646

Анонимен

преди 12 години

Аве 675 недей говори наизуст ве....уж честни избори *** малко като ГЕРБ, с помоща на разни кафеви ризи....аре сега не сме чавдарчета

645

до 666

преди 12 години

Забравил си само да споменеш,че Сталин е искал да преметне Хитлер,като го удари ненадейно,не случайно е преместил военните си заводи от другата страна на Урал,но Хитлер разбира и го напада.

644

М21 до674

преди 12 години

Ти сериозно ли го мислиш това!?!Ами виж една Австрия , където не е имало социализъм, какъв стандарт има сега!Тоя разпад, който е в момента е следствие на комунистическата власт и краха на опита да си изгради комунизЪма!Опитай се да вденеш причинноследственоана връзка!Ако можеш!

643

до 662

преди 12 години

По всички по-важни въпроси трябва да има референдум. Това е смисълът на Демокрацията. Проблемът е как да не се манипулират резултатите. А хората постепенно ще разберат, че чрез референдума и тяхното мнение е от значение. Но ние сме майстори по измамите и винаги опорочаваме всичко. Потвърдиха го и резултатите от последните избори. Дано до след 2 години някой измисли система за по-добър контрол при отчитането им.

642

Анонимен

преди 12 години

Състоянието на държавата ни в момента, напълно отговаря на въпроса - какво е Русия за нас.

641

670

преди 12 години

Потвърждавам. Винаги сме били трън в очите на ГОЛЕМИТЕ СИЛИ, особено на Чърчил и донякъде на Франция.

640

до 666

преди 12 години

Диктатора Хитлер е станал такъв чрез спечелване на редовни избори!Диктатора сталин е станал такъв след кървава гражданска война!!Защо ли ми се струва, че различна ще да е била диктатурата в СССР и в Германия?

639

до европеец

преди 12 години

добре че беше Русия и социализма!!!! Иначе тоя разпад който е в момента, да е започнал още 1944година! До къде щяхме да сме сега? Може би нямаше да ни има. Както не съм сигурен, че ще ни има след 30-40 години! Е, територията ще се обитава от *** и ***, но дали държавата България ще съществува - не е хич сигурно!

638

UK

преди 12 години

Панчо, незнам кой те е надъхал с тези глупости. Ако за тебе са роднини то за мене никога не са били и няма да бъдат. През всичките тези години на върла пропаганда се използваха какви ли не методи и и измислени факти че имаме нещо общо с тях. Изобщо нищо подобно.

637

ИСТОРИК

преди 12 години

световната история ясно доказва,че когато малките народи са били подчинявани със сила от ЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ, ТЕЗИ МАЛКИ НАРОДИ СА СЕ ЦИВИЛИЗОВАЛИ ОТ КУЛТУРАТА НА ЗАВОЕВАТЕЛЯ. КОГАТО РУСИЯ НИ ОСВОБОЖДАВА ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, РУСИЯ Е БИЛА ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА С БОГАТА КУЛТУРА. когато СССР ни превзема 1944г., това е една страна ,в която ИНТЕЛИГЕНТ е било *** дума, а всички умни глави са били вкарани в ГУЛАГ като РОБИ. ТОЗИ ЗАВОЕВАТЕЛ УВРЕДИ БЪЛГАРИЯ С ЧЕРВЕНАТА ЧУМА,ЗАРАДИ КОЯТО И СЕГА СМЕ ЗЛЕ

636

Анонимен

преди 12 години

DO 648 ABE E-EI TUR4IN LI SI RUSNAK L I SI KAKAV SI NE ZNAM AMA.......BALGARIA SA6TESTVUVA POVE4E OT 1300 GODINI I 6TE SA6TESTVUVA.....TOVA E NA6ATA HRALUPA....TVOIATA DAZE NE ZNAM KADE E I NE ME INTERESUVA....ZA TOLKOVA GODINI SIGURNO NE6TO E ZAVISILO OT NAS.....I KATO SI VAV NA6TA HRALUPA NE BADI NAGAL 6TOTO 6TE IMA SIKI6....IASNO LI E GIOTVEREN....

635

До 666

преди 12 години

Можеш също така да им съобщиш, че Англия и Америка също не са били във възторг на балканите да има силна държава като една голема България на 2-3 морета. *** можеш ли да им го налееш в кухарниците....то да е друго....Малки и слаби ОК може да сме си колкото искаме "независими" *** големи ....аааааа я да ва делнем между Гърция, Турция, Румъния и да напрайм Македония

634

Цун Кай Хея

преди 12 години

Струва ми се , че скоро Китай ще "покани" Русия за Китайска провинция!

633

Европеец

преди 12 години

Само някой необразован селски чалгар може да си помисли че България трябва да се съюзява отново с руснаците. След толкова години руско робство което върна страната в камената ера само това остана, да им лижим червените подметки отново.

632

GB

преди 12 години

Русия ни иска в Евразийския съюз. Благодарим за поканата! Може, но след като там влезе първо Финландия.

631

Анонимен

преди 12 години

Тук никой не е учил история или ако е учил е чел булевардна литература от посткомунизма.Сталин и Хитлер са били съюзници, играли са шах и са си разменяли подаръци. Мълчаливото споразумение между тях е било да си поделят Европа и Азия и никой да не вмешателства в имперската политика на другия. Ние сме били естествен съюзник на Германия. Нападението над СССР е било коварно, Хитлер е подценил сибирският студ и водката. Но тва е било война между диктатори, със заложник Европа.

630

Анонимен

преди 12 години

Мдам 662 много е радостно, че от по-доле изказалите се абсолютно нищо не зависи

629

няма ли кой

преди 12 години

Няма ли кой да му каже на Путин, че към когото сме се присламчили все е духал супата?

628

ppancho

преди 12 години

до UK-е а втория по големина контигент от *** са българките.Това кефи ли те.Не вярвам да си някой граф-не се извъртай от роднините си.Това са хората,които ще те подкрепят в тежък момент.Не е задължително да са професори и полковници.Велкият Руски народ е казал:Затвор и просешка тояга всекиму прлиягат.Това ни е родата на нас...лоши,хубави това са братовчедите-рашъните ,както викате вие в ЮК.

627

до 646

преди 12 години

в никакъв случай не трябва да се допуска референдум. Не само по тоя въпрос, а и за каквото и да е! Тоя народ наскоро избра тиквата и подопечните му гномове, с което показа понижената си способност за мислене.