13

Анонимен

преди 13 години

Х. Клинтън е много притеснена........

12

Анонимен

преди 13 години

Трябваше на стената да има негов портрет, ха-ха. Жестоко се съмнявам, че "вожда" би позволил да го снимат така, както го гледахме години наред - като за предизборен плакат. Те крият лицата си, нормално би било.Тази фотосесия с неговите снимки не е "мейд ин Афганистан". При това го гледахме 10 години, без да е остарял. Прилича на постановка с артист.

11

Коко

преди 13 години

Разпорили са го кат риба, напълнили са го кат агни... :)

10

RGB

преди 13 години

а той съществувал ли е...

9

Язе

преди 13 години

Забелязвате ли мебелите? Подхождат ли на къща за милион долара? На село имам същите дюшеци.

8

Анонимен

преди 13 години

Тези кадри от катуна не трябваше да ги пускат. Къде е техниката, с която са организирани перфектните "нападения"? И последният вярващ в това вече няма да е фен.Всички знаем, че терористите не действат така. Че нали затова са терористи - защото нямат оборудване и пари. Затова просто се омотават с експлозив.

7

Анонимен

преди 13 години

Загинал е, докато си е барал меча!

6

Анонимен

преди 13 години

Do 2Половината делиорман и родопите има ислямски фанатици, ама дпс ги пикрива!Готвят се ..... да ни изтребят!

5

Анонимен

преди 13 години

Вчера не пожънаха успех с тъпата снимка, която бяха пуснали, та днес пуснаха инфо, че щели да пуснат истинската снимка след няколко дни. Явно не са готови с монтажа още. А слабоумните хамериканци се радват ли, радват...

4

Коко

преди 13 години

Току що по Ал джазира Осама Бин Ладен потвърди, че е убит

3

Анонимен

преди 13 години

Каква фрапантна разлика в обстановката!!!!! - стерилни кабинети с чиновници с бели ръкави и бордей, в който някой нещо е заклал.........Прилоша ми и от двете места

2

Анонимен

преди 13 години

Българин е задържан с авери в Чехия за тероризъмВ базата на екстремистите намерили гранати, автомати и голяма сума пари в брой Спецчасти на чешката полиция са задържали девет души, които са обвинени за незаконно притежание на оръжие и фалшифициране на документи. Смята се, че задържаните са свързани с екстремисти от района на Северен Кавказ. Сред арестуваните има граждани на Русия, както и българин, съобщи информационното издание Актуалне.При задържането на единия от заподозрените е била открита тайна база на предполагаеми терористи. В базата са намерени екстремистка литература, няколко гранати и автомати, както и голяма сума пари в брой. Смята се, че задържаните са свързани с групировката Джамаат шариат.

1

p

преди 13 години

Страх ги е да пуснат кадрите, защото видяха какво се случи, с кадрите от "кацането на Луната".