155

Анонимен

преди 12 години

Данчо Лазаров и УС на ВФ могат да уволнят работника Стойчев,когато преценят за уместно,както беше след абсурдната загуба от Германия! Стойчев провали Европейското, провали 1-вата квалификация за Олимипада, след като още на Европейското не успя да класира отбора, взе 2-рата квалификация срещу абсурдни отбори като Пакистан,Франция и Египет. Преди 3 години се смеехме на такива отбори,сега се състезаваме с тях. Преди играехме сериозни мачове с Куба,Италия. Сега с Германи,Франция, Словакия.

154

Анонимен

преди 12 години

В какво се е доказал Радо Стойчев в НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ НА БЪЛГАРИЯ, освен с лошите резултати, загуби от непретенциозни отбори като Словакия,Германия- това са непретенциозни отбори във волейбола! КЪДЕ СА РЕЗУЛТАТИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР? Къде сме на Европейското? Защо не отговориш? Никъде по света служител не иска оставка на работодателя си. Това е безпрецедентна наглост. А да оставиш отбора,защото шефа ти не си е подал оставка,показва голямо его,заради което жертва отбора.

153

до 220

преди 12 години

Какво предателство ?Ти, какво предлагаш ? Двама доказали се в Европа и света да потънат в блатото на родните интриги и далавери ? Така ли ?Радо Стойчев и Матей Казийски са трикратни ЕВРОПЕЙСКИ и СВЕТОВНИ шампиони !С кого да се мерят ? С Данчо Лазаров ли ? С какво е известен инженера, освен с постоянните интирги и далавери, които върти с БФВ ?По принцип съм против всеки бойкот на националния отбор.В случая обаче напълно подкрепям Радо и Матей !И ги съветвам: Бягайте от *** тук !!!!

152

Анонимен

преди 12 години

Защо да се бойкотира? Заради предателството на Стойчев и Казийски ли? За това,че Стойчев си мисли,че ТОЙ е по-важен от отбора? Я вземи да мислиш малко и намали пропагандата. Аз предлагам Мартин Стоев за треньор - той наистина е постигнал успехи с България. Докато Стойчев само на приказки го докарва и на сърдене.

151

Го0о

преди 12 години

Предлагам пълен бойкон на мачовете на Световната лига другия месец!

150

Анонимен

преди 12 години

Най-сетне се махна тоя *** и селски тарикат. То бива наглост- но да искаш оставка на шефа си е тотална наглост. Поне да беше постигнал нещо начело на отбора! Напротив- по времето на Стойчев Българският национален отбор по волейбол записа слаби резултати и се върна много назад.

149

Анонимен

преди 12 години

Аз предлагам пълен бойкот на мачовете на националния по волейбол докато този *** не си отиде заедно със всичките *** покрай него нека да гледаме мачовете отвън пред залата и да не спираме с протестите

148

dobri

преди 12 години

Лазаров да си ходи! Няма пожизнен пост! Стойчев е точния човек за отбора!

147

Иво

преди 12 години

Тоя "инж." ЛазарОФФФ е мишка!Не е дори ПЛЪХ, а мъничко мишле.....дето си захапало сиренцето и не го пуска....Радо Стойчев е истински спортист и мъж!

146

Анонимен

преди 12 години

*** Лазаров и всички подобни *** да си събират багажа и да се махат! Заради подобни хора страдаме всички.

145

анализатор

преди 12 години

Очертава се първи финал на Световната лига в празна зала! Да им е честита на Б.Борисов и Данчо Лазаров новата придобивка!!! Спорта(волейбола) се играе заради хората, не заради диктаторите!!

144

Нострадамус

преди 12 години

Вече няколко пъти му пиша на "инженера", че ще му се случи "нещастен" случай (падане от покрив), но не му овира главата......

143

bng

преди 12 години

samo ny nas se misli za pencia a morala ........mainata my.....no i decata vijdat b4e modela e zbarkan xorata ot federaciata sa martvi,,tova samo y nas e model na povedevie

142

emigrant

преди 12 години

Има ли друг цивилизован начин за борба с българските мафиоти ? Жертваме доказан треньор , играчи , нарушаваме климата вътре в отбора заради един чиновник !!! Или Борисов ще намери друг треньор и волеиболисти на някое кръстовище или кръстопът както намира министрите си !!! Тези скандали доказват пред света каква бандитска и мизерна е нашата държава , как нормалните хора емигрират защото кислорода в България е на червено !

141

Анонимен

преди 12 години

nito Radi nito Matio ni triabvat sled kato sa meki mariiki da si hodiat i ne gi enia za Bulgarsia nacionalen otbor

140

баба ви

преди 12 години

А помните ли за скандала в стрелбата. Ограбването е повсеместно и схемите много си приличат.

139

баба ви

преди 12 години

Федерацията изля помия по Стойчев и му създаде интриги, а после той виновен, че не иска с тях да се занимава. Той бил лош и предател. РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА! Анонимният да го запомни.

138

Анонимен

преди 12 години

Класираш се на олимпиада.Имаш доста добър отбор.И какво се получава-нито треньор,нито отбор,нито ръководство.Е нема такива *** в цялата вселена.

137

баба ви

преди 12 години

те противниците отдавна са спечелили. Както всичко и спортът е съсипан от ***, като Данчо Лазаров. Стойчев беше изгонен и направи компромис да се върне за квалификацията. Той каза нещо и си удържа на думата. По време на Олимпиадата в Пекин пак имаше интриги, а Сойчев го нямаше. Май миризмата не идва от Стойчев.

136

Анонимен

преди 12 години

1990 0 баба ви преди 29 секундиПърво го изгониха, а сега го плюят, че иска да си ходи. Няма угодия. __________ Няма лошо че иска да си ходи. Лошото е че сами се закопаваме с тези интриги и скандали. Кой печели от това - нито Радо, нито БФВ, нито Матей или който и да е играч... печелят само противниците ни.