182

Анонимен

преди 12 години

Така е като европа се прави на демократична с пасмина дето рабира само от бой. Мюсулманинът е мръсно племе, днес лежи пред вратата ти и се моли да го пуснеш, а на другия ден вече има претенции. Като не им харесва да си ходят ама на готово се живее по лесно.Чудя се защо ги търпят а не ги изхвърлят като *** (какъвто са си) от европа.

181

еврейски трол

преди 12 години

коментар 374 е на еврейския ***. Не е от българин.

180

Анонимен

преди 12 години

Ако има някой, чиято религия е ислям, моля да има предвид, че тук в момента се вихри един еврейски ***. Еврейски пропагандатор на заплата.Ролята му е да се представя за българин. Изказва се като такъв и се опитва да провокира конфликт. Това за резнаци и подобните са негово творение.Еврея иска да създаде интрига. Не му се връзвайте на провокациите.Разиграва сам цели диалози. Наблюдавайте го внимателно и ще видите.

179

Анонимен

преди 12 години

ЕВРЕИТЕ И АРАБИТЕ СА ОТ СЕМИТСКАТА РАСА.... КВО НИ ЗАСЯГАТ НАС ТЯХНИТЕ ИСТОРИЙКИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК.....

178

до 367

преди 12 години

стига си рязал, че като се събудиш, няма да могат да ти го пришият обратно.

177

Анонимен

преди 12 години

Евреин, ти си написал и коментар 368. Това се казва да мажеш след лъжите.И коментара 367 пак е тво е дело. Сега очакваш там да клъвне някой мюсюлманин и да скочи на "българина", дето така му се е заканил.Защо си толкова бесен бе евреин.Искаш в България да се хванем за гушите. Да не би да сте решили, че е време да се заселвате в България. Населението ли искате да намалявате.

176

до 349

преди 12 години

Няма да те питам, защо първото, което ти хрумва след "***" е "***".Сигурно твоя е като *** ... най-вероятно на *** мяза.Велики патриоте, ти, необрязани и не-куче, знаеш ли, че след "Вие" се слага запетайка, когато се използва за обръщение?Знаеш ли въобще какво е обръщение...Много зъби показваш, за някой който се крие у дома зад компютъра.

175

Анонимен

преди 12 години

Njama BABA VANKA. Tova e ismislena teoria. ne sustesvula takava Jena. Tova sa ismisleni ot stari bulgari.

174

до 361

преди 12 години

О еврейче закъсняхте с тази фалшификация. Много закъсняхте. Първо се беше обадил в полицията да поиска защита. И беше разказал на всички какво се е случило. И актьорите също са разказали. А сега вече се усетихте и почнахте да замазвате.Евреин, лъсна ви д..ка гол.Както и с атентата в Бургас, на всички стана ясно какво искате.

173

Анонимен

преди 12 години

Евреина, що не се дефинираш като евреин. Защо се представяш за българин и пишеш против ислям.Кажи си, че си евреин и се оправяйте с ислаяма в Близкия изток.Какво ни набъркваш и нас българите в тази история.Като сте направили филм, плащайте си сега.Гнусни лъжци, еврейска пропаганда.

172

Анонимен

преди 12 години

*** някакъв, дето сигурно го бие жена му, защото не му се получава, описва прелюбодеяния, изнасилвания и пребивания с камъни

171

Анонимен

преди 12 години

хора, дето знаят на химна само припева, и не са влизали в църква, да ми говорят за война с мюсюлманите

170

до евреина

преди 12 години

мериканския гражданин Сам Бейсил(52г.) Калифорния, който сам е написал и режисирал двучасовия антиислямски филм, заяви, че не е очаквал такава бурна реакция."Жал ми е за посолството. Аз съм разстроен "- каза той. Според него, филмът е бил преведен на английски език, и не знае кой го е превел на арабски. Той нарича себе си американски евреин и казва, че парите са били дадени за производството на филма повече от сто члена на еврейската общност. Пълната версия на филма все още не е показана, и авт

169

Анонимен

преди 12 години

най-обичам, някой дето гледа садо-мазо порно и се кефи на Азис, да ми разправя за зверствата в Иран и Сомалия и как мрази *** и турци

168

до 349

преди 12 години

Научи се да се изказваш бе, *** ***. Кога ще се просветите, вие *** кучета?

167

Анонимен

преди 12 години

Абе евреин, като те гледам каква люта пропаганда антиислямска водиш, усещам, как сте решили да взивявате България.Да не сте се върнали на старата идея, да ни противопоставяте и после да ни уредите с демократични бомбардировки.Опитваш се да посееш омраза между мюсюлманите-българи и християните в България.Заплашваш сигурността на България и е редно службите да се заемат с теб.Гнусна ***. Омитайте се в Израел. Какво търсиш тука.

166

Анонимен

преди 12 години

Тук има луди за 3-*** луди за вързване и извънземни луди!!!!!!!!!!

165

до 342

преди 12 години

и като се събудиш, то не било главата на българския турчин, а главата на една друга работасаим е сладко на куче

164

Анонимен

преди 12 години

ЕМ ЧЕ ТО НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ МОХАМЕДАНИ И ЕВРЕИ!!!

163

Анонимен

преди 12 години

Евреин, вие направихте филма за Мохамед Вие се подиграхте с мюсюлманите и го правите редовно.А сега се оправяйте вие с тях. Какво се опитваш да ни вкараш нас Християните в тази игра. Ние не участваме.Разделяй и владей - девиза на евреите. Сега иска да посее интрига, всички християни да скочат срещу мюсюлманите.