116

Ей баце....

преди 11 години

До ДО 124...нема да обиждаш, оти аз Винету съм чел баце!!!Ай по здраво!Боко

115

КОШМАР

преди 11 години

ЗАНАПРЕД ДА НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ГЕРБАВ ДА НАРИЧА ХОРАТА ТУК *** ! НАЙ- ОРТОДОКСАЛНИТЕ КОМУНИСТИ СА ИМЕННО В РЕДИЦИТЕ НА ГРОБ ! А ТОВА ЗАТВЪРЖДАВА ФАКТИТЕ !Ген. Атанас Семерджиев: Бивш министър на МВР и Вицепрезидент на Р.България 1990- 1991 год. В много от коментарите г-н Борисов е безпринципно охулван. Аз съм запазил уважението си към него и имам причини за това. През 1991 г. имах намерение да го назнача за шеф на противопожарната охрана въпреки, че вече беше един от групировката СИК. Дори като такъв той продължаваше да плаща членският си внос на БКП. Нали за това отказа да се деполитизира. Той беше един от малкото запазили членството си в БКП, напускайки армията, милицията и пожарната. За мен той е един истински комунист. Поздравявам го

114

Тиквата

преди 11 години

Сам си карам колата щото съм пич.Бате Бойко е мъж и само той ще управлява добре държавата.Ако не е той тази държава и пътища нямаше да има.Но това никой не го забелязва.Комунистите окрадаха държавата откъде да се вземат пари.Даже и АЕЦ искаха да ни натресат.

113

Анонимен

преди 11 години

САМО БОИКО !!!СТРАНДжАТА ПРЕЗИДЕНТ !!!САМО БОИКО !!!СТРАНДжАТА ПРЕЗИДЕНТ !!!САМО БОИКО !!!СТРАНДжАТА ПРЕЗИДЕНТ !!!САМО БОИКО !!!СТРАНДжАТА ПРЕЗИДЕНТ !!!САМО БОИКО !!!СТРАНДжАТА ПРЕЗИДЕНТ !!!САМО БОИКО !!!СТРАНДжАТА ПРЕЗИДЕНТ !!!САМО БОИКО !!!СТРАНДжАТА ПРЕЗИДЕНТ !!!

112

Рени къдравели

преди 11 години

Харесвам Михайлова.Страхотна класна ръководителка.Само тя се задържа около Костов-железни нерви и воля има тази жена.В нея има някакъв хъс.Но не ми се вярва и нея да изберат.Освен ако Бойко не даде едно яко здраво рамо.

111

Гогата

преди 11 години

Ако сте забеляза ли, Тиквата винаги сам си кара служебната колата!!!!Няма друг премиер в света като него!!!На всички снимки Тиквата прилича на абсолютния ДЖИГИТ !!!

110

Комунист

преди 11 години

И Надето няма да я изберат.Бойко ще си сложи негов човек.Как ще се спасим от бате Бойко като толкова жени го харесват.Като видят Бойко и се захласнат.Та й моята в къщи такава патица - бойко та бойко.Мъж бил,хубав бил,корем нямал.Абе *** народ слаба държава.Всеки е по-добър от тази мутра.Поне нещо умно да направи до края на мандата не само лентички да реже.

109

Еееееее, а де ??

преди 11 години

Някой, някъде беше споменал, че Борисов, ей така между другото, е подхвърлил: За честта на ГЕРБ и слънцето не може да изгрее без МОЕ разрешение.Нямало е такъв ръководител като него. Та той е върха. Той е 1 във всичко.В този ред на мисли предлагам, на това слънце в нашия живот да издигнем паметник. А защо не и МАВЗОЛЕЙ. ГОЛЯМ мавзолей. И в детската градина дечицата да ЗАПОЧНАТ ДА МУ БЛАГОДАРЯТ ЧЕ НИ СВЕТИ преди закуска.Така децата ще свикнат отрано да му удрят по един език. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

108

Даси

преди 11 години

Да изритаме тази мутра, да спасим България !!!

107

КОШМАР

преди 11 години

СЛЕД ТЕЗИ ДУМИ НА ГЕНЕРАЛА ОТ ДС СЕМЕРДЖИЕВ БИВШ МИНИСТЪР НА МВР ЧЕ УВАЖАВА БОЙКО И ГО ЦЕНИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА МУ ВЯРНОСТ КЪМ БКП ИМА ЛИ НЯКОЙ ТУК КАТО СТРАНДЖАТА ДА ИМА НАГЛОСТТА КОМЕНТИРАЩИТЕ ПРОТИВ ТИКВАТА ДА ГИ НАРЕЧЕ "***"? КОИ СА ИСТИНСКИТЕ *** А ? СТРАНДЖА ДОЛЕН СТРАХЛИВЕЦО КЪДЕ СИ ? НАЛИ ДНЕС ОБЕЩАВАШЕ ЧЕ ЩЕ ДАДЕШ ТЕЛЕФОНИТЕ МИ НА ЩАБА НА ГЕРБ И ЩЕЛИ СТЕ ДА ГИ ЛОКАЛИЗИРАТЕ И МИ ПРЕДСТОЯЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ ! ОЩЕ ЧАКАМ ГЕРБАВИ *** ! ПОКРИ СЕ И ЗА СРЕЩАТА НИ СТРАНДЖА ....

