389

някой

преди 13 години

До: пипсАма защо така бе брато? Защо бе? Как така да не ти признават социалистическата диплома? Нали при възлюбения ти бай Тошо имаше страхотно образование дето Принстън и Харвард ряпа да ядат пред него?И как да не знаеш чужди езици като руския беше задължителен?А да вярно, той руския ни е втори роден нали така? Не се брои за чужд език.Еми - сърди се на бай ти Тошо, не на Надето. Не виждам с какво конкретно ти е виновна тя.

388

Анонимен

преди 13 години

Отеба си Наде и се наживя. Така я разбра ти демокрацията. Пък сега и да подрънкаш малко - време да ти мине....

387

живковист

преди 13 години

ех колко беше хубаво да пиша доносии убавите момичета разтваряха краци като им кажеш че ще им уредя апартаментче от онези ведомствените

386

някой

преди 13 години

До: Бай РистоАбсолютно вярно е всичко това. Съгласен съм, че навремето при социализма не си заключвахме вратите.Но слабоумните промити мозъци не могат да схванат факта, че това е характерна черта за всички тоталитарни режими.Наскоро даваха един италиански игрален филм - "Железният префект". Става дума за Чезаре Мори - префект по времето на Мусолини който разгромява сицилианската мафия. Средствата които той използва за това обаче са повече от брутални! Дайте сега да възхваляваме фашизма, а?

385

Анонимен

преди 13 години

ех нема ли да се върне татово време да спя на работното място и да пия боза от 3ст

384

Анонимен

преди 13 години

малейййй,от кого 4етем коментари само-абе тая дрогирана комунистка още ли е жива?

383

пипс

преди 13 години

Аз съм Българин и щом искаш да изчезна, значи не искаш да съм повече човек, както и другите Българи. Тогава ще стана нечовек. Мисли какво проповядваш! И да си антибългарин, не знаеш какво зло ще ви се случи, махнем ли се Българите от Земята. Ще бъдете размазани за часове. Не си мисли, че сте велики, заради импулсните си оръдия и коссмически кораби. Има по-висши неща от това. Оттеглим ли Любовта си от тази планета, тя ще бъде унищожена, както и тази слънчева система. Ако щеш вярвай но си е така.

382

Един ...ху...

преди 13 години

Минусите на онова време (Тошовото),не се оправят (види се) с такива *** като тая но снимката...Та престъпниците и крадците,управляващи страната през последните 2 години не са алтернатива,на предишните!!! Демокрация-Да,но не с такива *** Не и по този начин!!!

381

пипс

преди 13 години

И къде да ида? Не владея чужди езици, дипломата ми не признават, търсят млади хора навън, не съм компютърен специалист? Да стоя някъде чистач, охрана или магазинер ли? че аз и тука мога да правя същото, макар и за по-малко пари? Осигури ми 2-3 годишен договор за да припечеля парички, с поне 4-5000 доларчета заплатка и ниски разходи за квартира, а съм навит да побачкам временно. Но когато се върна, не искам фесове и мангета тука в управлението, ясно? Ако има ще дойда и ще ти изтръгна душицата.

380

Amenhotep

преди 13 години

Коя беше тая бре? Оная дето правеше "джиджи-биджи" с Асан Петров в басейна "Спартак" ли?

379

Бай Ристо

преди 13 години

Абсолютно точно, и в къщи беше същото....Спомням си обаче и друго- никой не заключваше дома си, а през 1986 ни откраднаха Москвича и човека който го беше откраднал излезе от затвора през 1995 година.....И въпреки това найстина сега се живее по-добре от тогава, ако имаш акъл и ти се работи ще успееш, ако не ще се жалиш от скапаната държава-толкоз.

378

коко

преди 13 години

Храни *** /пардон комунистка/ да те лае!От такива бояджийки и бояджии след падането на бай Тошо нямаше боя в магазините.

377

Бай Колю

преди 13 години

Спомних си още едно нещо... Нещо от първите ми седем години! Съжалявам, че си го спомних, защото се почувствах омерзен и омърсен от този спомен! Спомних си, как баща ми, лека му пръст, ми казваше "Внимавай, сине! Не разказвай навън това, което чувааш в къщи! Не говори за нещата, за които си говорим тук с нашите приятели, защото може да ме затворят...." Спомних и друго, как майка ми ми казваше, когато учих "тезисите" за приемането ми в комсомола няколко години по късно -"Никой не вярва в тези неща, но ти ги научи, защото ако не ги напишеш, няма да те приемат в комсомола, а без това не можеш да влезеш в университета".... Такива неща се спомням! Как живяхме всички в една лъжа, в едно двуличие, в една абсурдно-гротесна обстановка... Е, за мен този живот е отвратителен! А на вас щом ви харесва, ок! Ваше право е това! Никой не може на сила да направи другиго свободен!!!

