393

399

преди 13 години

Кое върви на горе...

392

Към 397

преди 13 години

Това се казва принципен политик ! А не фурнаджииска лопата като Волен Сидеров

391

Анонимен

преди 13 години

Няма ли кой да ни тресне една бомба вече и без това само се мъчиме

390

Костов е лъжец

преди 13 години

Не знам откъде тази злоба против ГЕРБ при положение, че страната ни от две години върви само нагоре.Истинските кукловоди, които ни разрушиха държавата са БСП, Костов, Царя и мутрите от 90те, повечето от които са на оня свят!!

389

Анонимен

преди 13 години

искаме други нещеме ГЕРБЕРИ те са продажници на продаденото вече

388

88

преди 13 години

Ако Костов беше толкова умен нямаше да изгуби цялата си власт и да остави цялата държава в ръцете на най-върлите си врагове. Апропо наскоро влезе в единодействие с тези същите. Това се казва принципна позиция. Политикономическа.

387

Гражданин

преди 13 години

На тези които пишат срещу Костов искам само да погледнат броя на коментарите. Кой друг политик от опозицията предизвиква такова внимание? Най хуления и от ляво и от герберистите. А след като каже нещо и от едната и от другата страна се скъсват да го повтарят сякаш техните глави са го родили. Жалки плагиати !

386

до 393

преди 13 години

бе незнаем къв е Бойко с точност и дали всеки го плюе, защото Бойко е "ТО"- понеже още самия той неможе да се определи какъв е !!! но със сигурност заслужава определението -- новия хрантутник на народчето

385

Ванчо Цигането...

преди 13 години

Навремето подари Нефтохима на Лукойл а сега се прави на ... калайдисан ***!

384

Анонимен

преди 13 години

Само *** плюят тука. Все Бойко им е виновен. Досега си мислех че са комунисти пък то излезе че са само ***.

383

Колчо

преди 13 години

Правителството не издържа теста,защого докато Дянков и Танов вземаха лиценза на "Лукойл",Борисов и Цветанов уреждаха със съда решението за лицевза да бъде спряно.Ето това е истината за всеки нормарен човек. Излиза,че *** Станишев се оказа прав,че всичко това е един цирк.Разбира се,за сметка на българския народ.*** народ,слаба държава!

382

Не гослушайте Костов

преди 13 години

Няма никаква логика това позьорско изказване на човека наречен Командир.Не може ти да отнемаш лицензи на някого и после да го оправдаваш, нали сам ставаш за смях.Ако ГЕРБ контролираше съда или щеше да потвърди отнемането на лиценза или въобще нямаше да се занимава с Лукойл.Така че тезата на тъмнокожия Командир издиша.Ние досетливите и умните обаче, още си спомняме разпродажбите с намаления на държавни предприятия когато СДС бяха на власт!!

381

Има логика

преди 13 години

Преди две години избрахме мутра за премиер. Ако сега ГЕРБ ни предложи Пашата за президент като едно нищо ще го изберем. На него също му се е ппреискало да кара държавни джипове и да се вози на държавни хеликоптери, за сметка на читалището. Всичко между тях двамата е езно и също, само дето на Пашата дядо му не е бил активен борец, баща му не е бил активен член на БКП и самият той не е членувал в БКП, а само е служил на тази партия, като пръв ръководител на СИК.

380

До 380

преди 13 години

Борисов изобщо не може да бъде съизмерван с никой от досегашните премиери на България от 1878 г. до 5 юли 2009 г. Той е един обикновен Йоло Денев с разликата, че вместо да се моли на "Тангра" (като Йоло), той се е занимавал с наркотрафик, контрабанда и други мутренски работи. Пишейки за него отношението ни трябва да бъде като към такъв, а не като към премиер.Впрочем , той никога не е отричал , че е бил мутра.

379

Свидетел на грабежа

преди 13 години

Само слепците не могат да видят пушилката която вдигат Бойко и ГЕРБ.Нима наказаха някого от 'виновната троица'. А к'ви закани бяха, спомняте ли си? Нима намалиха лихвите, нима помогнаха на средния и дребен бизнес да оцелее сред морето от корпоративни акули, което това правителство захранва.Хора събудете се. Бойко не е по-различен от предните. Лъжат ни, мамят ни... те стават все по-богати, а ние все по-бедни.Докога?

378

Българин-до376

преди 13 години

Истински, Аз отдавна съм се сетил кой е виновен ,че няма индексации на пенсиите. Не искам да ти чета лекции. Искам да разбереш ,че има и иначе мислещи хора.Тези хора не смятат ,че управлението на ГЕРБ е най-доброто за България ,но за разлика от вас не ругаем и псуваме управляващите.Просто повече няма да гласуваме за тях.Що се отнася до интервюто с Ив. Костов-макар ,че каза доста истини ;много такива спести.

377

СПАС

преди 13 години

25 годишните престъпници не членуват в СДС или БСП - членуват в партия ГЕРБ, е така се членува с престъпниците партия направихме... ха ха ха ха

376

Анонимен

преди 13 години

Прав е!

375

Ivan

преди 13 години

има резон в думите ,но нали ти бе *** продаде невтохим , не си спомням причината ,сигурно е бил и тои на загуба, като Балкан

374

СПАС

преди 13 години

25-годишният пловдивчанин Георги Христов, който е криминално проявен и осъждан за наркотици, бе арестуван в 3,30 ч. сутринта на летище СофияАктивен член на ГЕРБ в пловдивската структура на партията, той бе предложен за изключване веднага след разкриването на аферата.За каква честност говорим от страна на ГЕРБ след като членовете в партията са престъпници с досиета, тва ли сте ГЕРБЕРИТЕ престъпници от близкото минало на по 25 години новите некомунисти