19

Ристо Мотористо

преди 13 години

Мързелив *** има сутрин в огледалото ти, как ще имаш работа като парите за построяването на завод, инфраструктура или повишаване на квалификацията, са разделени на три.... като не ти пука кой е на власт, за това нямаш работа и на мен не ми пука за теб и партията на мрънкачите(пп. търсят шофьори на такси, в фирма СВ такси ;)

18

До Ристо Мотористо

преди 13 години

До 5 Ристо МотористоАйде бегай да си пиеш бирата .......леденика

17

Анонимен

преди 13 години

не са 50% безработни , а 70%офф аз се махам, тука само глупости се пишат от платени писачиай чао ви, приятно лъгане

16

сссс

преди 13 години

Божеее ,*** хората 07:30 сутринта тръгнали да се пусуват............

15

Анонимен

преди 13 години

не съм на държавна работа, умникочастник съм и не се оплаквам, печеля добретакива като теб ги съжалявам, мързеливи, некадърници, искате без усилия да получавате на готово, искате все някой "да ви дава" , а вие какво давате?

14

sssss

преди 13 години

Давайте плюсове и минуси.......Бихте ли я праснали тая...Другото не е важно...Аз лично съм 50 на 50.......Няма цици

13

Анонимен

преди 13 години

не знам кво му е паднало на Борисов, но 43% одобрение след 2 години управление, досега никой не е ималне само у нас, но и в чужбинадори Обама му падна от 67% на 21% за 2 годиним, да не споменавам Станишев и Царя, които бяха под нулата по това времетака че Борисов не го мислете, още мандати го чакат

12

до №11

преди 13 години

Е, не можем всички да сме на държавна работа като тебе. Всъщност само вие го подкрепяте, умирайки от страх, че ще останете на улицата. Таман сте се намърдали.

11

Анонимен

преди 13 години

Добре са сложили снимката на Николета а не мазната мутра на Боко.

10

Анонимен

преди 13 години

Хората от край време за такива неща протестират на улицата, ние само си пишем. Оставете ни поне това.

9

до номер 8

преди 13 години

как няма да си без работа, като си мързелив и некадъреназ що не съм без работа?аман от мрънкачи дето все чакате някой да ви нахрани, да ви даде помощи и т.н.каквото и правителство да дойде, българина си е свикнал да мрънка, да лежи пред компютъра и все някой му е виновен

8

Дражко

преди 13 години

"Експерт към лабораторията за медиен мониторинг....?"Само като и прочета длъжността на гуспойцата,разбирам защо сме на това дередже!Такива длъжности-много в България!А кой работи истинска работа?

7

KALT

преди 13 години

Медиините експерти са си въобразили, че могат да избират и свалят правителства? За правителство главната редакция на вестник Уикенд, шоу ще бъде, голямо.

6

FORY

преди 13 години

Vizda se che imame dosta SHIZOFRENICHNI POLITICI te prosto tvoriat POMIA ot vsiakade !!! Moito mnenie e che Boiko triabva da svarshi rabotata dokrai a drugite Psevdo POLITICI i VSEKAKVI PODLOGI-- s EDIN ZAKON ZA AGENTITE NA DC da se Othvarliat ot politikata edinpat zavinagi i poveche da ne im svaliame shapka!!V NOVOTO VREME TE NIAMAT MIASTO V UPRAVLENIETO NA DARZAVATA POD KAKAVTO I DA E ASPEKT!!!

5

музикален фен

преди 13 години

Какви медийни експерти, какви 5 лева? Всеки опитен DJ, всеки опитен тон-оператор и всеки любител поработил със "Adobe Audition" ще направи по добра експертиза на смешните записи :) Ама и тези дето извадиха записите се изложиха технически и то доста:))) Смешна работа :)))

4

Ристо Мотористо

преди 13 години

...на някоя май му е мъчно за разграденият двор при тройната коалиция......ББ им отряза далаверата и сега пищят като ущипани моми....(някои от тях вярно са моми;)

3

Извод

преди 13 години

Българинът трудно си признава като сбърка. За това на ББ бавно му пада рейтинга. Човес се осъзнава чак когато ЛИЧНО го стигнат последствията от неадекватното управление.

2

Гочоолу

преди 13 години

Ама какви са тези набедени експерти дето изнамирате бре? Всеки закачил някаква смешна титла, поработил 2 месеца преписвайки статии, след като до 25 си година е копал с мотиката на нивата и вече е я "медиен експерт", я "социален антрополог", я "политически супер над-национален медиум".Аман от нещастни същества, с големи амбиции.

1

този Червен

преди 13 години

този Червен сайт прави всичко да плюе и прокарва анти Български фитили