50

До 42

преди 13 години

Стига с тоя газ. Тогава Украйна беше тази, която крадеше на поразия и затова руснаците врътнаха кранчето. Затова сега западна европа си е вързала гащите. От вчера газа за там вече тече по северен поток.

49

До38от19

преди 13 години

Не ,няма да ти свърша услуга, особено ако Уьо редовно не плаща.Е , те това е въпросът ! Защо превозвачът е докарал хората като Алма тур не са му платили ? И освен това много добре е знаел ,че няма да му платят , все пак това са 7млн. задължения !Още ли не ти е ясна картинката?

48

Анонимен

преди 13 години

Боже каква драма!!! Какво е виновна България, че две фирми не могат да се разберат? Руснаците както винаги преиграват, решението е просто хората си плащат билетите отново и после съдят фирмата продала им екскурзията за неустойки, държавата България няма нищо общо. А можеше и хотелиерите да платят, за да не пострада имиджа им, 3 полета не са чак толкова скъпи за стотиците хотели по морето. Държавата България няма нищо общо с този спор, това е спор между частни субекти.

47

тикволандия

преди 13 години

ОХРАНИТЕЛ УБИ ДЕТЕТО СИ, СТРЕЛЯ В ЖЕНА СИ И СИ ПРЪСНА ГЛАВАТАПървоначалната версия, по която се работи, е, че той е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции, уточниха от полицията.

46

От Брюксел!

преди 13 години

Цялата работа намирисва ! а и от горе сутринта зам.министърът на МИЕТ Иво Маринов по Нова ТВ като го слушах ме хвана срам-не познаваше дерективите на ЕС!!Мънкаше през цялото време и го беше страх да каже дали българската държава ще си иска парите, платени от нас, за полета осъществен от правителствнентия самолет.Страх го беше да спомене фирмити, за да не го сменят от *** и другата мутренска фирма.

45

Гогол

преди 13 години

Още от времето на Петър Велики , Русия се занимава с други държави и определя кой е виновен и кой не. АЛМА УР защо не са си решили проблема с руска авиокомпания, за да не пълнят гушата на ***?Еми да бяха платили разноските по правителствения самолет, щом са такива отворковци!

44

Анонимен

преди 13 години

На Русия освен съседите й всички останали са й виновни.Но в случая попаднаха в мутренска клопка.Мутробългария не й пука от "величието"на Русия,както на мутрорусия не й пука за България-възстановителния лагер на руските бандити и мошеници.

43

аз

преди 13 години

Между 2те фирми има договори , ако Алма Тур бяха изрядни щяха да заведат дело , ако България Еър бяха изрядни щяха да заведът дело но ... И все пак съм на мнение ,че България Еър трябва да си вземе парите и тогава да превозва туристите . Винаги пострадалия е крайния потребител , това е навсякъде , не само тук !

42

123

преди 13 години

Хубава работа, ама българска!

41

българин

преди 13 години

А бе те Руснаците ни оставиха 2 месеца без газ 2009та година и не помня да са ни платили компенсации, а за 3 анулирани полета вдигат вой до небесата, като им е пукало толкова за туристите да бяха пратили 2 руски самолета да ги приберат, освен това никой не ги е държал насила на летището, за какви заложници говорят? всеки е бил свободен да ходи където си иска или да си купи билет за където си иска, така че мужиците да не се отварят много

40

KUTEV

преди 13 години

NAI DOBRE E DA OSTANAT TUK 4E ELEKTORATA NA BSP IZMRQ I E VE4E NA PRIVAR6VANE.6TOM SA OT RUSIQ ZNA4I SA OT NA6TE.

39

jj

преди 13 години

Повечето от вас си губят времето да се нервират, вместо поне да си представят в една цивилизована държава как биха се случили нещата.Ако бяхме Дания (да не говорим за USA) - за Алма Тур това щеше да е краят. С години нямаше да могат да изплатят обезщетенията на туристите. България Ер щеше да получи огромна глоба - толкова голяма, че да не се чуди следващия път 5-те им милиона ли са важни или да подпишат договор, който да урежда споровете им в съда.А туристите щяха догодина да са на Майорка.

38

миротворец

преди 13 години

Крайно време беше да се разбере, че ситуацията с българския бизнес въобще не е добра, днес гърми туризма , а утре цялата страна! Трябваше да има подпомагане от страна на държавата за частния бизнес, но нали всичко е пералня, никой не се интересува и ако днес е Алма тур, утре може да сме ние!

37

До 19

преди 13 години

Ако аз платя на Ую, за да ти плати той на теб, ще ми извършиш ли услуга ако Ую не ти даде парите...

36

Анонимен

преди 13 години

Трите букви ... *** ... И замириса на море....

35

timi

преди 13 години

durjavata mnogo seriozno triabva a pogledne na nestata i ne samo s tezi firmi a sus cialata ikonomika na bulgariq zastoto vsi4ki bulgarski firmi sa na sustia xal i vsi4ki imat problemi zatova ako se nalaga da se zkriat vsi4kite da se srine ikonomikat i da s eizgradi na novo s 2 ili 3 ri firmi no na a sa na miqsto

34

Анонимен

преди 13 години

takiva falove stavat i v dr. turisti4eski strani, no tam dori gi zapla6vat (pytnizite) sas zatvor i te sa prinudeni da si kupiat novi bileti. razrovete se iz zapadnata presa kolko germanzi, angli4ani, holandzi sa ostavali bez hrana, hotel i polet sledkato turbiuro e bankrotiralo. Rusnazite da se radvat, 4e balgarite ne sa takiva, a ina4e situaziata e nepriatna, osobeno za deza i vazrastni hora. rusnazite da lin4uvat alma tur.

33

Анонимен

преди 13 години

Никой не го интересуват неразбирателствата между тия *** "Алма тур" и "България ЕР", които си позволяват да създават лошо име на България.Сега държавата и другите туристически компании да им поискат милиони обезщетения за накърняване на доброто име и туристическия бизнес у нас, та да вземат да фалират и да се махнат завинаги от туризма.*** измислени "бизнесмени" е крайно време да си получат заслуженият як шут по задниците!

32

Анонимен

преди 13 години

Скъпи руснаци през януари 2009 година 90 000 000 жители на Европа станаха заложници на руската газова политика. Кризата от 2009 не може да бъде оправдана с никакви финансови или каквито и да са други проблеми , а сега пищите за някакви си 900 души.

31

аз

преди 13 години

Ами да ни построят "Белене" без пари , защото хората имат нужда от нея и после да си чакат парите. 7 милиона не са малко пари , трябва да се плащат заплати , или това няма значение . Поважно е алкохолиците да се приберат пък служителите на България Еър да теглет заем за храна . Да стоят тук мизерниците и Алма Тур да им плаща храната и спането !!!