80

1111

преди 12 години

razkritia/175686/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%B2-2/

79

До 105 изумената

преди 12 години

Колко неща ти предстои да научиш от живота, а не от уни-то и телевизията...Колко лъжи и илюзия има да сваляш от себе си... доста работа, но си заслужава ;-)

78

Кина пак изумена

преди 12 години

106Доводът ти "Защо не е нападнал другия оператор?" кърти мивки. Отговорът е елементарен - трудно е да нападнеш двама души едновременно. Какво би попречило да зададеш същия *** въпрос, ако беше нападнат "другия оператор"? Нямат край *** в тази държава!

77

1111

преди 12 години

Вижда се, че когато "нападателят" се изправя от "сблъсъка с колелото" и се втурва към оператора, СЪЩИЯТ е с лице към него, макар и почти скрит зад паметника, и явно е наясно с това какво се случва... защото вероятно самият той е ПРОВОКАТОРА на случката...

76

до 39

преди 12 години

изобщо не си прав!!!!!!

75

българин

преди 12 години

Защо Чавдар от паднало положение напада оператора.Ако се е ударил във велосипеда или велосипеда го удря и пада, защо не става конфликт между Чавдар и велосипедиста. Навежда ми мисълта, че е провокиран и бутнат и затова напада така журналиста след ставането си. Някой не иска да видим какво става малко преди нападението на Чавдар и какво го е провокирало. Мога само да се досещам, че е операторчето. Защо не е нападнал другия оператор? Ами просто той не го е провокирал.

74

Кина Изумената

преди 12 години

104Невежеството ти е изумително. И вредно. Доста по-убедително би било, ако беше си направил труда да учиш 5-6 години в университет - специалност химия, например. В този случай със сигурност не би написал глупостите, които си написал сега. А ако човечеството се водеше по страховете на невежите, още щяхме да си светим с вощеници!

73

Да припомним

преди 12 години

Пример: Аз имам токсични и радиоктивни отпадъци. Много ми е скъпо да ги съхранявам, както е законовото изискване! Откривам обаче, че ако продавам тези отрови на трета компания, която има разрешение да ги излива под земята, ще печеля яко. И измислям коктейл от над 500 токсични и радиоактивни вещества, които като се смесят с ужасно много вода под налягане се получава нова отрова + метан. Взимам метана, а отровата остава някъде и аз не знам. Само трябва да ги убедя, че има Шистов газ примерно ;-)

72

Кина Досетливата

преди 12 години

Доста *** спор...Прокуратурата да изиска от бТВ записът, който операторът е правил в момента на сблъсъка. Нали за това е реагирал арестувания - че го снимат. Камерата на бТВ има и звуков канал, там всичко е записано. Ако бТВ имаше доказателство, че инцидентът е бил провокиран от Чавдар Велев, досега да го бяха излъчили. Или ще кажат, че операторът не е снимал, а тъй случайно си е играл и е насочвал неработеща камера към протестиращите?

71

до 78

преди 12 години

Може ли да видим тези кадри някъде из мрежата?

70

гошко

преди 12 години

дано не съм прав но погледнете клипа долу в дясно в "0.20".....youtube/watch?v=zOLmHKevFXkзабелязва се че "лошия-от протеста" е на земята преди да "нападне в гръб" -"добрия,кротък,хрисим и т.н." оператор........лошото е, че не само "независимата" медия БТВ меко казано "ляга" на /господи прости ми, че споменавам името ти/ б.б.+ц.ц......ПО-ЛОШО е, че и "независимата" прокуратура "легна" пред управляващите и задържа "лошия" посочен от "добрпите"...а това никак не е демократично

69

ФАШИСТ

преди 12 години

чакам някое "снажно " журналистче да ме снима в РИЛА - ще има търкалета та чак в бир тиу вито няма да се спре !

68

Анонимен

преди 12 години

Неееееееее хора екоактивистчето не бяга от страх,просто вижда че минава неговия автобус и тича да го хване!!!!!!!хахахахахахахахахахахахахаха!!!!!!!

67

Ройдата

преди 12 години

Малко му е бил боя требвало е да му резне гръцмуля на тая ***

66

6

преди 12 години

OT KADE DA ZNAM 4E NE E IZCENIRANO TOVA ZADA NAPRAVAT LOSHA REKLA NA PROTESTIRASHTIE.TE TIA V VLASTA I OLIGARSKITE V BG SA SPOSOBNI NA KVO LI NE KAMOLI KUM TOVA.V BG MOGAT DA TE ZALI4AT BEZ DA IM MIGNE OKOTO VIE SA TAZI SLU4KA

65

Анонимен

преди 12 години

Не купувайте нищо рекламирано в БТВ! Да фалират гадовете! Хайде да видим кой ще рекламира! Бойкот на всички които рекламират в *** телевизия!

64

1жена

преди 12 години

Аз също не обичам да ме снимат и ако някой нахален репортер започне да тика камерата си в лицето ми ще реагирам. Няма да мога да го фрасна в носа, но ще се развикам за помощ.

63

Анонимен

преди 12 години

Бюрек с ТикВи ..

62

Анонимен

преди 12 години

Иначе пък е много готин удря в гръб и бяга този е идеален за приятел винаги можеш да разчиташ на него да ти шибне един тупаник в гръб!!!!!

61

Анонимен

преди 12 години

абе,битият бит,ебания ***, НЕ МОЕМ ДА ГИ МИСЛИМ ТЕЯ