131

Анонимен

преди 12 години

148,стани от компа,ако не се налага да ти отлепят *** с пластична операция от стола:)Нещата стават в всички средства,където не става с ум,става със сила.Фашисте,полицията не се бие,полицията бие и така е редно.не става дума за мерене на *** тук,става въпрос за постигане на цел.2на 1 даже са малко,казва се тактически минимум.трябва 3 ченгета да работят с 1 заподозрян,и ако не става с добро-да се приложи репресия.

130

sevtus

преди 12 години

153, какво решение е това. Ако правораздаването е наистина толкова лошо колкото казваш в сравнение с огромния труд, който според теб полага полицията, то тогава какво помага боят. Ами то така или иначе, съдът пак ще пусне обвиняемия. Дори напротив - точно боят би бил достатъчно добро основание за съда да освободи задържания. Следователно, точно рецептата, която предлагаш - много бой, работи против целите - справяне с престъпността.

129

До 148

преди 12 години

Никога не съм твърдял,че това е добро,но твърдя,че в тази държава и това правораздаване в болшинството от случайте това е единственото решение!!!Пак казвам,само човек,който не го е работил това,може да говори и да иска идеалния вариант,като по филмите!!Действителността е твърде различна и уникално цинична и дано никой от Вас не баде жертва на такова престъпление,че тогава ще видите как се променя разсъждението ви,особено ако "убавеца" бъде освободен!!Сега разбра ли ме!!!

128

sevtus

преди 12 години

142, айде сега. "Ние ги хващаме, те ги пускат". Това сме го чували. Ти ми кажи - това, което прави имбецила от записа, основание ли е да се счита разпита за опорочен или не?

127

до 144 Фашист

преди 12 години

пише се юрИдически, а не юрЕдическишъ съ упрайш, нема се плашиш!Аз ви разправям, че 90% от населението са пълни неграмотници, ама вие - НЕ, ТА НЕ!

126

S.W.A.T

преди 12 години

когато са задържани. Областния шеф участва във важни конференции свързани със сигурността на градовете или селата, често при такива конференции се свикват всички тези шефове и други важни лица, които могат и имат правомощията да закупуват каквато и да е техника свързана за борбата срещу престъпността, за тази цел си има частни фирми, които също предлагат тези услуги ама явно, нашите шефове гледат само, как да вдигат такива подобни случаи, мислещи се за интересни, а в действеителност те са скучни

125

куку

преди 12 години

до 142........бой разбира се и има полза...по вярвай !Няма по добро средство от боя ...е освен да си бик като дете и да не ти пука......

124

sevtus

преди 12 години

137, кой е хорейшио бе, ***. Къде в реалния живот нещата не се вършат с ум? 138, какво точно казваш? Нека ченгето да бие, щото и грабежлиите бият?! Че каква е разликата тогава между имбецила на записа и грабежлията? Или се учиш да работиш според НПК или си хрлащаш шапката и се бориш в кравефермата с кравите. И както казаха вече няколко души - тоя униформен *** е як на канадска срещу кокошкар. А да го видя срещу друг вид задържани...

123

До 142

преди 12 години

Пич,живеем в БГ ако не си забелязал!Да,аз работих точно в "Тежки престъпления" и трябва да ти кажа,че изпипани до край дела,бяха опорочени в съда и изнасилвачи си тръгнаха срещу солидни суми!Но тъй като ти си мислиш,че си уникален разбирач и,че само ти разбираш нещата,ще ти кажа,че полицайте също са хора и в един прекрасен момент от това,че им плюят на денононщната работа им избиват чивийте!Но ти няма как да разбереш тези неща и дано не се срещаш с бабаитите в лице,че жална ти майка тогава!!!

