60

Анонимен

преди 11 години

Големите мъже в политиката винаги са с малки пи*ки!Справка: Наполеон!Трябва да мислят за народа, а не за жени!

59

Колев

преди 11 години

Ако искате да усетите каква е обстановката в така наречената партия ГЕРБ, прочетете вчерашното словото на Николай Андреев -Главния старейшина и погледнете този *** на снимката. Ники Андреев от студент си е ла.но, а *** е генетична мижитурка. Хайде сега внимавайте да не си строшите краката като се юрнете към избирателните урни догодина!

58

Хей ушички, хей ги д

преди 11 години

Пожарникарят поздравява другаря Плевелиев с песента: Хей ушички, хей ги две, те ме слушкат най-добре!

57

Анонимен

преди 11 години

АМИ КАТО ГЛЕДАТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАКТИКИ ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНШЪН ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ СА ИМ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСЙИТЕ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ? НАЛИ СЕ ВОДИТЕ ПО ЕВРО ПРАВИЛАТА. ИЛИ КОГАТО Е ЗА В ОЩЪРБ НА НАРОДА ПРИЛАГАТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ А КОГАТО Е ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕ НА НАРОДА АФРИКАНСКИ ПРАВИЛА. НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА СЕЛСКИ НОМЕРА ОТ МЕГДАНА ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНШЪН.

56

user

преди 11 години

Колкото ББ изглежда мъж, толкова този изглежда като жена. Относно депозитите и лихвите в Германия и България .... ами сравняваме неща, които са несравними. Каква е средната класа в Германия и каква в България. Защо никога не сравняват заплатите?!

55

Анонимен

преди 11 години

Г-н Президент, как стана милионер и как стана милионер съпругата ти? Само от заплати не се става, така че тоя факт го забрави. Как от посредствен програмист, стана топ строител? Къде в коя чуждестранна банка са спестяванията на семейството Ви. Г-н Президент, навярно стига,а!

54

Анонимен

преди 11 години

Тоя ***,защо не се скрие някъде,че само срами България.Един клоун сложен на президентски стол,още повече засилва негативизмът на Света към страната.

53

Анонимен

преди 11 години

Здравейте, ще искам маса до прозореца.

52

психолог

преди 11 години

Колкото и да се стараят другарите няма да скарат Плевнелиев с Б.Борисов. Президента е достатъчно умен за не се връзва на мераците за "Разделяй и владей". Все пак не е оня *** Гоце-Първанов, който само за лов мислеше.

51

Анонимен

преди 11 години

отсече или каза под носа си ? разликата е голяма

50

edin_bulgarin

преди 11 години

Росен започна да се усеща, че всички го мислим за *** и за човека на Борисов, ама късно малко. Колкото до данъка и за сравнението, което той прави в германия....Извинете, но как може това да бъде БАЗА за сравнение - къде е Германия и къде е България? Колко е населението на страните, колко са големи те?! Няма място за такова сравнение. Всички знаем разликата между стандартите на двете страни. Не разбирам защо нашите политици се опитват да ни убедят в нещо различно.

49

Анонимен

преди 11 години

Някой знае ли къде е пожарникарското училище? Искам да запиша детето там!

48

Анонимен

преди 11 години

менаджерията, жесток си! Много добре казано за отрепките на мутрата! Супер!!!

47

plug_n_play

преди 11 години

Росене, как може да си такава кукла на конци в ръцете на хора като Бойко Борисов и Цветан Цветанов? Как може да нямаш собствено мнение, а да разчиташ на това на изпълнителната власт. До кога ще го играеш псевдо президент?

46

perekly

преди 11 години

"Практика" се превърна в определение за нещо , което на никой не е ясно, но поради това ,че поредният комплексар с виШу е решил да се случи , мие ръце,лице и з....к на другите шушумиги ,които съвсем не разбират.

45

Анонимен

преди 11 години

"Така че ветото не може да бъде наложено, защото някой ми е вдигнал телефона, а само когато има обективни аргументиПлевньо, и си мислиш, че нЕкой ти вЕрва на щуротиите? Само като чуеш звън от телефона на мутрата и се насираш! Нещастни герберасти!

44

Dobrev

преди 11 години

Да, на думи наший президентин е безпристрастен и апартиен стожер на политическия живот, а на практика не е нищо повече от ПР на правителството. Неслучайно, за да възнася славата на стореното от Бойко и компания на Плевнелиев му бяха щедро отпуснати допълнително средства за задгранични екскурзии, които той като послушна ГЕРБерска издънка оползотворява отлично.

43

работещ

преди 11 години

Може да е дребно помачето - президентът ви, драги съотечественници, но по наглост няма проблеми да се мери с бат ви Бойко, Първанката, Станишката, *** Меди Доганов, лекенцата Волен, Яне и пр. "управляващи" и кандидати (Пръмова-Кунева) съсипници. Пийте сега още една студена вода с данъка върху депозитите, честито и очаквайте нови данъци (СЛЕД ИЗБОРИТЕ) - върху майчинските, пенсиите, водата, въздуха и т.н. И пак гласувайте за най-наглите комунисти. Избор има - ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Кунева.

42

Анонимен

преди 11 години

Годишните разходи по издръжка на Президентството са малко повече от очаквания приход от данък депозит!По-разумно е да се закрие Президентската институция!

41

Анонимен

преди 11 години

До пенсионер 49. Няма да ти се случат и двете неща!Пенсията ГРОБ НЯМА ДА ТИ Я ВДИГНЕ И НЯМА ДА ГЛАСУВАШ ОТНОВО ЗА ГРОБ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ГО ДОЧАКАШ ТОЗИ МОМЕНТ!ще бъдеш на 2 метра под земята!