76

Анонимен

преди 13 години

Дянков им каза, че са *** !!!

75

Анонимен

преди 13 години

до 91г. Бойко Борисов води точно такъв Вид Тероризъм бягайки от въпроси като Арменски Геноцид , Труция в ЕС , Ангорски договор.

74

Анонимен

преди 13 години

Я гледайте по света какво става, а вие ревете две седмици за някаква к*рва дето са я пречукали в Борисовата...Сега сигурно пак ББ е виновен!

73

Анонимен

преди 13 години

Браво на алкохолиците. Да не ги пускаме у нас тези норвежки ***.

72

Ицо Хазарта

преди 13 години

До 82 - Те са били особенно толерантни и са та пекли на огън та да се отпуснеш. Смлях се от смях,честно-ти му *** мамата :)))))

71

Анонимен

преди 13 години

"християнин фундаменталист" = 100% m**gal xaxaxaxaxxaaxaxaxaaaaaa

70

Патриот

преди 13 години

До 82 -Много добре са ми известни, но също така ми е известно, че източно православните християни се различават доста от католиците....Също както при мюсулманите - шиитите от сунитите...Коментирах източно православната религия....

69

до 83

преди 13 години

София център.И прадядо Ми е от тук :) понеже знам,че ще питаш след малко с простата си глава!Или както казва Ицо Хазарта- Изчеей

68

До 74

преди 13 години

Патриоте ти май не си чувАл за Ордена на Исус, Светата Инквизиция, Торквемада, Черните Монаси, Иезуитите или както там ги наречеш. Те са били особенно толерантни и са та пекли на огън та да се отпуснеш.

67

до Албанеца

преди 13 години

Млъкни бе уруд неграмотен-аде холан

66

до 70

преди 13 години

Много удобно, бате! Аз като имам възможност да открадна кабел с медни жици дето килото и сега е 8 кинта май...що не го правя? Имам къде да предада до нас медните жици, що не крада мед?

65

до74

преди 13 години

Да Бойко Борисов е *** и предател , ако се появи такъв терорист да го вземе. Няма да му е виновен Доган или Станишев.

64

Анонимен

преди 13 години

Pro4etete kakvo ste pisali,sled kato iztezneete ....xaxaxaxaxaxaxaxa

63

Патриот

преди 13 години

В християнската религия понятието "фундаменталист" е недопустимо. В християнството никъде не се проповяда омраза към другите религии, още по -малко пък подбуждане към избиване на друговерците. /Това май го има в една друга религия, но е друга тема.../Интересно обаче, защо са пропуснали да обвинят за трагедията бате Бойко и ГЕРБ! Ако питаме пишещите коментари тук, със сигурност ББ и Цвъчко са виновни...Що мълчите бе, мишоци....

62

DO 65

преди 13 години

Ako beshe robstvo teb v momenta nqmashe da te ima,ot Sauditska arabiq do Viena i ot Romanya do Aljir,podanicite sa bili svobodni da se dvijat i nikoy vanshen vrag ne se e osmelqval da gi pipne

61

Анонимен

преди 13 години

Гнева народен винаги се насочва към следствието а не към причината. Не са виновни мюсолманите че строят дажамии , а тези които им дават разрешително. Не са виновни *** , а политиците , че им дават възможност да си крадът желязо и живеят от социални помощти.Не са Виновни монополистите а Комисията за защита на потребителя и Конкуренцията. Терориста е притежавал мъдроста да прозре истината.

60

Ники

преди 13 години

Състоянието синдром на емоционалния срив (СЕС) си е ****о майката.

59

Анонимен

преди 13 години

Гнева народен винаги се насочва към следствието а не към причината. Не са мюсолманите че строят дажамии , а тези които им дават разрешително. Не са виновни *** , а политиците , че им дават възможност да си крадът желязо и живеят от социални помощти.Не са Виновни монополистите а Комисията за защита на потребителя и Конкуренцията. Терориста е притежавал мъдроста да прозре истината.

58

tulski

преди 13 години

Норвежките власти, а и Евросъюза ще го изкарат християнин - фундаменталист, неонацист и националист, само и само да не се настрои общественото мнение срещу емигрантите и ***. А дали това е истинския атентатор/и, освен твърденията на полицията, май други доказателства няма. Този случай ще се използва да се дадат още уши на ислямските ***, да стават още по - нагли и да скачат срещу християнския свят, а от европейците ще се иска още толерантност спрямо ислямизма.

57

Анонимен

преди 13 години

Кухоглави дърдорковци...