61

Анонимен

преди 12 години

Където има революция отзаде са САЩ , чудно как диктатора Кадафи не можа да се разправи със шепа бунтовници, а ?

60

ТPE3BEH

преди 12 години

Направо като чета глупостите на червените русофилчета в форума ми идва да повърна...Ето каква е разликата между САЩ и Русия. Две страни жертви на арабската пролет - Египет и Сирия. Въпреки, че Египет беше силен съюзник на САЩ и не закачаха Израел, последните не подкрепиха избиването на народа, само и само да остане удобния за тях лидер на страната. Но в Сирия и специално - отношението на Русия е направо чудовищно. Щом и Арабската лига се обърнаха срещу асад, смятайте какво става там...

59

52 до: Мазния

преди 12 години

Е, как какво... Кадафи си нямаше Дянков и Световната Банка не можа да си пробута всичките лайнарии на никого, а с подкрепата на Африканския Фонд и милиардите там от петрола, който те си продаваха много трудно можеше някой да им стъпи на врата и да им обяснпва, че трябва да живеят на кредит и да са благодарни на кръвопийците, че им изсмукват освен благата и живота. Промениха, към по-лошо - убиха кадафи използвайки невежия народ! Африка си остава на тъмно - тва е, нема за вас вода, ток интернет..

58

Анонимен

преди 12 години

До 64 отговарям ти веднага в Босна и Херцеговина и в Хърватска умряха 250 000 преди да се намеси САЩ , а в Косово НАТО спря геноцид, който щеше да запали Балканите.

57

Анонимен

преди 12 години

ДО 60 Ти като че ,ли сега се връщаш от там и знаеш точно как седят нещата ?!?!?!Промити мозаци като теб немогат да дават адекватно мнение !!! Наистина ли мислиш че,САЩ не са замесени ????Или ей така от нищото се пръкват РЕВОЛЮЦИИТЕ !!!!!!!

56

Анонимен

преди 12 години

До 65 ясен си ми като бял ден , само защо свързвате винаги псевдородолюбието си с привързаността си към Русия.

55

Анонимен

преди 12 години

тия дето *** срещу Русия и властта в Сирия са юдеизирани хазарчета криещи си чифутското потекло зад български имена

54

До 59

преди 12 години

Трябваше да ги изкарат наистина. Да се научите малко на ред и дисциплина.

53

Анонимен

преди 12 години

до 60 **8 ей загрижения защо не питаш колко хора умряха в Ирак,Либия ,Сърбия, Афганистан от воините на *** американски-циониски ***

52

до 60

преди 12 години

по същата причина, поради която янките продават оръжие, което сее смърт.

51

tosh

преди 12 години

евала 61 номер. точно това си го набиите в главите.

50

!!!

преди 12 години

Бивш служител в редиците на Федералното бюро за разследване е, че САЩ и силите на НАТО са кацали извън Сирия и обучение на бунтовници за сваляне на режима на президента Башар ал-Асад.Свидетелите Сибел Едмъндс, бивш преводач с ФБР, писа през уикенда, че американските войници са сред войските на НАТО, които са мистериозно и изведнъж се приземи на Йордания и сирийската граница. Според нея няколко източника в международен план са потвърдили новината, въпреки че американските медии са инструктирани, временно да се цензурират от отчитане на новината.

49

Един Гет

преди 12 години

Незнам чудно ми е братя как е възможно да има такива чудовища в човешки кожи като руснаците..?Продавайки оръжие и сеейки смърт бъдете сигурни че рано или късно ще пожънат същото..Колко хора трябва да умрат в Сирия за да се намеси светът и ги спаси от тоя узурпатор Асад..???Тия наглите руснаци за непобедими ли се мислят или искат да воюват срещу целия свят..???До кога животите на невинните хора ще зависят от подобни чудовища..

48

Анонимен

преди 12 години

ДО 53 ако Петър Младенов беше накарал Добри Джуров да докара танковете в София и те не бяха се подчинили ти оъ кои щеше да бъдеш а

47

муспи

преди 12 години

Ако нещо избие ***, неизвестен на науката вирус, не само че в сирия ще спре данданията, но и в България ще изчезнат джамиите и полека лека и ***. Ще се появи и първото българско правителство.

46

rusofil

преди 12 години

edin den sibirskata me4ka chte bide sma4kana ot yudeiskiya lif .

45

Анонимен

преди 12 години

`*** СЕДЕРАСИ ,НЕЩО ВИ СЕ ОБЪРКА РАБОТАТА ,САЩ И ЕС ФАЛИРАХА ,РУСИЯ И КИТАЙ,ИНДИЯ И БРАЗИЛИЯ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ХОРА КОИТО ВИ РАЗБРАХА ЩО ЗА *** СТЕ И НЕ ВИ ПУСКАТ АВАНТА ,ХОРАТА ПО ЦЕЛ СВЯТ ВЕЧЕ ВИ НЕНАВИЖДАТ, ИРАН Е ЯДРЕНА СИЛА ,В СИРИЯ ИМА РУСКА БАЗА И РУСИЯ И ДАВА МОДЕРНО ОРЪЖИЕ И ФИЛМА ВИ ТАМ НЯМА ДА МИНЕ СЛЕД РЕЖИСИРАНИТЕ АРАБСКИ РЕВОЛЮЦИИ ОТ ВАС В ЕГИПЕТ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ МИРА С ИЗРЕЛ ,НЕЩО ПРИМКАТА СЕРИОЗНО СЕ ЗАТЯГА ОКОЛО ВРАТЛЕТО НА ЦИОН

44

Анонимен

преди 12 години

До 47 точно за това став въпрос за руската военна база , за това руснаците подкрепят Асад, но имаше далеч повече руски вонни бази в ГДР , ПОлша , Чехословакия , а сега ги няма

43

димитър

преди 12 години

Руснаците отново демонстрират политика от типа "слон в стъкларски магазин".До месец-два асад ще падне и мъдрата руска политика ще доведе до пълното прогонвоне на руснаците от Сирия.

42

до 34

преди 12 години

тука обаче яко се самозатапи. хем ги защитаваш и се мяташ на амбразурата, хем обаче сам си признаваш, че са дезертьори. Еми като са дезертьори ще си носят последствията. Само за справка ще ти припомня една случка от любимата ти Хамерика. Когато Мохамед Али отказва да влезе в армията на САЩ и да бъде изпратен във Виетнам, му щракват белезниците. И са щели да го вкарат в затвора. Това е дезертьорство.