47

танкист

преди 12 години

до 59, гурбетчия нали не си тука ко са коркаш, и айде да са наопаки нещата а.

46

танкист

преди 12 години

дедо йоцо изби рибата, траверса с мускули ха ха ха,

45

Анонимен

преди 12 години

Горският служител се движел с автомобила си по пътя, когато внезапно бил застигнат от лек автомобил Мерцедес, който умишлено го ударил в левия калник. Струвами че че не е имало никаква причина за нападението освен животинсия елемент в нападателитеневярвам да са хора

44

123

преди 12 години

ДО ЛИБЕРАЛО"за всяко действие има причина"ДАЙ ЕДНА ПРИЧИНА ЗА ДА ГИ ЗАОБИЧАМЕ ТИЯ ***

43

Дедо Йоцо

преди 12 години

При управлението на Тиквата, който вече и най-лумпенизираните му феновве разпознават като травестит с мускули, такива новини само зачестяват...

42

танкист

преди 12 години

до 46, аз не мразя никого, има приятели роми които работят и се уважаваме, живял съм в чужбина има приятели турци, ***, араби, руснаци, косовари, албанци да продължавам ли, ам ще ти кажа едно ако си мислиш че ще търпя някакви *** които ме гледат лошо и едиственнат им идея е как да ме окрадът и пребият за 2 лв. дълбоко се лъжеш в тази държава има права и задължения като има е направил нещо има си полиция съд и прокуратура, има закони така че с тия приказки за любов само си за гей парад.

41

Анонимен

преди 12 години

УОРЛИК, КЪДЕ СЕ СКРИ БЕ МИШОК ? НЕЩО ДА КАЖЕШ ? ДЪРЖАВНИЯТ ВИ ДЕПАРТАМЕНТ ВЕДНАГА ДА РЕАГИРА ЗА НАРУШАВАНЕ ПРАВАТА НА МАНГАЛОИДИТЕ ?!

40

Анонимен

преди 12 години

Има оръжие, трябвало е да застреля тези животни!

39

Рудолф Хес

преди 12 години

Яма километър на километър, 10 метра дълбока. Пласт *** пласт негасена вар.

38

Анонимен

преди 12 години

Поне за това вижте гърците!Преди една седмица на о-в Паро,един пакистанец нападнал едно 15 годишно дете,което слушало музика.След като се изгаврил с него го удря в лицето с 5 кг.камък и го захвърля на скалите край морето.Заловиха го за 2дни полицаите,но..............досега убиха 1 пакестанец и един от Ирак,полицията не може да ги удържи.

37

jen

преди 12 години

Писна ми да чета такива новини!!!! *** вече ни оправляват - и без друго вече всички избори зависят САМО от тях, плащаме им социалните, а те ни бият! Стига интеграция - време е да се организираме и да скочим - това не може да продължава.

36

либерал

преди 12 години

До танкистМного ограничени и остарели схващания имаш. Всички сме хора на тази земя, всички следва да живеем заедно и да се обичаме, а не по този откровено примитивен начин да се мразим. Явно е имало причина ромите да се защитят от горския, за всяко действие има причина. Обаче, нека да не всяваме омраза, а любов.

35

Анонимен

преди 12 години

Ало, Днес.бг, защо не си напишете истината за случая, а именно : банда крадливи *** се опитаха да убият горски стражар. Какви са тия ала бала бе ?

34

Демокраст

преди 12 години

Ауу горките роми... цццц :(((( Ами сега...? Кой знае сега в полицията как ще ги пребият.... Това е дискриминация!!! Не стига че този горски не ги е пуснал да си "понаберат" малко дръвца, ами на всичкото отгоре ще ги арестуват... Трябва всичкото това нещо да се разследва в Страсбург, и горския да го осъдят доживот + да изплати обещетение на ромите заради това, че е посегнал на "законните" им права! А също така ще трябва да изплати щетите нанесени по мерцедеса, защото не им не направил път.

33

Анонимен

преди 12 години

....на веро по-добре

32

Анонимен

преди 12 години

така е и така ще продължава да бъде.

31

Анонимен

преди 12 години

И защо са ги арестували,а не са ги оставили на място?Там да се вмиришат!

30

gomor

преди 12 години

БХК да провери дали се спазват правата на задържаните и имало ли е полицейски произвол.*** ДА НЕ СЕ ПИПАТ. АКО ГИ ОСТАВЯТ ДА СИ СЕЧАТ НА ВОЛЯ НЯМА ДА ИМА ИНЦИДЕНТИ КАТО ТОЗИ.

29

танкист

преди 12 години

до 25, ***, ами къде остави ЗАДЪЛЖЕНИЯТА бе *** скъсан, аз пак ти повтарям да не се срещаме в гората ,ч е жална ти протрита кожа на миризливия дирник.

28

Анонимен

преди 12 години

На Ариел или Бонукс...., може и на Тетатет