161

Iliq Hristov

преди 12 години

На *** не трябва да им правят блок,а гето те не подлежат(по-голяма част от тях)на възпитание,кога ще помислят политиците как живеят обикновените български пенсионери,младите,а мислят за ***,които лежат на наш гръб и ние им плащаме ток и вода,защо не им спират водата и тока и не им проверяват адресите на които живеят по 20 човека а????Те имат по 20 деца и не ги интересува нищо,а българските семейства не могат и едно да си позволят.Това ли ви е европейската политика?

160

НФБ

преди 12 години

спете спокойно български чеда.....ще ви итгегрираме в ромската общонст с песните на софи маринкова, глория... галена .. шоуто на слави....имаше и един артист ...свипещ та дудук после стана дипломат в Канада...а тошко колев се казваше...я как той се бе интегрирал в *** етнос....трябва да се полагат грижи ог сега за да неболи 2030г...Обещано от Герб!

159

Анонимен

преди 12 години

ПИСНА МИИИИИИИИ ЩЕ ВИ ........... МАИКАТА ЕВРОПЕИСКА

158

Българан

преди 12 години

Абе, Европа!!! защо не им ге направите на Елисейските полета или до Хайд парк или в краен случа в Марбея!!! Каква е тая любов към ***!!! Не разбрахте ли, че само с гета в пустинята Сахара, на един час път със самолет може да се получи някаква интеграция с тях!!!Най-демократичната страна така е интегрирала индианците!!!

157

НФБ

преди 12 години

продавам двойно и тройно блинзирани врати с 10 ключалки на всяка!монтипам двойни прозоречни решетки от ковано желязо!правя бетонни бункери без арматура за да нея откраднат разбира се... за по богатите българи!

156

kg

преди 12 години

Сега ще падне едно голямо крадене на европейските пари...пък я направят два-три блока някъде,я не.Иначе на *** къща не му трябва,той ще разпродаде всичко в нея.Но нали трябва да се "усвояват "европарите от някои... наши хора де.

155

дебат

преди 12 години

"Предаваме пряко дебат от *** европарлама, извинява се - европарламент:- Слушай ко бе *** я не ми се репчи.- Кой е *** бе ***?На се ли виждаш колко си черна?- ***.- Ти си *** бе.- УууТова беше пряко включване от важият дебат, сега новините на кратко..."

154

ева

преди 12 години

Каква е тая скапана държава за българите тлъсти ипотечни кредити няма кой да им направи безплатни жилища ,като на тея мързеливци. Това си е чиста дискриминация,плащаме си всичко,а те нищо.Няма ли кой от това скапано правителство да се осъзнае нали им направиха блокчета в пловдив ,а те ги разрушиха и на конюшни ги направиха. Позор за управляващите

153

Анонимен

преди 12 години

И ще ми говорите че СССР е било диктатура а ЕС е деморкация и просперитет ....Ще се молите за бов Бай Тошо но ще сте роби и вие и децата ви и внуците ви. ако изобщо имате възможност да ги отгледате....***, това заслужавате след като се предавате един друг.

152

Манго Джери

преди 12 години

Да благодарим на нашия спасител другаря-капиталист Сорос.

151

де юре и де факто

преди 12 години

Многоуважаемия от всички нас ЕС, защо например не си назначи само РОМИ, като персонал в офисите - преводачииии, системни, ПиАр-и, шофьори, логистика, кетъринг.........Да им дадат работа на хората, бе! ;)То така се прави интеграция..Освен това - доразвивам идеята от един коментар - Всеки евродепутат, комисал и т.н, както и в отделните държави - депутати и министри-зАДЪЛЖИТЕЛНО да си осиновят по 1 ромче!Ех че веселбааааа:)! Ех че интеграцияяяя:)Да изкарат така - с ромски персонал един мандат;)

150

НФБ

преди 12 години

тук май ще стане косовския сценарий....те ще искат ние ще даваме за да ги ,,интегрираме,,... а накрая сърбите духаха супата защото другите станаха мнозинство! И ние ще духаме супата с тези управляващи!

149

Анонимен

преди 12 години

по примера на развитите демокрации и в нашта държавица вече или трябва да си ***, или ***, за да ти обърнат внимание

148

Перо

преди 12 години

Май да построим повечко затвори викам. Така и така половината животна *** там минава! Добре ми звучи: Нов затвор за 1500 *** откри днес премиера...

147

Анонимен

преди 12 години

Ето затова не е хубаво да сме република (Левски се е лъгал).Защото ако сега бяхме монархия и ни управляваше примерно Цар Борис, знаете ли кога щеше да разреши да си правят гаргара с България?Нито *** щеше да остане по тези земи.

146

ЕС

преди 12 години

Европата дава мило и драго ,само и само ---------*** да си стоят в Бг .......!Да му мислят българите ....!

145

Да го направим!

преди 12 години

На следващото преброяване всички да се пишем ***! Какъв живот ще е! Никаква работа, никакви задължения, лежиш си до Айшето в новия апартамент, децата ти просят и носят пари, а отвън чукат хамериканският посланик с Хиларито да видят дали нямаш нужда от още интеграция.

144

Анализатор

преди 12 години

Има един закон и той се нарича Конституция на РБългария , чл.6 от него казва всички са равни пред закона и никой не може да бъде ограничаван от него на народностен и етнически принцип. На какво основание ромите ще получават безплатно и безвъзмездно жилища, а бедните и бези имотни българи, арменци и др . народности в РБългария не могат да вземат такива апратаменти . С построяването и раздаването им на ромите безвъзмездно май се извършва дискриминация на народностен и етнически принцип . Защо тези

143

БРАВО

преди 12 години

БРАВО 15000000 НА 850 СОЦИАЛНО СЛАБИ.АМИ ТО ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА БЕДСТВА И Е СОЦИАЛНО СЛАБ.А ТЕ НА *** ТА ДА СИ ГЛЕДАТ КОНЕТЕ ВЪТРЕ.ЩО ЗА *** СА ТИЯ КОИТО ВЗИМАТ ПОЗОБНИ РЕШЕНИЕ.А ДА ВИДИМЕ СЛЕД ГОДИНА КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ТЕЗИ ЖИЛИЩА

142

Ivan Grozni

преди 12 години

Така сие закостенял ни мантлитета - искмае спазване на законите и кешовица и къщи да се дават срещу работа... ама така изостанли сме.. в Евопра имат вече сериозен стаж в изхранване на араби и африканци и целите им семейства и челяд които вървят антураж... даже енда норвежска интелктулка каза че жени са си виновни,ч е ги изнасилват мюсулманите имигранти, щото ходели провокативно облечени и не се съобразявали, че са в мултикутурна среда...(гугле Unni Wikan)