208

Shark

преди 13 години

до Дени - такса ТВ не могат да въведат защото кабелните оператори не са монопилоисти, ето тук е ключа. А тези са и няма къде да мърдаш. Ви като въведат такста ТВ ще спра кабелната. А и по интернет мога да гледам ТВ и филми и всичко. А с ВиК не става така и тук е голямата разлика. Затова си правят каквото си искат.

207

noname

преди 13 години

от каде на каде ще плащам сметките на другитогава предлагам от днес всички да спрем да плащамеЗА БОГА БРАТЯ НЕ СИ ПЛАЩАЙТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ВОДА

206

До двамата роми

преди 13 години

Обърнете внимание на броя на минусите, гласувани на постинги 194 и 202. Изводът е, че коментарите на тази статия се следят и от двама роми, които са достатъчно интелигентни, за да могат да ползват компютър. Но не са съгласни техните събратя да си плащат сметките! Защо бе, хора?! И най-богатата държава няма да търпи такова положение! А България съвсем не е богата днес. На какво разчитате? Някои ще си напълнят банковите сметки и тихомълком ще се изнесат в чужбина, а народът ще си го изкара на вас.

205

Селянин

преди 13 години

От къде на къде аз трябва да плащам сметките на друг????Щели да ми въведат такса водомер,а такса бой по инкасатора не искат ли?*** държавата,всички монополи гледат как да ти съдерат кожата а правителството нищо не прави.

204

Прееееебан българин

преди 13 години

Абе, що направо не ми превеждат заплатата по сметката на некакви си дружества, а каквото допълнително дължа, ще им работя ангария (съб и нед)...ЕМИГРАЦИЯ

203

Анонимен

преди 13 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ ВСИЧКИ ДА ПЛАЩАМЕ НА ТЕЯ ЛАПАЧИ......... ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА ОТ КОГО ЩЕ ТОЧАТ И ПЛЮСКАТ!

202

Анонимен

преди 13 години

Какви *** бре! Те дружествата стигат до 75% загуба от течове и калкулират това в цената на водата:) *** ли да им запушат течовете:)За некоректните платци има материален закон и ГПК, отиват в съда и си решават отношенията:) Несъбираеми задължения има в цялата стопанска дейност, не само в тази на монополистите, но никой не иска такива такси:) ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ МОНОПОЛИСТ ДА ФАЛИРА:))) А ВИЕ?:)Няма и да чуете!:)

201

8-ия ден

преди 13 години

до 193 - "тялото"Ех, да можеше всичко да се повтаря.... Първо Тато да се върне на власт - другото щеше да си дойде на място ....Ти кога си спомняш да е имало по онова време такива безобразия - такса "водомер",такса "електромер" - такси от "А" до "Я" , я се върни и освен лошото, виж и доброто - това което стана след ТАТО е ограбване на целия народ от много бандити, но най-много на най-високо ниво....Това го нямаше - да не си кривим душата - може да не излизахме много зад граница, но в нашите граници безобразията бяха малко !

200

gneven

преди 13 години

dokoga hte gi tarpim.da izhvarlim tezi kogoderi.

199

nemam nervi

преди 13 години

Абе тоя няма ли кой да го застреля ,който монополист не е поискал увеличени той не е получил, и бурканите ми свършиха вече

198

KALT

преди 13 години

До туткави изкопчии:Немски работодател би показал червения картон на подобни изкопчии още в 7.30 при положение, че са започнали в 7.15. От 7.15 при официално работно време от 7.00 но 15 минути за допиване на кафето, през които се бие по главата тия ще работят ли днес и ще свършат ли нещо.

197

Вапросчев

преди 13 години

Защо до сега хикой не се усмели да пита какво става с ЗЛАТОТО което го копаят концесионерите пазени от родни бивши и настоящи милиционери ? По финасовите среди излизат информации че находищата у нас са изключително богати и за последните мисля три години са изнесени оовече от 3000 кг което е абсолютен феномен и загубен доход за държавата ни .

196

KKK

преди 13 години

Така е когато такива дружества се управляват от недодялани псевдо мениджъри, които са неспособни да управляват правилно и се чудят как без да предложат нещо да изкарат пари - еми най-лесното за *** е да наложи ТАКСА!Така е когато тези "менъджъри" във ВиК дружествата , респективно държавата не могат или не искат да накарат *** да си плащат!Има още много трески за дялане в дървените им глави..

195

Предлагам сериозно!

преди 13 години

Предлагам да се съобщят в Европейската комисия предложенията, направени тук в постинги 183, 187 и 191.Нека Европа се произнесе! Да стане ясно за какво още не плащаме, но бихме могли да бъдем натоварени и с данък "онождане", "дишане" и "ходене по нужда"!

194

Елена

преди 13 години

Всеки проблем си има име, презиме и фамилия- в случая то е Лапачо Слагачев Семерджиев- проблемът е голям и не чака отлагане на решение във времето!

193

Black Beard

преди 13 години

Абе като не им изнася цената на водата, защо не фалират и да ходят да пасат овцете. Ама никое дружество не е фалирало и няма да фалира, щом има такова яко лоби.

192

Анонимен

преди 13 години

Явно вече овчето стадо му се падна добър пастир - такса електромер,водомер:)Брова! Харесвам това управление:)))) Сега ще изкарат пак *** виновни, а Бойко след скандала със Франция твърдеше, че нямаме проблем с ***:)А толкова е просто:) Като не плаща врътваш кранчето на другия месец и готово:) Като си плати пускаш! Всеки може да изпадне в неплатежоспособност, но въпросът е да не консумира докато не си уреди взаимоотношенията:)

191

Дени

преди 13 години

До Shark Миналата гдина нали имаше и такава идея отново да се въведе такса телевизор чрез кабелните телевизии ,но нещо се потули после. Нищо чудно пак да се сетят за това . А това ,че правителството е виновно си е точно така ,защото този регулатор е държавен ,както и НЕК ,който обмисля вдигането цената на тока отново заради планираните инвестиции . А дружеството на ВИК в моя град е държавно и цената на водата е 2,30 от доста време.

190

алчни свине

преди 13 години

На Семкаджиев му пожелавам да е жив и здрав , ама всичкото имущество дето е натрупал с ибрикчийство към монополите да му отиде по дяволите . *** да му се настанят в имотите и да му изнесат всичко. На монополите им пожелавам новите им коли да им ги задигнат автоджамбази , пък апартаментите им да ги друсне земетресение и да се сринат до основи.

189

Shark

преди 13 години

до 195- да така е. И какво чакаме??!! Хайде, казвайте кога, и къде, на площадите и протести. Ама масови, не да се съберат 50-тина души да повикат малко и да си идат.