107

до обективния

преди 12 години

Да само, че обективно погледнато Китай вече смачка САЩ икономически, а Русия ще ги смачка на война всеки път, когато си пожелае.

106

на 21

преди 12 години

чичо ми е работил в либия 99-та година за 1 година се е върнал с 10 хиляди долара правете си сметка сега какви са били заплатите защо трябваше да ги спаяват от кадафи немога да разбера

105

Ър

преди 12 години

Странно.Нашите сестри са работили в Бенгази. От бенгази започват бунтовете.Мустафа Абдел Джалил (премиер на новата власт) осъжда сестрите на доживотен затвор. После става правосъден министър.Най вероятно заразата идва от нелегално внесена кръв от централна африка. Кой лияе внасял.Що мисе струва че този Сейф ал Ислам имаше пръст в пускането на сестрите.

104

за 105

преди 12 години

Подкрепям...........САЩ затриха СССР ( вечна му памят) без *** пушка...не са решили ,не са го направили пак

103

Смях

преди 12 години

Кадафи ли направи кризата? Искам отговор с да или не. Без омраза. Това ли наистина е най-голеи световен агресор:)))) Някакъв 70 год. африкански ***?

102

обективен

преди 12 години

до 96Русия и Корея с какво са "заплаха" за EU i USA??? елементарно е, когато пожелае САЩ може да превърне дори без война Русия в бунище икономически, така натаковаха СССР- Ът! Принципно, аз съм обективен, друг е въпроса, че не ви отърва истината!

101

Анонимен

преди 12 години

Американците доставиха демокрация и на Сърбия и видяхме колко хубаво им беше на сърбите. Пази боже, САЩ да ти донесе демокрация под формата на бомби. :) Да се почувстваш едно хубаво демократизиран от тази толкова демократична и миролюбива държава - САЩ.

100

лудница

преди 12 години

Не знам за какво е тази злоба и спор. Просто един убиец убива друг. Силните пишат историята.

99

обективен

преди 12 години

и тошо е давал 45 хиляди за ново "семейство", ако са гейове 55 хиляди марки е давал, а за новородено семейство 100 000 000 лева или марки, можело е и у рублях. Абе комунизъм , социализъм пълен хладилник с мезета и шльокавица, егати готиния живот:)))

98

за 95

преди 12 години

Българи - славяни има само в главите на коминтерновците.....ако се разходиш из Москва знаеш ли какво ще направят с тебе руските скинари "славянино" ?

97

за 90

преди 12 години

А не си прав, другаря Путин вчера се върна от Пекин и каза, че китайците са му обещали да не закачат Русия докато той е послушен и изпълнителен.

96

Атанас

преди 12 години

ха ха жълтурковците има още хляб да ядат докато се справят със сибирската мечка,явно си верно некое заблудено пуберче

95

Хектор

преди 12 години

Варвари.............................................Боже господи,нека ги настигне каквото са сторили

94

за 91

преди 12 години

*** си ти .... изобщо история учил ли си? Русия и Турция са най- големите ни врагове........знаеш ли колко път сме воювали с руснаците за последните 120 години ?

93

до 88

преди 12 години

Не си обективен. Има зони, в които САЩ и НАТО ги е страх да припарят. Например Русия и Северна Корея. САЩ ще си напълнят гащите от страх ако влезнат там.

92

до 86

преди 12 години

Българин съм, момче. Ти като си *** на Обама, плащай си кредита и лапай американския. Преди всичко съм славянин и ако се огледаш през прозорец, Обама нищо не ти е дал, скъпи.

91

я

преди 12 години

е па уляха се с тая демокрация

90

Анонимен

преди 12 години

Не се карайте! Едните викат: гадни комунисти, на другите пък врагът им е Америка, защитават арабите. Истината е, че в политиката няма приятели, има интереси. Да се научим да милеем за собствения си народ и държава, и за красивата ни земя, защото даже и лоши да сме, не сме най-лошите- не сме жестоки и сме гостоприемни (което е рядкост), и не мразим всички. А нас никой не ни обича и никой друг няма да ни пожали. ;)а с кадафчо и семейството му, нещата приключиха днес.

89

за 89

преди 12 години

А в Чикаго има поне 500 000 българи и никой не ще да се връща....

88

за 87

преди 12 години

Какъв враг е русията.....Китай ще им вземе Сибир скоро и ще си стопи до Московска губерния