73

РАД

преди 13 години

Отново до оня "Turkey"Защо не престанеш с турската пропаганда друже?Проблемът на такива като теб е,че в Турция не ви броят за турци и не ви искат там!Изливате си злобата върху обществото,което се опитва въпреки такива като теб да бъде толерантно!Нека ти кажа за тая турска болница,дето "спасява" животи.Най-вероятно става дума за един от онкоцентровете,където срещу десетки хиляди евро се правят процедури,които са добре рекламирани и се възползват от недоверието на българина към БГ-болниците

72

DO 89

преди 13 години

TI SI E..N ZADNIK KATO VSEKI FES!!!

71

do 87

преди 13 години

PREDPOLAGAM 4E GO ZNAE CQL GRAD KATO KRADECA NA BSP ILI NA KOSTOV

70

jasemi

преди 13 години

До 72:Ти като си много остър,теб кой те знае?

69

марти

преди 13 години

До 78Пич,та нима някой от управляващите да е независим от...мутрите???Не,всички са назначени точно от...мутрите,с нашето любезно участие и помощ!!!

68

тстс

преди 13 години

Ехх ама какви са му хубавци бе! Хайде да изберем Стоичков за президент,как сме тръгнали нищо чудно и това да направим! Братята от гетата си го уважават и като нищо ще го изберат...

67

РАД

преди 13 години

До "Turkey":Днес е доста топло и май виждаме първите слънчасали във форума :)Друже,спри с този зле прикрит сепаратизъм,защото не е от полза на никого.Вместо да приказваш какво заслужават или не българите,се замисли какво заслужаваш ти и дали си достоен да пишеш на езика,на който пишеш тук.Освен това,ако ти е толкова досадна България-държави по света много.Избери си някоя,която да те "заслужава"Хайде със здраве :)

66

до Turkey

преди 13 години

ако искате да помогнете на turkey моля изпратете го в близкия диспансер или се обадете в публичния дом да кажат на майка му че пак е избягал!!!!!!!Моля за съдействие!!!!!

65

Анонимен

преди 13 години

Турчине по-полека че ще вземеш да се задавиш от злоба или пък ако си ухапеш езика ще пукнеш от собственият си бяс.

64

SvaKo

преди 13 години

Тоя е някакъв нещастен киртик...

63

;-))))))))))))))))))

преди 13 години

to4no tozi stoi4kov e proslavil bg. pove4e ot vsi4ki vas sabrani zaedno drugari.moje da e tap no i toi vijda kolko ste sme6ni. tova dali vi radva?

62

you

преди 13 години

Хаха. Помня, още бях дете, Стоичков като ряпа нахилен с тениска ВИС 2. Рекламен плакат на ВИС 2. Сещаш ли се. Пиеме си с мутриете и боцкаме с тях кокица :) Евала. Това да си добър футболист не ти пречи по никакъв начина да си най-долния *** и селянин. Напротов, най-често това е предпоставак за това. Лош ПР за Герб, които иначе ми се струват най-малкото зло в момента. Някакви неща вършат - факт.

61

do 63

преди 13 години

ти не си турчин , ти си ***!

60

мдам

преди 13 години

Нямат място за сравнения с Тодор Живков ... Геният и Държавникът , Батето геният на сарказма , Упостошителният ум Тодор Славков , Исполинът на икономиката Петър Димитров ... фамозният Станишев , неувяхващата роза Дърева .... все диаманти в перлата на " Партията", прославили България по света ! А над тях гордо пикаещ Острилката ! Ей за това гласуват част от българите ! КРАСОТА

59

дали

преди 13 години

1000 пъти по добре Ицата, отколкото "цАРЯ"

58

марти

преди 13 години

До 63А къде ще си ти през 2050 година???Отговорът е следният:ще си там,където ще бъде и паметника на Доган,т.е.на...майната ти!!!

57

***

преди 13 години

тоа е още по *** от тиквата

56

58342

преди 13 години

Прав си ние не сме нация.... Ама вие сте нация. Нация от *** , кюрди и *** като теб.

55

Discovery

преди 13 години

До Turkey:Мога ли да те попитам защо говориш с такава злоба??? Надявам се да ми отговориш, като нормален човек...

54

марти

преди 13 години

Гласувайте за Кунка-малката маймунка,тя може всичко,но най-вече умее да казва ЙЕС!!!Но да не плачете после,когато за пореден път са ви направили на...маймуни!!!