86

Анонимен

преди 12 години

"Туризъм, услуги, инфраструктура и земеделие са областите..."БРАВО!!Така изглеждат страните от ТРЕТИЯТ СВЯТ!Но ВСЕКИ народ си заслужава ТИКВИТЕ!

85

Анонимен

преди 12 години

Бойке, тичай бърже за вазелина, че тоя до тебе как ти се е наточил малииииииии...!!!

84

Криско

преди 12 години

@Дядо ПетърСтига дрънка глупости бе, стига с вашите селски несгоди и мизерия. Който е учил - работи, не само стига до морето, ами и по няколко пъти на година, че и в Гърция. Аз не съм мутра, но и аз искам да имам път, по който да правя бизнес и после да ходя до бардаците за по питие. Е до тука ми дойде от ревльовци без 5 пари в джоба - ми учете, работете - кой ви е длъжен да ви храни? Кой? Освен вие самите!

83

Дядо Петър

преди 12 години

Крайно време беше.Сега на руските мутри, които завладяха северното ни крайбрежие, е трудно да прескачат до бардаците на Слънчев бряг за по едно питие.А ОТ ТОВА, ЧЕ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ НЯМАТ ПАРИ ДОРИ ДА СТИГНАТ ДО МОРЕТО, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА.Защото те са само ЕЛЕКТОРАТ. И главите им служат само ЗА ДА НОСЯТ ШАПКИТЕ СИ ОТГОРЕ.

82

She's

преди 12 години

A MOJE I DA NE STROI! *** !!!

81

Хаха

преди 12 години

Тея правиха макет на Триполи в пустинята, сега имат макет на Багдат. Да не стане така, че да правят макет на София и на Черноморието, пак в пустенята. Иначе правят каквото Вашингтон им подсвирне..........ха-ха-ха...................

80

fcker

преди 12 години

И аз имам интерес към междукрачието на Адриана Лима, ама никога няма да го осъществя. Същото и с интереса на Катар към български проекти или бизнес начинания..

79

Томас

преди 12 години

31Кой ти даде право да убиваш "нехристияните"???

78

суджук ал британ

преди 12 години

машала аферим

77

Томас

преди 12 години

не ни ги пробутвайте тия!! - тия въобще не трябва да стъпват тук - достатъчно дерете народа с данъци, такси, винетки и какви ли не други поводи - по-малко крадете и направете магистралата!

76

Неделя

преди 12 години

Аман от тоя и неговата епична магистрала. То Българите измряхме от глад - кой ще пътува по тия пътища?

75

гробарина

преди 12 години

Катарците много обичат да даряват пари постоянно се натискат някъде и не могат да ги спрат абе Боко къде са ти парите от винетки, данъци, такси и други глоби.

74

Анонимен

преди 12 години

БВП на глава от населението в Катар е 88 221 долара и би трябвало да нарасне до 111 963 долара до 2016 г.Да си богат е право, което получаваш по рождение в Катар. Електричеството, водата и здравеопасването са безплатни, правителството разпраща чекове за пенсии, а заеми могат да се получават при ниски лихви.Алкохолът е незаконен в Катар, където 74% са мюсюлмани, но човек може да си купува в определени хотели, ако има разрешително. В Катар е незаконно да се внасят свинско месо, наркотици и порнографски материали.Световното първенство по футбол през 2022 г. ще се проведе в Катар. Страната очаква да похарчи 65 млрд. долара по подготовката си за турнира, в това число за построяването на климатизирани нови стадиони.Хомосексуалността е незаконна в Катар.След Русия Катар е втората страна в света по запаси на природен газ според местни данни страната разполага с 900 трилиона куб. м природен газ.

73

Muncho

преди 12 години

До 87: Да са бели, колко да са бели ? Колкото да висят в прахта по джапанки и наметнати с чаршаф.

72

Анонимен

преди 12 години

Колко ли сме закъсали за да ходи Тиквата да целува ръка на ***......??МНОоооооооооГО!Скоро ще разберете!

71

Анонимен

преди 12 години

Не прекаляваме ли малко с тези магистрали?Хората измислиха железопътния транспорт преди 200 години.По евтин е, по-екологичен а и броя на катастрофите е далеч по-малък.Говори се че в недалечно бъдеще за транспорт на къси и средни разстояния ще се ползват дирижабли- безкрайно евтини лесни за обслужване могат да кацат навсякъде.Много може да се направи в тази насока.Защо винаги трябва да са араби...?!То не беше мазнене на оная *** Кадафи не беше чудо.НАТО ги гони да ги тепа ББ ги братосва..

70

Анонимен

преди 12 години

Браво......все пак се старае ББ

69

Muncho

преди 12 години

*** *** държава сме. Само с катарци, либийци, сирийци, ливанци, афганистанци и тем подобни *** се побратимяваме. Толкова ли няма една бяла държава, с нея да се побратимяваме, ***.

68

Вагнер

преди 12 години

Пак вият кумундурите бре.У!Ваш'та маййййййййййй

67

anonimen

преди 12 години

toi edin dryg 6eix 6te6e da stroi pista,za formula 1 ama ,mai go izmamixa tva e drugata riba