38

До 26

преди 12 години

Ти скоро ходил ли си в Кърджали?! Знаеш ли, че там масово се говори на турски?! А за тютюна кажи му да се обърне към коалицията ГЕРБ-ДПС. ГЕРБ продаде Булгартабак на ДПС. Затова нямаше никакви протести.

37

СерГЕЙ

преди 12 години

Няма по-голяма тиква от Тиквата с главно "Т".

36

Антигерб

преди 12 години

Абе тоя *** Странджата от коя лудница е избягал.

35

Бойко Борисов

преди 12 години

СерГЕЙ е по голяма тиква от мен

34

Яко

преди 12 години

Фидосова е св-ня!!!Св-ня може да се тълкува и като "***", и като "светиня".Изборът е ваш...

33

Веселина

преди 12 години

Хахаха, така, така! Пък дори, Странджа, това да е последното, което ще направиш в живота си хахахаха :-) Тя е монументална като жената до входа на Селскостопанската изложба в Москва хахахаха, ох, ох...

32

хаха

преди 12 години

Гледате л идокъде се докараха Гърбавите,да агитират и децата.А още по лошото е,че в момента тия от БСП са прави.Направите си сметка,щом вече БСП говорят истини,колко е трагично положението.Иначе Фидосова съм си я запазил още преди време,никой да не ми я закача!Такива жени са рядкост,къде и да барнеш,все е ци*а.

31

до 26

преди 12 години

нямам полза да лъжа а това го знаят и врабчетата.тодор живков и тоталитаризма се върнаха в българия.

30

Анонимен

преди 12 години

Много е добре да се разискват въпроси за ключодържатели, за тортички с надписи, за лентички, за какво ли не. Важно е да не се говори как да бъдат решени проблемите на хората. И явно от тоя диалог имат полза и управници и опозиция. Сега ще изберем президент, без да ни е казал как ще ни лъже пет години. Просто без да обещае нищо. Има стабилни депутати, но кой знае защо за лице се ползват тия които лаят, вият и грухкат...

29

darcas_real

преди 12 години

Манолова й отговори: "Когато срещу теб лае куче, няма никакъв избор, освен да застанеш на четири крака и да му отговориш със същото "Майчее, кога ще застанеш на четири крака - целия форум тука чака:))))

28

!!!

преди 12 години

Станишев е най-голямата мутра и най-голямата тиква

27

darcas_real

преди 12 години

*** лае по свинята.........

26

Анонимен

преди 12 години

Манолова лае, Фидосова грухти...Иначе - това е поредният, поне 5 или 6 скандал с политическа агитация НА МАЛКИ ДЕЦА. Обществото наистина ли не осъзнава колко сериозно е това. Явно за да продъжава и да се повтаря властимащите не считат, че е неморално. Не ни ли притеснява това, да атакуващ от онфантилна възраст лесно зависими деца при положение, че демокрацията изисква граждани над 18 г. именно с цел по-малка лабилност. Не е ли извратено и не са ли извратени тези, които го практикуват...съзнателно. МЕРБ - мутри за евр. развитие на България, където интересът е над морала и закона и с практики, които ги няма другаде в Европа.

25

Депутат

преди 12 години

Купуването и продаването на гласове е /НЕДОКАЗУЕМО/ престъпление! Такива закони приемаме ние в парламента!

24

do 18

преди 12 години

Лъжеш и сам не си вярваш ;)На моя позната на колегата на чичо му брат му решил да сади тютюн в Кърджали, и му казали, че ако не си смени името на Хюсеин и не стане член на БСП, не може да гледа тютюн.

23

Анонимен

преди 12 години

Добре, де, като е от ГЕРБ, защо раздава червени мечета? Има нещо гнило тука...

22

До 6

преди 12 години

Защо въпреки законовото изискване за деполицитазия на МВР, във вторник се оказа, че полицията провежда специализирани операции за охрана на предизборните мероприятия на управляващата партия ГЕРБ?

21

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Веселино,аз бих понесъл тая титанка на парламентаризма на ръце,ти с пудовка ме плашиш,за вождовете си сме готови на всичко

20

бай Иван

преди 12 години

децата ключодържатели не ядат! дайте им банички с лика на мая манолова!

19

.

преди 12 години

MAQ SI E MAQ A FIDETO TOPKA LOI NA NAROD MU SE PODGADI OT LOITA I ZA TOVA SBOGOM GARBUSHKOVTCI