208

Анонимен

преди 11 години

А бре товаришч серГЕЙ - НЕ СЕ ЛИ НАКРАДЕ бре?! Марш в родината си!

207

Анонимен

преди 11 години

Дразни ме един парашутист като този ,дето България го е издържала с нашите пари да учи и в крайна сметка да дава ъкъл на по-българи от него как България,която е затънала в блатато благодарение на цялата му фамилия и на него да излезе от блатото в което е вкарана от неговата мила СПИН ПАРТИЯ ! Наглец ! СУПЕР НАГЛЕЦ !

206

Не го разбирам !

преди 11 години

Какви ги плещи Станишев ? Всички знаем, че не несъстоятелността на Белене , а Борисов е " шменти - капели". Става дума за този Борисов, който твърди , че цветовете на българското знаме са : бяло - ЧЕРВЕНО - зелено. По този въпрос ( за цветовете на знамето) и черната Златка е на същото мнение.

205

Анонимен

преди 11 години

При управленията на Луканов,Беров,Виденов и със Станишев БСП(ДС)бкп доказват,че са некъдърни управляващи,нo безпорно имат умението добре да крадът.

204

акуд

преди 11 години

г-н СМЕШЕН политик станишеФ, а парите на една държава не се ли събираха от данъци, ще рече от всички трудолюбиви и добросъвестни граждани ????

203

Анонимен

преди 11 години

Няма да гласувам на референдума, нямам време за комунистическите простотии.нови реактори в България няма да има.

202

Анонимен

преди 11 години

3 пъти доведоха страната до фалит шумкарите -1960 , 1972 и 1989. Първите 2 пъти продадоха златния резерв на руснаците за да се спасят от фалит, третия път си спретнаха пленум - махнаха Тодор и станаха капиталисти. Туй социализЪма беше едно недоносче

201

Анонимен

преди 11 години

242БСПинозните да не обаждат, че ще станете за смях пак.

200

Анонимен

преди 11 години

291Панелките бяха построени с робския труд на строителни войски.

199

АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

преди 11 години

ДАЙТЕ НА СЕРГО СОЛУНСКАТА МИТНИЦА ЧЕ ТОГАВА ДА ВИДИТЕ КАКЪВ КЕЛЕПИР.....и понеже гърците ни виновни че не пускат Солун,..Дайте на Серго АЕЦ-а в Белене,важно е келепира да върви и да се удари кьоравото

198

Панталеев

преди 11 години

Анонимен СПРИ се малко оля се да бълваш глупости ПЛАТЕН ДРАСКАЧ

197

Анонимен

преди 11 години

291Водеща по кражби на технологии от запада. Сега живея в къща, мога да отида до Гърция без опасност да ме застрелят и най вече, мога да си купя всичко от което имам нужда, а не да избирам между 1 вид сирене, 1 вид кашкавал, кучешка радост, консерви и 2 вида хляб.Не чакам за кола 5-8 години и имам телефон, за който също не чакам години.Да не говорим за другите екстри при липсата на дефицит.

196

румен221

преди 11 години

ДА КАЖЕМ ИСТИНАТА - Кое нещо в енергетиката ни почива на "пазарен анализ..." и конкуренция???1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...- НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК - ХА-ХА-ХА,Добре!!! НО, ЗАЩО ТОГАВА ЗИМАТА ВНАСЯХМЕ ПО 400 Mw/дневно ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА АЕЦ - ЧЕРНА ВОДА!!! (а икономиката ни дори не работи)- ЗАЩО МЪЛЧАТ ЗА ТОВА ПАЛЯЧОВЦИТЕ ОТ ОДС, КОИТО ТВЪРДЯХА, ЧЕ ИМАЛО ИЗЛИШЪК ОТ ТОК (е, свършиха мръсната работа на ГЕРБ и те от благодарност ги разтуриха)- ЗАДЪХВАМЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЕДИН ГОЛЯМ ТЕЦ ДА СПРЕ И СТАВАМЕ ДИСКОТЕКА - ЕНЕРГОСИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗ РЕЗЕРВИ!!!- Но ПИТАМ:- Защо е ВЪВЕДЕНА КВОТА ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА СВРЪХЕВТИНИЯ КОЗЛОДУЙСКИ ТОКСАМО ОТ 23%..., А САМАТА ЦЕНА ИЗКУСТВЕНО Е ЗАНИЖЕНА ОТ ДКЕВР, ДО НИВО ЗА ПРОДАЖБИ НА ЗАГУБА??? - Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува "вятърничевия" ток на 100%, за 25 години и на цена от 79 стотинки (без ДДС)... и да отказва ток от Козлодуй, струваща му 1.169ст!?!?!?- Защо изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-Изток за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ за 6,5 ст В СЪЩНОСТ ВЪГЛИЩАТА В МАРИЦА-ИЗТОК СВЪРШВАТ СЛЕД 25-30 ГОДИНИ- Дори ПРОДАЖНАТА цената на тока от АЕЦ-Белене, да е 6.5 стотинки (при себестойност 2,42 както казват англичаните), което признава дори сребролюбеца Касчиев, тя пак е по-ниска от всички други Зелени и Въглеводородни източници на ел. енергия... - Ако ПРЕМАХНЕМ ДУМАТА УЖКИМ от 1, 2, и 3 (по-горе), Козлодуй ще продава на 100% и не по 3,0ст. , КАКТО ГО ПРОДАВАМЕ НА ТУРЦИЯ, а по 7 стотинки, Белене ще продава на същата цена..., ПАЗАРНА ИКОНОМИКА е това..., а всички тецове, които не могат да се включат в тази "ценова игра", ще затворят или някои от тях ще останат, като Студен резерв... СПОНСОРИТЕ НА ОДС ЩЕ ИМ СПРАТ РУШВЕТА, Е, И КОСТОВ ГУБИ, НО БЪЛГАРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ!!!Така ще изпълним и Евродирективата - Да намалим вредните емисии с 60%... Което ще направим всякак..., но САМО, ако го има Белене защото, ако го няма, до 10 години оставаме без ток..., ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В КАМЕННАТА ЕРА, а по-точно ще го купуваме по 99 ст...., е, които можем да си го позволим де...

195

Анонимен

преди 11 години

Долу ГЕРБ!

194

Панталеев

преди 11 години

Мразя го Станишев,но съм склонен да вярвам на неговите думи отколкото на думите на палячото Борисов

193

Анонимен

преди 11 години

Референдум ЩЕ има !

192

АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

преди 11 години

Белене е НАЙ-ГОЛЕМИЯ проблем,Серго,НЕ Е ПРОЛЕМ,че 80% от народа едва си плаща сметките с МИЖАВИТЕ заплати,не е проблем че пенсионерите загиват,нито детските надбавки!!!!САМО И ЕДИНСТВЕНО АЕЦ-а ни е проблем!Ама че нямаме икономика,земята пустее,един-единствен град София се пренасели и заприлича на бунище от цялата провинция която дойде в столицата! НЕЙСЕ,ЗАПУШИ Я!! БЕЛЕНЕ-то ни е проблема И РАЗБИРА СЕ-СОЛУНСКАТА МИТНИЦА!

191

До 222

преди 11 години

Никога повече червените на власт. Референдума е обречен - 30 % ще гласуват - направо за смях ще станат и хамстера с мишата мутра и партията му. Да си гледа шинелите в руската армия и да се не меси в държавните работи.

190

Анонимен

преди 11 години

БСП - С П И Н

189

Анонимен

преди 11 години

Въпроса за референдума трябва да е "ИСКАТЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ДА Е ТОТАЛНО ЕНЕРГИЙНО ЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ?"