444

jena

преди 12 години

Виждам, че след като е предупреден от полицията, много се е стреснал, направо е започнал да заеква от страх... и към "многоуважаваните" медии - докога ще наричате този мазен *** цар...

443

Анонимен

преди 12 години

Бойко, ти си страхливец и предател на българския род.

442

Анонимен

преди 12 години

Нееее, не сте го задържали! Приет по спешност в Университетката Болница в Пловдив!!! И той се разболя горкия......

441

оП до 146

преди 12 години

По виновни са тези,които са му позволявали да ни трови! Пазен е от управляващите в последните години!

440

Анонимен

преди 12 години

***, заблуждават ви разни провокатори! Българите не са срещу вас като етнос, а срещу престъпниците сред вас! Както и срещу престъпниците-българи. Единственото правилно решение е И ВИЕ да участвате в борбата срещу самозабравилите се кланове и прослойки от всякакъв вид. Сред вас има интелигентни, образовани хора. Покажете, че наистина се грижите и можете да влияете положително на това малцинство! Да го организирате за труд и достоен живот в общата ни България. Както участват арменци,евреи,турци

439

Гражданин

преди 12 години

Мисля точно като Александър Савов 402. Подкрепям те напълно ! Много правилно казано !

438

Анонимен

преди 12 години

btv.bg/btv-licata/novinite/face/636861954-Mirolyuba_Benatova.htmlЗабележете изречението във втори абзац от визитката на момата - "Интервюирала съм с еднакъв интерес петорен убиец с доживотна присъда; сина на Кадафи; откривателите на СПИН и и противозачатъчното; майки, които са продали децата си ...". Жената с "интерес" интервюира - може би какъв - нездрав, комерсиален или пък безпристрастен, доколото думите "интерес" и "безпристрастен" могат да съжителстват по естествен начин!!!

437

Анонимен

преди 12 години

А Бойко "Велики" жертва доверието на гражданите в българската полиция, за собствена политическа угода, а полицията това и чакаше, за да разкрие еничарската си същност.

436

leonsio

преди 12 години

"Цар Киро пак измами всички и много майсторски подмени шофьора, който смаза Ангел, с друг човек в Турция", каза вчера от болничната стая в Университетска болница Св. Георги Петър Георгиев от Катуница, пише "24 часа".

435

намерих го в Афера

преди 12 години

"Цар Киро пак измами всички и много майсторски подмени шофьора, който смаза Ангел, с друг човек в Турция", каза вчера от болничната стая в Университетска болница Св. Георги Петър Георгиев от Катуница, пише "24 часа". Той е един от 5-имата пострадали в нощта, когато загина 19-годишният Ангел Петров. Според лекари неговото състояние е най-тежко - има луксация на тазобедрена става. Поставена му е екстензия и ще лежи в клиниката по ортопедия 20-ина дни. Петима приятели от селото, дошли на свиждане, са категорични, че заловеният 55-годишен Симеон Йосифов е различен от убиеца. Иначе защо да ходи до Турция, а после да се връща, за да влезе в затвора, обяснява Петър. Логиката е ясна: Киро го е пратил там, върнал е друго лице, което не знае нищо и няма как да го издъни при полицейските разпити. За Петър и приятелите му убийството на Ангел е добре планирано. Ето и доказателството: 3 дни преди инцидента Рашков е застраховал имотите си, поизпразнил е къщите от ценни неща, затова оставиха протестиращите да вилнеят и да палят необезпокоявано, разсъждават младежите. "Чувствам се много добре за човек, ударен от 2 коли - първо от белия бус, а после и от мерцедеса с британска регистрация", каза Георгиев. Той си спомня, че групата недоволни се струпала пред палатите на Рашкови между 21,30-22 ч. Тогава ненадейно от единия край на улицата тръгнали двете коли. Първи вървеше мерцедесът. Като наближи хората, шофьорът се стресна и намали. И белият бус го изпревари. Той ме удари първи. След това тълпата се разпръсна, но потегли и лимузината, която ме халоса, казва момчето, което е XII клас в СОУ Симеон Велики. Освен травмата на крака сериозно е охлузено и лицето му. Няма да ми правят пластична операция, докторите ми дадоха мехлеми и казаха, че ще мине, добави Петър. Раните по лицето станали повод за закачки - преди ден приятели от Катуница му донесли книгата Терминатор, защото прилича на него във физиономията. Прави са, нали, усмихва се момчето и слага корицата до лицето си. Ще има временно стихване, за да си тръгнат полицаи и жандармерия. Катуница няма да се успокои, докато Киро не се изсели с цялата си фамилия, казват от компанията му.

434

Анонимен

преди 12 години

Браво на 433! Искам да се потърси отговорност на Менда Стоянова и Бойко Борисов за направените от тях проверки на Кирил Рашков за периодите, които са били шеф на НАП-Пловдиов и съответно гл.секретар на МВР, или за липсата на такива проверки!

433

Анонимен

преди 12 години

Българските полицаите се оказаха съвременните ЕНИЧАРИ.

432

до 426

преди 12 години

Ами ако преди 5г. или 8 г. го бяха вкарали и други такива като него,а??Ама те Станишковци Гоцковци,Симеончовци бяха заети с друго!!А сети се сам с какво,ако имаш нещо в главата си!

431

моника

преди 12 години

Мили политици, не разбрахте ли, че българите не правят протести срещу ***?че българите не ги искат *** и под ножа? Естествено, че има такива единици.Мисля, че във всяка страна си има крайни "нацистки идеолози". Не ни изкарвайте някакъв прецедент и изверги! Хората протестират срещу вас. Поне малко по-интелигентните хора, които не са за едната ракия и шопска салата! И които чакат с мъка на сърцето момента, в който ще си изпратят децата на летището! Ние сме си виновни, че ви търпим

430

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са антибългарска партия, подкрепяна от коалиционни партньори като БСП, АТАКА и други такива.

429

Справедлив

преди 12 години

ЗА ТИЯ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ КОЛКОТО НАРОД ИЗТРОВИ С НЕГОВИТЕ МЕТИЛОВИ И СПИРТНИ МЕНТЕТА СИ Е ЗАСЛУЖИЛ 100 ПЪТИ ВЪЖЕНЦЕТО ОКОЛО *** ВРАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

428

Анонимен

преди 12 години

Пролича кой е мил на политиците - този, който им осигурява гласовете на ***. Затова го кътат, затова го пазят. Почетният член на ГЕРБ Кирил Рашков е недосегаем и като утихне народното недоволство, пак ще дерибейства, както преди. Пфу!

427

бг

преди 12 години

за съжаление, проблемът не е ***, а български - *** се възползват от това, че българите са ТОЛЕРАААНТНИ!! това педо-демократите ни го докараха! а псевдодемокрацията винаги води до режим!!!!! точно заради наблюдаваните сега "явления". Ново държавно устройство - стига разни мафиоти са купували гласове и се бройкат "управляващи"!!! дефакто те са избрани с под 15% от суверенът!!! т.е. ТЕ СА НЕЛЕГИТИМНА ВЛАСТ ОТВСЯКЪДЕ!!! да не говорим, че сегашното устройство е с референдум под окупация!!!

426

.......

преди 12 години

Кои беше шеф в НАП Пловдив през 2000-2006 г ,кои беше глав. секретар в Министерството на Великите Работи прз 2001-2005 ????.За тези,които не знаят това са Г-жа Мента Стоянова и г-н Б.Б

425

Деян

преди 12 години

Според мен е в ареста, за да го пазят, не защото ще има страховити последици за него след всичко, което е вършил в последните 20 години. Тъжно е, но сме си *** държава.