13

МоРсКи

преди 13 години

Бъдете горди. че сте БЪЛГАРИ и никога НЕ го забравяйте! Ние сме безценен народ но сме не изгодни на по-големите държави и затова ни мачкат по един или друг начин чрез управляващите ни..

12

Полу-запознат

преди 13 години

До колкото знам, Вояджър-ите са в движение, благодарение на първоначалното ускорение от ракетата-носител и от специална трактория, благодарение на която се възползват от гравитационните сили на другите плането. А иначе и двата апарата се захранват чрез превръщането на топлината от изотопен източник в електричество и постепенно ще престанат да фунционират. Ако разбираш Английски език и ти е интересно, има обширна статия по темата в Уикипедия. :)

11

Анонимен

преди 13 години

А другите "хайдути" кога ще напуснат Слънчевата система?

10

iKoko

преди 13 години

крайно време беше!

9

Bandit

преди 13 години

По скоро Веселин Маринов щеше да възпее "родната вселена" ;))))))))))))

8

ined

преди 13 години

"Намира се медна грамофонна плоча" ама да не се окаже после че плочата е задигната от някой наш *** сънародник и отдавна е отишла за скрап.

7

Дядо Мраз

преди 13 години

Я някой запознат да каже, как така Вояджър продължава все още де се движи - явно не е защото е запсен с гориво и на базата на изгарянето му да се движи и отдалечава, а явно е някакъв друг принцип - гравитационен може би. Я споделете1

6

rrr

преди 13 години

Без Веселин Маринов да не излита нищо повече !ЗАПОВЕД---ЦЦ.

5

Пеликана Грую

преди 13 години

Не, щяха да пратят Човека-глас!

4

Habu

преди 13 години

Взе ми думите от устата :) Щях да питам, ако днес пуснат още един Вояджър - Андрея ли ще сложат на него, или Малина :))) Иииии поздрав за извънземнитееее от Планета Пайнер ! :)

3

Путинка

преди 13 години

А в Русия правят водка "***"

2

Анонимен

преди 13 години

Някъде далеч из света има хора, които все още се занимават с напредъка на човечеството като цивилизация и гледат към звездите. Тук у нас гледаме само мръсотия, пошлост, чалга, наглост, крадливи политици, Доган, СерГей, простотия, Слави, Азис, мутри, ***, пиянски убийства, тотално вмаймуняване.

1

Анонимен

преди 13 години

Тъжното е, че ако сега трябваше да се включи някое българско изпълнение в подобно нещо няма да има какво! Само фолклора си имаме а и той западна в последно време! Жалко!