376

морал

преди 13 години

Преди няколко години Надежда Михайлова и сие стояха ГОРДИ на една от трибуните в Украйна и подкрепяха *оранжевата революция* ----- Казваха,че ще подкрепят демокрацията в тази страна и ще помогнат за нейното изграждане ---- Не след дълго именно Украйна *врътна кранчето* на газта за България и Европа ---- Е това ли е демокрация госпожо Михайлова - според мен НЕ Е

375

Анонимен

преди 13 години

Браво на всички ,страшно са ни се отразили последните столетия .Ако беше със същите като вас АСПАРУХ ,*** нямаше да съгради ,За умиращо българско дете 200 коментаdnes.bg/obshtestvo/2010/11/14/da-pomognem-na-malkata-biliana-da-jivee.103754р За това какво казала някаква си безгласна буква 430 .Погледнете се в огледалото и се заплюйте .

374

някой

преди 13 години

Прав е Бай Колю, ако можете да мислите прочетете внимателно всичко което е написал!Като се оплаквате, че са ви малки заплатите и за това обвинявате СДС, погледнете кои са милионерите в България! Георги Гергов, който открито си признава че е милионер, и освен това си признава че е комунист, пардон - член на БСП! От него искайте големи заплати, не от Надето или Иван Костов.Съгласен съм, че при социализма имаше кино. Но точно то осмиваше социализма. Въпреки цензурата.

373

Бай Колю

преди 13 години

Дали имам кръв и гънки...това мисля че е без значение в случая! Дали съм злобар и *** - също! Според мен, съм достатъчно добре възпитан, за да не си позволявам да давам квалификации на хора които дори не познавам, и имам достатъчно кръв, мозък и гънки, за да приема, че на света съществуват хора, чието мнение не съвпада с моето, и най вече, да не ги мряза заради това! Дори когато опонентите ми проявяват всички признаци на болшевишко-тоталитарно мислене и когато са готови да водят с мен "класовите" си борби със или без повод! Това си ваш избор! Не ви се сърдя за това, само чисто приятелски и демократично ми се ще да ви посъветвам! Пещерната омраза и персоналните нападки, които си позволявате не ви прави по убедителни! Напротив! Демострира вашето безсилие и липса на сериозни аргументи! Толкова по въпроса! А за паметта, ще ви кажа! Да, спомням си! Спомням си няколко десетки хиляди убийства! В Белене, в Ловеч, в Скравена и във всички останали знайни и незнайни лагери и полицейски мази. Спомням си Георги Марков и българския чадър. Спомням си Възродителния процес. Спомням си радиокатвния дъжд на първомайската манифестация. Спомням си, как нито един от "отговорните" другари не беше на трибуната на мавзолея тогава. Спомням си как "пускаха" банани и и тоалетна хартия и хората се бутаха като *** по опашките. Спомням си жителството. Спомням си как се излизаше (т.е. как не се излизаше) в чужбина. Спомням си ДКМС и ДПО "Септемврийче" и характеристиките от най ранна детска възраст. Спомням си бригадите и "родната" казарма. Всичко си спомням!!! Затова приемам ВСЕКИ опит за реабилитация на "онова" време, за нескопосана политическа манипулация, която няма нищо общо с реалността! Просто партийните другари се опитват да изтрият спомените ни, за да могат да се върнат обратно на власт и да ни яхат пак, този път вече като капиталисти! Това е истината! Моята истина!

372

Pernik

преди 13 години

Наде,а по-тихо,мойто момиче,да не те запукаме и тебе сега - Живков ти е бил виновен - добре,че беше той човека,за да ги има такива като вас.Добре,че беше Живков да направи нещо,за да може е такива като тебе да го откраднат,приватизират,разрушат,ограбят и т.н. докато всичко свърши и не остане нищо за взимане вече.

371

някой

преди 13 години

До: номер 423Напротив, не съм приватизатор. Майка ми има само няколко декара земеделска земя която още не сме продали и не можем и да я работим.

370

някой

преди 13 години

До: баба НиколинаКое образование???