196

Анонимен

преди 13 години

Ремонт на АМБРИЯЖИ.

195

До EU citizen

преди 13 години

наЗАДИЧАВОТО мислене е твоето. Аз дъ-то си го използвам само по предназначение - за седене, за акане и за пръцкане! А вие, с тия широки свинктери, като се опитате да пръцнете и се нааквате!

194

До simon

преди 13 години

Ами чети бе! То като слушаш само дрънканиците на *** нищо няма да научиш (освен че НЕНОРМАЛНОТО Е НОРМАЛНО)!

193

EU citizen

преди 13 години

до 190Такива като теб с назадничаво мислене, които отказвате да прегърнете Новото и Различното , надали ще се научите на толерантност.

192

simon

преди 13 години

добре бе, фройд:))) по-голяма глупост не бях чувал скоро:))

191

до 191 и 187

преди 13 години

Не бе, с мотрисата от метрото.

190

асенова

преди 13 години

20 точки на партия АТАКА Печат1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.Да върнем България на българите!

189

Пиянката

преди 13 години

Аз предлагам всички пиянгури да се съберем и да направим една манифестация. Хубаво да ни видят хората и полицията да ни пази.

188

До simon

преди 13 години

Всъщност Симо е точно обратното. Хомосексуалистите обикновенно получават тази психическа болест заради семейно насилие или властен родител, който ги е бил и/или изнасилвал.

187

Паради

преди 13 години

Защо Парадът,трябва да е ГЕЙ?И Хетерото искаме да участваме ;). Да ви дам примери за такива микс Паради-Sitges(Spain), Rio(Brasil)...Да,на парада за всички! и Не,на парада само за едни!Ако трябва да се Толерираме,да го направим всички!Или на мен като хетеро ми е забранено,на 18-ти да се присъединя,облечена като мъж? хахаха

186

до 187

преди 13 години

МЕТРОСЕКСУАЛЕН??????? Да неби да се съвокупляваш с нерези??????

185

До EU citizen

преди 13 години

Ти верно не си болен, ти си просто ***!

184

Другата България

преди 13 години

Според едно изследване около 80% от от женените мъже между 30 и 50 г. са правили секс с мъж повече от един път. ФАКТ.Повечето гейове няма да са на парада, а ще се крият като мишки при жените и децата си.

183

simon

преди 13 години

тая омраза към гейовете има само едно обяснение. Разпорвали са ви дупетата ми се струва ! хахахахахахаха на това му викам парад. Гейовете минавата по улицата, а *** отстрани протестират и псуват! супер, може и по cnn да го покажат:)))))

182

EU citizen

преди 13 години

до 172Аз не съм хомосексуалист, аз съм МЕТРОСЕКСУАЛЕН. И това не е болест, а прогресивен и новаторски начин на живот. Това е бъдещето. Аз съм толерантен към твоите архаични и назадничави убеждения, ти ако си цивилизован, ще си толерантен към моите.

181

Анонимен

преди 13 години

Хора, направете нещо поне да ограничим наществието на скакалците / *** и гейове/! Това техното е природно бедствие! Какво правят тия в министерството на околната среда - общината, държавата? Умишлено унищожават "реколтата" !

180

Анонимен

преди 13 години

- Какъв е този шум?- Гей парад.- И за какво се борят?- Искат да се ##### със същия пол.- А някой пречи ли им?- Не, никой.- И защо дигат шум и пречат на движението тогава?- Защото са пед###си!

179

СПИН

преди 13 години

Аз съм неизменна част от всеки хомосексуалист!

178

ТЕРОР

преди 13 години

Тия трябва да ги пребием...В БЪЛГАРИЯ *** НЕ ИСКАМЕ!ИМА ГИ ДОСТАТЪЧНО.***...***

177

evil

преди 13 години

Гнидки мръсни, миналата година ме арестуваха защото просто опитвах да пресека тъпата улица без да знам за тъпите ви шествия, полицая не ми обясни нищо, просто ме щракна за патрулката докато ви се изнижат разпорените пърдели... до тогава ми бяхте безразлични, от отгава не мога за ви гледам! Защо тряя да ви търпя малоумията?