146

До 142

преди 13 години

Ами Б. Борисов е новия Левски, това вече не ви ли стана ясно. И той като него си е заложил главата в торбата за да спаси народа сега вече от червения башибузук, който като турските орди там където е минал по света трева не никне. И той като него е истински патриот, честен и безкористен човек. Кой друг политик ще се закълне като него в децата си, че не е присвоил пари за себе си /вчера при Карбовски/. Само вижте каква помия се излива от точно тези крадци и мошеници, които съсипаха държавата и сега когато ББ им спря кранчето, правят всичко възможно да го свалят от власт за да продължат като преди необезпокоявани от никой, да богатеят на гърба на народа.

145

EC

преди 13 години

HSBS няма да финсира един проект които не е 100 сигирен и печеливш,защото това частна банка извън евро зоната и шенген и с най голямо доверие в света.Първо поздравления за избора на банката и тези които се съмняват в Белене,абе да се успокоят и да я подкрепят независимо дали са леви,десни средни

144

IASNOVIDEC PROROK

преди 13 години

SANUVAH STRASHEN SAN-KARVAVA REVOLIUCIA.NARODA BESHE IZLEZNAL NA ULICATA I BESHE ZAPALIL,MINISTERSKI SAVET,PARLAMENT,OBSHTINA VSICHKO GORESHE V OGNEN AD,A NARODA BIESHE I LINCHUVASHE MINISTRITE,DEPUTATITE A SAMIAT BOIKO BORISOV GO SANUVAH MARTAV UBIT,RAZSTRELIAN KATO CHAUSHESKO.A POLICIATA I ARMIATA BIAHA MINALI NA STRANATA NA BALGARSKIA NAROD I SE BIAHA OBARNALI SRESHTU PRAVITELSTVOTO.AZ SAM IASNOVIDEC I PROROK NE SAM MOSHENNIK,A IMAM DARBA OT GOSPOD,KAKVOTO SAM SANUVAL E STANALO ILI SHTE STAVA

143

anonimen

преди 13 години

abe tiq dvamata otlqvo mnogo blizki stanaxa ot edno izvestno vreme ,predi kolkoto si spomnqm bqxa zameseni v edin skandal

142

Анонимен

преди 13 години

Който не иска Белене жална му майка.

141

Ужас

преди 13 години

В тоя форум е пълно с незрели хора и ***! Гъмжи от мнения с по няколко думи ,без смисъл. "Долу ***" - Леле ами то и Боко е такъв ,както и да се е боядисал сега. Още на 18 г. е приет. "Долу ГЕРБ" - Добре ,видяхме ,че са некомпетентни ,но БСП използват това за да трупат точки. (и аз не ги искам нито едните нито другите). "Вижте тоя на снимката"- Малее, ами това ли е важно или написаното в текстта. " *** ,*** , *** , *** и пр.обиди" - Добре де тук ли ще си лекувате комплексите?

140

Репете за БСП

преди 13 години

Партията кресливавече не я бива -червените ескадрониса вече спънати кокони.Червени старци и бабетапак ще ядат кюфтета,на избори ще се явяватпосле партията ще опяват.Ах, летете ескадронино първо ни върнетеоткраднатите милионизащото при ББ и ГЕРБвече има закони.

139

3D

преди 13 години

До анонимен 133 ***, Боко е Левски , щото ти си ***!Не смей да споменаваш свети имена , като това на Апостола за сравнение с едни примитивен ***!Прочети малко история *** такъв !

138

Пипи

преди 13 години

Ако беше някакъв мъж - до сега Трачков да си е подал оставката поне три пъти. Ама пуста власт е сладко нещо.

137

134

преди 13 години

Ти не бери грижа ***-будалата все пак чак толкова *** не е :)) ГРОБ тотално се сринаха, а до Нова Година хептен няма да ги има, ама като гледам и рейтинга на червените не е пораснал на милимунда :)))

136

спиро

преди 13 години

адмираций за 136- напълно те подкрепям

135

133

преди 13 години

Ех да му се невиди. От това калпаво здравеопазване пак не са ти дофинансирали клиничната пътека и пак не си си пил хапчетата :)))

134

спиро

преди 13 години

със снайпер или с прашка ще ги стреляш?

133

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКО,ЦЕЦО И НЕ СЕ БОЙТЕ.И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО ДРЪНКАТ ПЛАТЕНИТЕ ОТ БСП И ГОЦЕ ДРАСКАЧИ ИЗ ФОРУМИТЕ ПОД НАЙ-РАЗЛИЧНИ ИМЕНА.НА ТЯХ ЗА ТОВА И Е ПЛАТЕНО ОТ БСП-МАФИЯТА.САМО ГЕРБ...

132

До№114

преди 13 години

" БЪЛГАРИЯ ИЗГУБИ МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ ЗАРАДИ БОРИСОВ И УПРАВЛЕНИЕТО МУ" Какво е загубила? Нищо! Паричната маса е константна величина, хеле при валутен борд? Просто има надценени приходи, а при предишните, подценени фискални такива! Загуби за охрана? Кой направи НСО такава огромна структура?

131

Анонимен

преди 13 години

Борисов е новия Левски, колкото и да ги е яд ***, това е факт. И той като Левски, само с шепа съподвижници се опълчи срещу цялата мощ на червената мафия, създадена от ДС и БКП/БСП, за да ни спаси от безпощадното ограбване от алчните и самозабравили се бивши комсомолски и партийни величия-сега мастити бизнесмени с милиони в сметките си, които нямат насищане. Това пладнешко ограбване на България трябва да спре и единствения, който се опитва да го направи е Борисов. Ако успее печели цяла БГ.

130

120

преди 13 години

Ти май докладчето на губернатора Уорлик не си го чел :))) Щом и тоя си призна, че у БГ-то кражбите и далаверите си остават на същото ниво смятай за какво иде реч :))) Истината е, че Тиквата и тиквениците крадат повече и са по-некадърни, но за сметка на това по-лакоми от всички предишни.

129

българин

преди 13 години

до разстрелващ Анонимен 105:Много по-хубаво ще стане, ако се разстрелят и ГЕРБ и АТАКА, заедно с такива като тебе. И то, най-напред, заедно с БСП и ДПС.

128

шушу муши

преди 13 години

Ох, котьо-о!Калифорниецът Денис Смит по произход е индианец, а по професия програмист. Един ден обаче му се присънва, че всъщност е... истински тигър! Оттогава окончателно изперква официално сменя името си на Човека-котарак (Catman), татуира цялото си тяло, пуска си огромни нокти, присажда си дълги изкуствени кучешки (или по-скоро тигърски) зъби и подостря останалите, вкарва силикон в лицето, за да получи муцуна, и си монтира пластмасови мустачки съвсем като на тигър! Цялото това съмнително

127

дзвер

преди 13 години

122 ти си много прав.Как тогава литератор,политолог и кинаджия са толкова компетентни за безопасността на Белене?