122

ФАШИСТ

преди 12 години

хайде , лека вечер на политиците и ПРАЗНОДУМИЕТО :))))))))))))))))))))))))))))))

121

S.W.A.T

преди 12 години

Един шеф на Областна полиция не би трябвало да се занимава с такива заловени лица, които са извършели обикновено престъпление, има в пъти по сериозни престъпления в тази държава във всеки град или село има огромни проблеми! Било то битови кражби, посегателства и заплахи, изнасилвания, убийства, кражби на лични данни, продажба на леки и високо качествени наркотици, има ли смисъл още да се продължава. Може да се използва физическа сила само срещу лица проявили агресия, било то в залавянето или

120

ФАШИСТ

преди 12 години

до140- тамън се вдянах в мисълта на "юредическият гений "и в един момент се ИПЪРДЯ НА МЕТЕНОТО

119

do 140

преди 12 години

както в Русия. btw там е още по-тежко положението, на практика съда, разследващите органи и прокуратурата там са слети и нема външен контрол. Въпроса е дали ние искаме полицейски произвол или институции, които наистина пазят обществениия интерес, но не този на криминални групи, които си плащат за да не ги закачат.

118

до Бивша кука

преди 12 години

Явно не си виждал/чувал за работеща система - такава в която престъпниците си получават заслуженото, а хората не си заключват колите и апартамените, не си пускат ток по прозорците от страх... Та ако се поинтересуваш ще видиш, че работещата система и бой в районното хич не се връзват едно с друго. Все пак като бивша кука не очаквам да разбереш какво точно имам предвид.

117

S.W.A.T

преди 12 години

Слабостта край няма, лицето което е задържано със сигурност е извършил дребно или да кажем обикновено престъпление, а този г-н Николов пред такъв студент проявява голяма смелост, като вижда, че студентът е загубил психически битката, за да се овладееш и да покажеш, че няма да загубиш, не трябва да си психически победен. За тази цел се изисква смелост и малко опит, защо не пробва номера на някой друг по сериозен престъпник, тогава щеше да е равностойно. Понякога си мисля, че работа си нямат.

116

до 125

преди 12 години

в българският наказателен процес отдавна не съществува института на "ЗАПОДОЗРЕНИЯТ"още с първото действие по разследването срещу определено лице, то се превръща в "ОБВИНЯЕМ"И понеже повечето сте НЕУКИ дървени философи......айде моляви се без свободни съчинения по картинка!Прочете малко книжки и тогава умувайте!Иначе се кефите на неубозданото ченге в американските бози по тел'визора, нали?

115

ФАШИСТ

преди 12 години

до sevtus - съгласен съм с мнението ТИ ! не си съгласен с мен , нямаш "грижата" ( проблем), за това съм енергийно зареден с МОЯТА ПРАВДА ! КОЙТО Е "бабаит" да се ЯВИ НА СВОБОДНОТО МЯСТ ( терен) И ДА СЕ БИЕ !

114

До sevtus

преди 12 години

Колега,ти колко тежки криминални престъпления разкри,колко ОИМ проведе,колко разпита на лица от криминалния контингент имаш!? А!? Ей с такива като теб е пълно в БГ!!А спрете да си мислите,че като сте гледали "От местопрестъплението" и вече всичко ви е ясно!Дано да не попаднеш в ръцете на закоравял грабежлия или да те сполети друго тежко престъпление,тогава ще те видя каква песен ще пееш!!!На всички ни е ясно какъв е идеалния вариант!!!Аман от разбирачи!!

113

Анонимен

преди 12 години

*** е *** заредил *** навремето.Хорейшио е само по сериалите.В реалния живот нещата стоят малко по-иначе.Вдигни си тлъстия пърдялник и излез малко на вън.

112

Бивша кука

преди 12 години

Престъпниците ги е страх само и единствено от кютека по районните!! Ако оставим да се плашат от закона,всички правозащитници и тези които ревете в момента ще сте или изнасилени или пребити или ограбени!!Само който не се е срещал "очи в очи" със закоравял престъпник ще пищи против боя в полицията!!Повечето се молете да не попадате в лапите на грабежлия или ваша близка да не стане жертва на брутален изнасилвач,ЧАК ТОГАВА ще пропеете друга песен и сами ще искате да го "убиете"!С такъв съд-ТАКА!!!