96

кико

преди 13 години

До днес четях и слушах какво ли не за ГЕРБ, но с подкрепата за тоя вече съм убеден на 100% , ЧЕ ГЕРБ Е МАФИОТСКА СТРУКТУРА

95

ВРЕМЕ Е !

преди 13 години

РИБАТА СЕ ОМЕРИСВА В И Н А Г И ОТКЪМ ГЛАВАТА!КОЙ Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА?А КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ ПОД НЕГО?А СЕГА ПОМИСЛЕТЕ...КОИ ЩЕ СА СЛЕД ТЯХ ПО ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ ИЗ СТРАНАТА?ТОВА Е ТОЛКОВА ПРОСТО И ЛОГИЧНО!ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ИЗРИНЕ *** ОТГОРЕ...НАДОЛУ!

94

Анонимен

преди 13 години

ЛечкOFF

93

Анонимен

преди 13 години

У наше разорано село СЛИВЕН си имаме един ***-вретенар,който е силен в кракъта,но слаб в главъта...зове се "*** Лечко - пръдлето"...Само крадне и живее куту цар!

92

ГЕРБ = МАФИЯ!

преди 13 години

Бившият кандидат за кмет на село Брежани, община Симитли, издигнат от ГЕРБ на предишните избори Кипро Кипров, е бил задържан като лидер на престъпна група, занимаваща се с кражби на GSM и части от автомобили, съобщава БГНЕС.При обиск в дома на 55-годишния Кипров в Брежани, са били открити 80 литра трансмисионно масло, 118 литра нафта, 1 акумулатор и няколко СD устройства. Полицията смята, че Кипров е наемал безработни роми от Симитли и селата му, които са извършвали кражбите.

91

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ - РЕЗЕРВАТА НА МУТРИТЕ!

90

az

преди 13 години

Toq Obitak ple6iv samo na Buni6teto 6te go izxvurlim Slivnalii

89

Анонимен

преди 13 години

По последни данни Лечков е получил пари от богатите каракачански фамилии в Сливен срещу обещани общински земи и други облаги. С тези пари ще бъдат купени отново *** гласове и ако избирателната активност е ниска този мафиот пак ще стане кмет. Всички да гласуват и да не допуснат това да се случва отново!

88

а ве,

преди 13 години

*** булгуре, за това сте на тоа хал, оти гласувате за ритнитопкофси, пеливани, кич-***, агенти на кпss, измислени интелэктуалци и кви ли не още крадлювци,шмекери и *** и нагли мегаломани дето и 2 думи на кръст не вързват. Къф народо - такваа и д-вата! Булгурстан - нема такова простотия нигде, ама НИКАДЕ! и у складо немааа...

87

Снайперист от Чечня

преди 13 години

Какво хубаво лъснато кубе има тоя ***-наркоман - направо си плаче за един shot

86

бай мангал

преди 13 години

Кмете, няма да има 3-ти мандат, ти не си изпълни обещанията към *** и ние няма да гласуваме за теб /нищо, че ни мислиш за прости и наивни/. От българите, които не са много в област Сливен, няма да имаш повече от 25 процента подкрепа.

85

Лупи

преди 13 години

Още ли се ръга тоя несретник, вижда ,че хората не го желаят, алчен плешив ***, нема пари за перука, кмет за 10 път. Хайде баста, на остров Болшевик, там може да стане кмет до живот.

84

Багеро

преди 13 години

Гатанка на деня:Защо кметът на Сливен не посещава работното си място в кметството?Отговор: Няма как да стигне до него.

83

До 90

преди 13 години

Ами изберете си плешивото какаду да ви дозакопае града тогава! Най-големият клоун вие сте се го избрали за кмет!

82

факт

преди 13 години

Защо продължавате да пишете АКО, АКО? Тиквата официално подкрепи Лечков! Все пак толкова години ритат мачле и играят тенис. А и *** винаги са гласували за ГЕРБ!

81

Анонимен

преди 13 години

Много му е лъскаво темете и ако под него е толкова гладко смятайте за какво става на въпрос!

80

Анонимен

преди 13 години

вкарвал е много пъти,надявам се сега сливналии да му го вкарат четвъртит

79

Анонимен

преди 13 години

Тоя па не разбра ли че у село го не искат той кмет иска пак да става

78

още нов морал

преди 13 години

Кипро Кипров от с. Брежани, община Симитли, кандидат за кмет от ГЕРБ на предишните избори, бе задържан като лидер на престъпна група, занимаваща се с кражба на GSM и други части от автомобили в района

77

Контра - Атака

преди 13 години

Най-вероятно *** ще гласуват масово за ГРОБНИКОГА досега те не са получавали такива щедри Детски и Помощи, на наш гръбСамо чрез прегласувания нов бюджт в средата на миналата 2010 г. ГРОБ, АТАКА и СИНИТЕ, увеличиха социалните плащания за *** кърлежи с нови 800 милиона леваИ сега знаете ли какво са намислили ?Ще увеличат детските от 35 на 45 лв. месечно, но при ЗАПАЗВАНЕ на т.н. Подоходен прагТоест, новите парички ще отидат основно за циганчетата