106

Анонимен

преди 11 години

Ами той БОйко леко така си попреувеличава.. БКП управляваше 50 години.. според него са 100. Има ли разлика? Ами резерва дето е останал е 1,2 милиарда, но Бойко така го позакръгля на 5,6. Тоя човек говори, каквото му дойде отвътре.. как искате да му вярвам. Всяка 2ра приказка е или преувеличена или откровена лъжа

105

Кви 5 лева

преди 11 години

Че и СДС. Напъни на мутрите да се обединят.Мдааааааа!Факт.

104

4 000 кинта месечно

преди 11 години

Хубаво е да си конституционен съдия! Избират те за 9 години, имаш имунитет, получаваш 4 000 кинта месечно, возят те на кола на НСО, имаш секретарка, след това можеш да се пенсионираш, и гледаш най-много едно дело в годината.

103

Ico

преди 11 години

Да го кажем направо: Борисов иска да се отплати на Кабаиванов и Марков затова,че е разцепиха синята коалиция. Очевидно имат задкулисна сделка, но истински десните избиратели не вярват на ГЕРБ и на това подменено СДС. Откакто Мартин Димитров беше принуден да си подаде оставката заради задкулисното продаване на СДС от Кабаиванов, Сотиров и Б. Марков СДС не е това, което е.

102

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Сега се прибирам и реших да вляза във форума.......имах лошо предчувствие че рейтинга на Бойко /СТРАШНИЙ БСП - УБИЕЦ / е паднал или асфалтоядите/***/ сте измрели ......Но като влязох сега се успокоих.....И двете неща са си на мястото........

101

Анонимен

преди 11 години

ДО 93. ТИ ДА НЕ СИ ЛЕЖАЛ НА МОКРИ ВЕСТНИЦИ БЕ ТАВАРИШЧ? ДРУГАРЯ ЖЕНЕРАЛ С ПРЕДПАЗЕН КОЛАН! ТОЙ ДА НЕ Е КАТО ВАС ПРОСТОСМЪРТЕН БЕ? КОЛАНИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ САМО ЗА ТЕЗИ КОИТО СА СМЪРТНИ. А ТЕЗИ КОИТО СА БЕЗМЪРТНИ НЕ ИМ ТРЯБВА КОЛАН. ТАЗИ ДЖИПКА ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕЕ КАТО ВАЩЕ ТРОШКИ 6 УПОТРЕБА? ПОД ЛЪСКАВАТА ЛАМАРИНА ЗНАЕШЛИ КАКВА ТАНКОВА БРОНЯ ЛЕЖИ? АМА КАКВО ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ НА ВАС ПРОСТОСМЪРТННИТЕ? БЕГАЙТЕ ДА БАЧКАТЕ ЧЕ НА ЖЕНЕРАЛА МУ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА БЕНЗИНЧЕ. ЗНАЕШЛИ ТОЗИ ТАНК КОЛКО *** НА КИЛОМЕТЪР КАТО ГО КАРА ЖЕНЕРАЛА СЪС 200 У ЧАС?

100

Анонимен

преди 11 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ ДВА ПЪТИ НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА- МИНИСТЪРКАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО МУ РЪКОПЛЯСКА. БОЙКО ПРЯКО КАДРУВА В НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА- СТАДОТО МЪЛЧИ. ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ВЗЕЛА СТХА ТАЗИ МУТРА ?

99

КОШМАР

преди 11 години

ДНЕС АДВОКАТА НА СЕМЕЙСТВОТО НА УБИТИЯ С ГРАНАТОМЕТИ ПО ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ ИМА ВЪПРОСИ И НАСТОЯВА НЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ПЛАТИ ОБЕЩЕТЕНИЕТО,А БОРИСОВ С ЛИЧНИ ПАРИ. ДА ВИДИМ ИМА ЛИ МОРАЛ НАШИЯ ПРЕМИЕР. НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ НЕГОВИ ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ.......... Не са задавани изобщо въпроси, защо е употребена такава сила срещу един обикновен бандит, който през последните 5 часа преди да бъде изпепелена къщата с гранатомети не е оказвал никаква съпротива. Всичко това насочва към изводите, че на първо място при влизане в сила на решението на Европейския съд трябва да има наказателно разследване, насочено спрямо Бойко Борисов и че той е пряко отговорен за това решение. От него зависи дали платеното обезщетение ще бъде платено от всички нас или той би могъл да направи един жест, с който да поеме тази отговорност", заяви Михаил Екимджиев, адвокат на семейството на Чакъра.

98

началник влак

преди 11 години

По добре триглава ламя, отколкото празна тиква!

97

Всички сме зад теб

преди 11 години

Не се страхувай от Станишев, пожарникарю! Всички сме зад теб на изборите. За да те изритаме!