633

за 641

преди 12 години

ако протестираха срещу крадците щяха да са на позитано, а не срещу ***

632

Анонимен

преди 12 години

639 - Тъй, тъй! Хората наистина протестират срещу крадците, както си отбелязал!

631

за 638

преди 12 години

Не, но съм имал късмета да работя с ***.......като комсомолец навремето по бригадите

630

за 633

преди 12 години

Айде на бас ,че хамстера ще цъфне уж случайно на "гражданските протести".......... ако протестирахте срещу крадците дето ни управляваха 20 години ,както срещу циганит ещяхме да сме страна -мечта,

629

rumen221

преди 12 години

634-ти,- Плевнелиев, ти ли си...?

628

Анонимен

преди 12 години

636 - Я вземи се уточни на кого пишеш:)) И на този, на когото пишеш, проследи на кого отговаря и какво:))))

627

за 631

преди 12 години

*** си като кирка :)) откъде Боко е намерил милиардите ? Сигурно ги е конфискувал от червените милиардери и мултимилионери........

626

Анонимен

преди 12 години

Aбе , човече , като имаш големи претенции и то за държавен глава, научи се да се държиш като такъв. Не ме карай да се срамувам заради теб, още преди да си станал президент. Отказвай се, най-добре! На такъв висок пост не можеш да се криеш зад 30-40 км. магистрали и кухи фрази от времето на социалистическия реализъм.

625

за 630

преди 12 години

Руменчоо, идеалист си падаш.........кой ще вземе на работа *** - има расови предрасъдъци, пък и те самите не са стока

624

123

преди 12 години

Национален Протест срещу безобразията в БългарияИскам да Уведомим всички: Протестите в София утре започват в 10:00 часа с този на ВМРО, в 14:00 започва на БНС и други Хора и в 19:00 часа този на Гражданите, няма значение кой кога ще иде на Протест!!! Важното е всеки да казва че Протестите са Граждански и да не се Политизира!!! От 10:00 до 22:00 часа има Подадени Уведомления - това означава, че Протестите са законни, ако някой бъде Бит да... търси съдействието на Медиите !!!Разпостранете!

623

Анонимен

преди 12 години

629 - Вярно е! Само Боко го прави:) Сега пенсионерите са притеснени Боко да не спре финансирането на българската държавата, че ще фалира като Гърция:))) Вчера Боко е превел и няколко милиарда като спасителен пакет за САЩ:))))

622

Умерен

преди 12 години

*** въпрос не може да бъде решен от един човек или от една страна. Подобна е ситуацията и в Чехия,Румъния, Русия. Интеграцията пропадна, време е за отделна *** държава, по примера на Израел.

621

rumen221

преди 12 години

Приятели,Националния ни интерес е ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Но днес сме принудени да се борим за ЖИВОТА СИ, защото в последните 20г., *** НАГЛОСТ Е БЕЗКРАЙНА, а в Катуница видяхме само поредното *** слово на омразата, прераснало в ПОРЕДНОТО умишлено убийство на българин, от *** етническа омраза!!! За интеграция/ОЧОВЕЧАВАНЕ на *** е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО:1. "Социално подпомагане за отглеждане на дете", да се плащат само за първите три деца и до три години - 90% от заплатата, но не повече от средната... ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА!2. От четири до седем, трябва да се плащат "Средства за социална интеграция", за всички деца посещаващи детски ясли и градини. Пари "на ръка" - само при доказана невъзможност децата да ги посещават. ТОВА Е ИНТЕГРАЦИОННА ПОЛИТИКА!!3. От седем години, до завършване на средно образование (безплатно по Конституция) да се плащат "Средства за образоване", които се плащат само при посещаване на училище...! ТОВА Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА!!!4. Особено важно е Основанието за "Отказ от социална помощ". То следва да е безкомпромисно при "Отказ от заемане на предложено работно място"...ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО!5. Всички общини Трябва да регистрират фирми за "Облагородяване на общината", където с полагането на нискотехнологичен труд, необразованите безработните граждани, да си изкарват прехраната...!!!- Неграмотен се ограмотява за 6 месеца. При отказ без помощи и на трудовата борса...- За 3 месеца се взема професия... При отказ без помощи и на трудовата борса...- Имащия квалификация, но отказал работа - на трудовата борса... и на Жизнен минимум, от 65 до 135 лева..., защото 65лв. е гарантирания от държавата минимум, а 136 лева е минималната пенсия за честно положен труд И ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО!!!6. За нерегистриран на борсата никакви помощи...!!! - СПРАВЕДЛИВО Е!!!Ето това е комплексна, образователна и демократична социална ПОЛИТИКА....!!!- Дянков, Плевнелиев, ПРОСТО е да се направи, но с ПОБОИЩА НАД ТИЙНЕДЖЪРИ не става, трябва и

620

Пояснител

преди 12 години

Президента не лови престъпници и не увеличава пенсии и заплати....глупаците вярващи в това са неминуемо електорат на столетницата, само те са толкова *** :))

619

Анонимен

преди 12 години

"Той добави, че единствените, които са го питали за размириците в Катуница, били медиите"Че кой друг да те пита бе другаря кандидат-президент. Да не си ми съсед и да те виждам всеки ден. Ти си от "елита" ние простосмъртните (лошию мат'рял) нямаме достъп до теб. Затова медиите ни информират за вашите (на "качествения" мат'рял) постъпки. И ето сега ни информираха колко арогантен и беззаинтересован си към събитията в България.

618

за 623

преди 12 години

Тоз измислен президент къде беше 10 години...........освен по тежки софри и лов. На комуназите все завери им се привиждат :))

617

Анонимен

преди 12 години

РОСЕН ШУШУМИНГЕРОВ ПЛЕВНЯКРАДЛИЕВ

616

за 624

преди 12 години

Много сполучлив ник имаш...сам ли го избра или така ти казват :))

615

buDALA

преди 12 години

Искат да ти стиснат гръклянчето

614

20.09.2011

преди 12 години

"В страната назрява ситуация, близка до революционната", каза в Сливен президентът Георги Първанов. Според Първанов все повече се налага аналогията с 2001 година, когато нещата се променили изведнъж и неочаквано за мнозина, както би могло да се случи и сега. Това доказвали и социологическите проучвания.