

преди 11 години

Ама каква опозиция е това? Терористи от Ливан и Саудитска Арабия, спонсорирани от САЩ.

36

Вирджиния

преди 11 години

Да, евреите вече не знаят какво правят, сега е много смешно, защото те са в съюз с крайните ислямистични групировки на опозицията и се опитват да свалят светския режим на Асад, за да отслабят Сирия, ами после...какво ще правят после...??

35

ХАДЖИЯ

преди 11 години

ЕВРЕЙ ОТ ИЗРАЕЛ ПРЕЗ 2003 ГОДИНА ПРИ ПОСЕЩЕНИ НА БОЖИ ГРОБ МИ КАЗАХА ЧЕ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЙЕРОСАЛИМ. В БИБЛИЯТА ИМ Е ИМАЛО ЗАПИС-ПРОРОЧЕСТВО ЧЕ СТОЛИЦАТА НА ИЗРАЕЛ ЩЕ БЪДЕ ИЗПЕПЕЛЕНА ОТ ЯДРЕН ВЗРИВ. А АЗ СИ ПРАВЯ ИЗВОД ЧЕ С УНИЩОЖЕНИТЕ НА ИЗРАЕЛ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ НАМАЛЕЯТ ЗНАЧИТЕЛНО.

34

Вирджиния до 46

преди 11 години

Ха..ха..да, точно така, аз най-малкото от две години непрекъснато слушам как "Режима на Асад изживява последните си дни"!

33

Анонимен

преди 11 години

37 не вярваш ли *** , малко да ти разясня , Сърбия беше със затворено въздушно пространство , Хърватия беше все още враждебна , Унгария беше в НАТО и дори се тиражираха по медийте планове за назвемна интервенция от там , дали са излизали и през Румъния не знам , но София е най близкото летище , нищо чудно да са се разбрали без много шум да ги изтеглят от тук без да осведомяват глупчета като теб

32

Анонимен

преди 11 години

*** ОТ ГОДИНА ВСЕ ГРАЧАТ ,ЧЕ АСАД СИ ОТИВАЛ И ВСЕ НЕЩО НЕ ИМ СЕ ОТВАРЯ ПАРАШУТА ,ВМЕСТО ДА СЕ ВЪРЗВАТЕ НА ТАЗИ ЖИДОВКА ЛЪЖА ПОМЕСТЕНА В ДНЕС ,КАТО ОТ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ СЕ ИЗПИСАЛА ЦЯЛА СТАТИЯ ОСНОВАНА НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА ВЗЕМЕТЕ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТЕ МОЗЪК И ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА ИТАР ТААС И ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО КАЗВАТ ЗА СИРИЯ И МИХАЙЛ БОГДАНОВ И СЕРГЕЙ ЛАВРОВ И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ КАЗАНОТО ОТ ТЯХ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТАЗИ ЖОДОВАСКА ИЗМИСЛИЦА

31

Вирджиния до 40

преди 11 години

Това, че се използва крайният ислям за правене на революции може да изиграе лоша шега на Запада....

30

Вирджиния

преди 11 години

Статията е написана неточно, тук за коя опозиция става въпрос. Едната е вътрешната опозиция, която застава зад сирийската армия и се бие пхротив външната опозиция, която навлиза през територията на Турция. Трябва да се прочете цяллото интервю и то в оригинал.