97

Def

преди 12 години

До 103, и защо да е по-висока здравната бе ***? А за мотористите колко трябва да е? А за всички спортисти /непушачи/ занимаващи се с екстремни спортове колко да е?

96

Анонимен

преди 12 години

Правилно-непушачите могат да разчитат само на Мара Шепова.За друго не стават,Преди години млада двойка ,на екскурзия в Италия,беше настанена в хотела в крилото на пушачите,чиито стаи бяха с балкон.Тези *** в най голямата жега си затвориха прозорците и щорите да не би случайно пушак от балконите да влезе в стаята им.Пушачите пушеха на балконите защото в стаите беше забранено.Че тези *** не излязоха никъде и стояха до заранта в жегата затворени в стаята си.Ето това са непушачите.

95

Анонимен

преди 12 години

ДО 106-НАПРАВИ НУЖНОТО ДА ОСВОБОДИШ СВЕТА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ-НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН СИ! на никой няма да липсваш, и си го знаеш :)))

94

Анонимен

преди 12 години

Пушачът дълбоко в душата си е комплексар и нарцис, който си е въобразил, че чупейки стойки с патеричка между пръстите, изглежда божествено (най-вече в собствените му очи). Пушачът подражава на пушещите си кумири, това е цялата работа.

93

Анонимен

преди 12 години

Орела лети сам. Овцете пушат групово.

92

Анонимен

преди 12 години

Като ти се похвали комшията, че саму "констатирали" 300 кинта, ти дали нема да се замислиш, когато си фърляш фаса? *** с ***...

91

Анонимен

преди 12 години

След яростната кампания в САЩ броят на пушачите се е снижил с 50%.Ракът на белия дроб -с 0%.По долу се дава данни за Финландия.Пушачът ,господа,е човек с чар,душа на компания,великодушен.Непушачът е комплексар,темерут по характер и сухар-нелицеприятен и смешен пред жените със страха си за здравето.Пожелавам на непушачите да живеят с орлите -това да им остане,защото никога няма да се докоснат до най красивите и чаровни жени.Те,красавиците не обичат страхливи сухари и комплексари.Ха -ха непушачи

90

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ ,КСЙТО ПУШИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА В ПЕТОРЕН РАЗМЕР. ЗА НЕПУШАЧ-ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА Е 8 ПРОЦЕНТА, ЗА ПУШАЧ-ОСИГУРОВКАТА ТРЯБВА ДА Е 40 ПРОЦЕНТА ОТ ЗАПЛАТАТА!!!

89

Анонимен

преди 12 години

До 99/ Разбира се, че са несъбираеми, защото първо трябва да се констатира нарушението. Единствено правозащитните органи/полиция/ могат да изискват лични данни и да констатират извършеното нарушение. Зад всеки пушач-милиционер? Интересна логика

88

явертъ

преди 12 години

абе голяма дискриминация у това бг, не стигат че не дават да си хвърляш *** където ти падне, ами сега искат да забранят пушенето навсякъде. Комунизъм до дупка е това. Ще се емигрира май.

87

глобите са събираеми

преди 12 години

Твърдението,че глобите са несъбираеми лъжа. Напълно събираеми са-за сведение-всеки от вас когато купува или продава кола или имот подписва декларация,че не дължи към държавата. тоест всеки с дълг от глоби доброволно ще тича да плати, за да може да купи или продаде кола например... Така,че тези 300 лева-който го глобят-не само ще ги плати, но и ще ги пати доброволно и любезно, и дори и ще благодари на касиерката, че му е взела парите!!!

86

Анонимен

преди 12 години

абе по-долу четете, президента отишъл на риболов в щатите явно, хвърля ли хвърля въдички... той е спец по усвояването на едни пари... наобещава им чудеса

85

Анонимен

преди 12 години

И колко сложно е да се огледаш за кошче и да си хвърлиш фаса? В Сингапур глобата за хвърлена дъвка, плюене или фас е 500 долара. Напротив, глобите за такива неща трябва да са огромни, защото не се изисква никакво усилие да ги спазваш, хората си хвърлят фасовете по улицата от чиста простащина и мързел.

84

АЕН

преди 12 години

Късно проумях, че единствената алтернатива е Станишев и Доган. Комунизмът иначе изкореняване няма да има.

83

Анонимен

преди 12 години

Кое му е несъбираемото на 300 лева и какво общо има МРЗ?

82

Chiko

преди 12 години

Чудя се, на какво ниво трябва да си, за да предложиш и да проумееш приемането на такъв безмислен закон. Вместо да въведат конкретни забрани и санкции за нарушителите на точно определени места-заведения за непушачи, обществен транспорт, детски площадки, където би могло да се осъществява все някакъв контрол, отново закони-недоносчета никому ненужни, които ще се отразят крайно негативно на разсипаната икономика.

81

Анонимен

преди 12 години

номер 90 акт за нарушение може да се напише, и когато извършителят е неизвестен. Тогава наказателно постановлениее се издава, само ако се установи извършителя

80

ZLA

преди 12 години

Не следя темата,че не пуша и не ме вълнува,ама като чух,че по стадионите нямало да се пуши-се спуках от смех!Е,как ще стане точно,че не си го представям!Кой кого ще следи дали пуши,кой ще гледа мач-голем смех!Само три страни в ЕС имат пълна забрана за пушене и едната сме ние.А другите пак са малки мишки.Гоуеми сме-нема що,в малките неща,а в истинските-хич ни няма.

79

osata

преди 12 години

Странно - как от всички теми в статията всички се "вързаха" само на тази за пушенето, а не виждат и коментират много по-важните за обикновения човек - "Плевнелиев съблазнява големи инвеститори с пари кеш" или "Болниците да поемат и скъпи импланти, ако спасяват живот"?Но така де, затова сме на този хал - не виждаме големите проблеми, а се хващаме за най-дребното. Но на това разчитат и управляващите и постигат много лесно безумните и не толкова актуални в повечето случаи решения.

78

Аз

преди 12 години

Да уточним - акт се пише само когато пишещия има твоите лични данни. Безименни актове няма как да напишат. А лични документи могат да поискат и си длъжен да представиш само и единствено на служител на МВР. Общинските инспектори нямат правомощия да изискват лична карта. И в този ред на мисли отново стигаме до извода - най-потърпевши ще са собствениците на заведения...Нямам против законите, но имам против да се преследват нарушения избирателно. Некоректно и нагло е към всички български граждани.